Megjelent a Need for Speed Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek lettek teccenek:
-zene
-töltõképernyõ
-félig élõszereplõs videók /ezek nagyon!!!/
-grafika (ennél szebb majdha mindenkinek tellik X800-ra)

nem tetszik viszont:
- menü

mivel nem vagyok kritikus, csak sima felhasználó, inkább nem próbálok meg %-ban kifejezni semmit...

<#zavart1>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

robrose
Te már csak tudod MR. nagyon jól értesült..

Maxon minden! De még így sem éri el azt a szintet amit elvárnék egy erõmûtõl.. tekintsd meg egy x360-as autós gém képeit.. majd utána gondolkodj el azon h lecseréld az icipici géped egy nextgen konzolra, mert pcre basznak rendesen fejleszteni..
így van, ez a játék nem szimulációról szól, hanem zúzásról, feszültség levezetésérõl
nemtudom mivel lenne jobb, ha az elsõ rendõr amelyik leszorít mindjárt totálkárosra is törné az autónkat, mertha annyira ragaszkodnánk a valósághoz, akkor ez könnyen elõfordulhatna.... tartana az autós üldözés vagy 1 percig jó esetben,
így meg akár órákig is zúzhatunk, én a zúzás mellett voksolok <#boxer>
arról meg már el ne feletkezzünk, hogy az autógyártók nem adták volna nevüket és autómodelljeiket, ha törötten látják viszont a játékban, ez egy negatív reklámnak minõsül az autógyártók szempontjából

LiPTON
kb... ennyi😄

LiPTON
itt nem az ütközésen van a hangsúly, hanem azon a NFS-des "feeling"-gen, amit nekem mondjuk még 1 autós simulator sem nyújtott...
Ezen kívül!
amióta kitalálták az Underground-dot, azóta végig az élvonalban vannak ezek a játékok(elõtte sem voltak utolsók ebben a kategóriában), és nem csak azért, mert már 9 részes, és akkor ez is kell... + jó, mert NFS, hanem mert tényleg tudnak újat mutatni!!
egyébként minden játéknak vannak, voltak, és lesznek is hibái.... ezek nélkül "túl tökéletes" lenne.... (talán)

ez az én véleményem... de cáfoljj meg; TE miért játszol számítógépen?? mert olyan tökéletes, élethû grafikát nyújtanak, mert jobb, mint a valóságban??? nem hiszem... sztem ha hazajösz melóból/suliból/bárhonnan, vhol ki kell engedni a gõzt: van, aki mindenkivel összeveszik, van aki az asszonyt veri, és van, aki leül a gép elé és kaszabolja az ellent v 300zal dönget a pályán, és nem érdekli, hogy 300zal a falba csak a fényezés karcolódik..
<#rolleyes>

"Hamarosan kezdetét veszi tehát az eszméletlen száguldás és az üldözõ hekusok kijátszása" és a warezról való letöltés <#eplus2>
4 egész + egy bónusz
Mit akartok a NFS legjobb szériája
schrank
hát nem egy granturizmo 4 <#levele> mongyuk GT-bõl csak 4 van <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

noss
...végre a torrentoldalak polcaira kerülhetett. 😊
El nem tudom képzelni, hogy mi tetszik olyan sok embernek egy olyan autós játékban, ahol 300-zal beleszaladsz valamibe és utána tökép* kocsival továbbhajthatsz... <#nemtudom><#conf>

*: újabban már horzsolódnak ám! húha!

________ `_~_\" noss

noss
...végre a torrentoldalak polcaira kerülhetett. 😊
El nem tudom képzelni, hogy mi tetszik olyan sok embernek egy olyan autós játékban, ahol 300-zal beleszaladsz valamibe és utána tökép* kocsival továbbhajthatsz... #nemtudom]<#conf>

*: újabban már horzsolódnak ám! húha![

________ `_~_\" noss

mousee
4 egész...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Hány cds a teljes játék?

Még egy 1 nap és letölti a gép. Amúgy szerintem az undergrundos grafika jobb lett volna persze lehet hogy csak az én gépemen tûnik átlagosnak.Amúgy a játékkal semmi bajom.CSá!!<#taps><#email><#worship>
LiPTON
elég jónak tûnik, és a gépigény is "kecsegtetõ"

várom már...

bld
Hát nekm még csak a demo-hoz volt szerencsém, de ha a fizikája ugyanolyan..... az nfsu2-nek még eltûrhetõ volt az arcade-ságága de ez azért már kicsit túlzás....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

"-grafika (szebb már elvárható volt)"

Itt szerintem a icipici géped a hibás...
toyotakacsa01
Azzal hogy nálunk csak 25-étõl kapható, a kalózverziók elterjedését szándékoztak elõsegíteni?
A franc fog várni addig, mindenki átmásoltatja inkább a haverral, még az is aki megvette volna.

jó lenne ha visszamásznátok "seedelni" : DDDé

Elnézést a Sorokért:)

robrose
Nekem annyira nem tetszik..

Ezek lettek szarok szerintem:
-zene
-töltõképernyõ
-félig élõszereplõs videók
-grafika (szebb már elvárható volt)

Tetszik viszont:
- elsõ pálya
- menü
- hangulat

Ha kritikus lennék akkor kb 80%körül adnék neki..
Hedgehunter
jovanma warezkiralyok.....<#action>
😄 most 2 perc oszt lejön😄

mousee
November 25??? hát ez fless....tegnap óta jáccok vele 😄😄😄😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.