23
-
Runo #23 Ezek lettek teccenek:
-zene
-töltőképernyő
-félig élőszereplős videók /ezek nagyon!!!/
-grafika (ennél szebb majdha mindenkinek tellik X800-ra)
nem tetszik viszont:
- menü
mivel nem vagyok kritikus, csak sima felhasználó, inkább nem próbálok meg %-ban kifejezni semmit...
-
#22 Te már csak tudod MR. nagyon jól értesült..
Maxon minden! De még így sem éri el azt a szintet amit elvárnék egy erőműtől.. tekintsd meg egy x360-as autós gém képeit.. majd utána gondolkodj el azon h lecseréld az icipici géped egy nextgen konzolra, mert pcre basznak rendesen fejleszteni.. -
Akuma #21 így van, ez a játék nem szimulációról szól, hanem zúzásról, feszültség levezetéséről
nemtudom mivel lenne jobb, ha az első rendőr amelyik leszorít mindjárt totálkárosra is törné az autónkat, mertha annyira ragaszkodnánk a valósághoz, akkor ez könnyen előfordulhatna.... tartana az autós üldözés vagy 1 percig jó esetben,
így meg akár órákig is zúzhatunk, én a zúzás mellett voksolok
arról meg már el ne feletkezzünk, hogy az autógyártók nem adták volna nevüket és autómodelljeiket, ha törötten látják viszont a játékban, ez egy negatív reklámnak minősül az autógyártók szempontjából -
#20 kb... ennyi:D
-
#19 itt nem az ütközésen van a hangsúly, hanem azon a NFS-des "feeling"-gen, amit nekem mondjuk még 1 autós simulator sem nyújtott...
Ezen kívül!
amióta kitalálták az Underground-dot, azóta végig az élvonalban vannak ezek a játékok(előtte sem voltak utolsók ebben a kategóriában), és nem csak azért, mert már 9 részes, és akkor ez is kell... + jó, mert NFS, hanem mert tényleg tudnak újat mutatni!!
egyébként minden játéknak vannak, voltak, és lesznek is hibái.... ezek nélkül "túl tökéletes" lenne.... (talán)
ez az én véleményem... de cáfoljj meg; TE miért játszol számítógépen?? mert olyan tökéletes, élethű grafikát nyújtanak, mert jobb, mint a valóságban??? nem hiszem... sztem ha hazajösz melóból/suliból/bárhonnan, vhol ki kell engedni a gőzt: van, aki mindenkivel összeveszik, van aki az asszonyt veri, és van, aki leül a gép elé és kaszabolja az ellent v 300zal dönget a pályán, és nem érdekli, hogy 300zal a falba csak a fényezés karcolódik..
-
Atees1987 #18 "Hamarosan kezdetét veszi tehát az eszméletlen száguldás és az üldöző hekusok kijátszása" és a warezról való letöltés -
Cunami1986 #17 4 egész + egy bónusz -
Cunami1986 #16 Mit akartok a NFS legjobb szériája
-
#15 hát nem egy granturizmo 4 mongyuk GT-ből csak 4 van -
#14 ...végre a torrentoldalak polcaira kerülhetett. :)
El nem tudom képzelni, hogy mi tetszik olyan sok embernek egy olyan autós játékban, ahol 300-zal beleszaladsz valamibe és utána tökép* kocsival továbbhajthatsz...
*: újabban már horzsolódnak ám! húha! -
#13 ...végre a torrentoldalak polcaira kerülhetett. :)
El nem tudom képzelni, hogy mi tetszik olyan sok embernek egy olyan autós játékban, ahol 300-zal beleszaladsz valamibe és utána tökép* kocsival továbbhajthatsz... #nemtudom]
*: újabban már horzsolódnak ám! húha![ -
#12 4 egész... -
Roli #11 Hány cds a teljes játék? -
Tompika007 #10 Még egy 1 nap és letölti a gép. Amúgy szerintem az undergrundos grafika jobb lett volna persze lehet hogy csak az én gépemen tűnik átlagosnak.Amúgy a játékkal semmi bajom.CSá!! -
#9 elég jónak tűnik, és a gépigény is "kecsegtető"
várom már... -
#8 Hát nekm még csak a demo-hoz volt szerencsém, de ha a fizikája ugyanolyan..... az nfsu2-nek még eltűrhető volt az arcade-ságága de ez azért már kicsit túlzás.... -
vg #7 "-grafika (szebb már elvárható volt)"
Itt szerintem a icipici géped a hibás...
-
#6 Azzal hogy nálunk csak 25-étől kapható, a kalózverziók elterjedését szándékoztak elősegíteni?
A franc fog várni addig, mindenki átmásoltatja inkább a haverral, még az is aki megvette volna. -
Fenjoy #5 jó lenne ha visszamásznátok "seedelni" : DDDé -
#4 Nekem annyira nem tetszik..
Ezek lettek szarok szerintem:
-zene
-töltőképernyő
-félig élőszereplős videók
-grafika (szebb már elvárható volt)
Tetszik viszont:
- első pálya
- menü
- hangulat
Ha kritikus lennék akkor kb 80%körül adnék neki..
-
#3 jovanma warezkiralyok..... -
MrMafioso #2 :D most 2 perc oszt lejön:D -
#1 November 25??? hát ez fless....tegnap óta jáccok vele :D:D:D:D