388
  • musha
    hát nemtom, én az első boss-nál feküdtem meg először, ami abban a barlangban van, amiről haverod mesélt valószínűleg. arra valóban kellett egy kicsit gyúrni, de vannak olyan lehetőségek, amikkel fel lehet gyorsítani a nehéz csatákat. nem könnyű, de szerintem azért egyáltalán nem olyan vészes.

ja meg érdemes felkészülni az elején gyógyfüvekkel, később már csak mana kell :)
  • Sephi
    Te musha. Haver felhivott hogy mar jacca 1000-el de meg csak az elso dungeonba van es mar haromszor meghalt es aszonta hogy mar el is ment a kedve tole.

Ennyire nehez lenne? Aszonta pedig van uj fegyvere es pajzsa de egyszeruen az elso szornyek egy ket utosbol kivegzik es osszevissza tamadnak ugy hogy o pont ne tudgya magat hiilingelni.

Ez aze' gaz.
  • NormalisEmber
    Pedig a méretéből adódóan elfért volna a szinkron. CGI jelenetek vannak? (Én még csak most fogom "megvenni" a progit)
  • musha
    nálam is gázos a töltés, de nekem halódik a feje a gépemnek, gondoltam azért van...elsősorban csaták betöltésénél csinálja. nem mondom, hogy nem zavaró, de jobb a játék szerintem annál, minthogy ilyenért abbahagyjam.
    ff xii külön lemez, remélem dvd, nem cd ^^ (bár tudom, hogy csak háromszázegynéhány mega)
  • Sephi
    Havernak valami bibije van alitolag a DQ8-al. Alitolag tok sokat tolt neki neha es nem lelo a FFXIII demot rajta...

Ez a toltes dolog nalatok is szarakozik?? Es a FFXIII az kulon disc nem?
  • Unknow
    Hát a Magna Carta ha valaki engem kérdez nem épp a legmegnyerőbb alkotások közé tartozik. Pedig rohadtul vártam. Harcrendszer nekem abszolút nem jön be. Sztem eszméletlenül tré. Főleg miután az ember kipróbálja az FFXII demo verzióját jön rá mennyivel jobban kivitelezhető lett volna a dolog. Másik idegesítő dolog nincs szinkron a játékban csak nagyon ritkán. Ebben a legérdekesebb az,hogy az elején NINCS szinkronja a játéknak csak feliratozás. Amúgy nekem egyből a DDS jutott a játékról az eszembe. Viszont a Dragon Quest VIII űber állat lett. Asszem inkább azt eröltetem. Főleg mivel olyan mintha egy animeval játszana az ember.

Ja még valami a magna cartáról. KURVÁRA IDEGESÍT,HOGY EGY ROSSZ BUZI A FŐSZEREPLŐ!
  • musha
    ezt én is szeretném tudni ^^
    megvan, de nem akarom egyszerre nyomni a DQ 8-cal...elég vegyes véleményeket olvastam róla amúgy, a harcrendszert szidták a legtöbben, mivel az olyan jellegű állítólag, mint a Shadow Hearts-ban volt (körben adott szeleteket ritmusra kell eltalálni, akkor jön össze az adott mozdulat). grafikát, hangulatot többnyire dicsérték.
  • Sephi
    JAAAJ MAR ALIG VAROM! :D

Musha Magma Carta jo gama?
  • Ronin1350
    Teljesen igazatok van, elnézést kérek.
  • musha
    srácok, a warez / nem warez vitát ne itt tárgyaljátok ki plíz!

amúgy 11. szintű vagyok most épp, durvulnak az ellenfelek, kezdenek gyűlni a skillek, és kezdem úgy érezni, hogy tényleg kurv@ nagy lesz a bejárható össz terület. világtérképem még mindig nincs, pedig már kezdene érdekelni, hogy mennyit jártam be a mennyiből ^^ na mindegy, megyek is nyomom tovább :)
  • Sephi
    Ez annyira szanalmas gyerekes beszolas volt hogy mar csak rohogni tudok.

Most ettol nagy gyerek vagy hogy ezt igy leirtad ugye?
  • Ersiman
    Hmmm... Hát ha valaki warezol (szinte mindenki), akkor tegye, de legalább annyi tisztesség legyen benne, hogy csendben teszi, és nem azt hurrogja le aki megveszi(!!!) a játékot!
  • Ronin1350
    Yoichi Wada, a Square Enix elnöke ma személyesen cáfolta a japán Famitsu legutóbbi számában megjelent információkat: a magazin egy "nagyon népszerű szerepjáték-sorozat sokat halasztott folytatásának" további csúszásáról írt - egyértelműen utalva ezzel a Final Fantasy XII-re. Wada elmondása szerint az FFXII-vel kapcsolatban minden az ütemtervnek megfelelően zajlik, és a játék meg fog jelenni a legutóbb jelzett időpontban - azaz 2006 márciusában (Japánban).
    Az amerikai / európai premier időpontjáról továbbra sincs hír, meg nem erősített források 2006 augusztusi amerikai debütről beszélnek (ami valószínűleg 2006 év végét jelentene Európában). huráááááá
  • Ronin1350
    Akkor csak várjál türelmesen, mire megkapd már az új Finalt’ fogom nyomni……. Részemről téma off
  • NormalisEmber
    nekem ez a 2.5nap is sok volt. Ilyen lassan egy játékot se "szereztem be":))
  • Sephi
    Alig varom mar en is jaccam. Nem igaz hogy meg egy csomo nap...
  • NormalisEmber
    Na végre nekem is sikerült elkezdeni a játékot. Egyenlőre csak ott tartok hogy megbíztak a kristálygömb felkutatásával. A grafika nagyon gyönyörű, a kamerakezelés példamutatóan jól sikerült. Külön jó a szinkron(a kiscsaj orosz akcentusa marha jó) és egyenlőre a fordítás is megállja a helyét, így az idegörlő várakozás az angol verzióra megérte. A csaták viszont már örökre így maradnak a dq játékokban?

• Sephi
    Hat az a kemeny 20 dolcsi plusz a 5 dolcsi szalitas tenyleg egekbe ero ar :D
  • Luiprima
    Én sem mondtam le róla azért teljesen csak annyira vártam és elsőre kicsit csalódás volt de azért még próbálkozom természetesen.
  • DoNorBi
    bakker tiszta égés most olvastam hogy 2 misszió van a demoban én meg csak egyet vittem végig!:P
  • Ronin1350
    Ha neked megéri ....
  • musha
    én is 7. szinten vagyok és valóban attack + gyógyítás van, de egy ff7-ben sem volt sokkal több lehetőséged az elején (oké, volt 1-2 sebző varázslat). az szerintem például jó (vagy nekem legalábbis nagyon szimpi), hogy a fejlesztett attribútumaid egy idő után külön skilleket adnak (például a társam (még nem jegyeztem meg a nevét) a többedszeri humanity fejlesztés után kapott egy `Whistle` nevűt, amivel bármikor tud szörnyet hívni - csatázni). az ability menüm például még töküres, szóval lesz azért még itt ez-az...meg olvastam valami kaszinózásról is, mint mellékvonal...mindegy, szerintem jó ez, persze majd több nap után fog kiderülni, hogy mennyire.
  • DoNorBi
    ff12-re...
  • Sephi
    Mar meg van rendelve aranyvirag. Es nem a szuleim adtak ra a penzt csak megsugom.

• Luiprima
    Ez igaz azért is olyan jók de itt pl a lev 7-es karaktareimmel csak az attack vezényszót kelett használni és gyógyitalt inni. Mellékszálnak még nyoma sincs de remélem igazad lesz és később javul a helyzet.
  • musha
    FF-ek is lineárisak, csak van sok-sok mellékszál, szerintem ebben is lesz.
  • Luiprima
    Nekem csalódás a Dragon Quest eddig borzaszóan lineáris ez a legnagyobb bajom vele a másik hogy a szörnyek eléggé gyerekesek és a harcrendszere sem eléggé összetett. Megyek vissza Suikoden Tacticozni.
  • musha
    ezt most a dq8-ra írtad vagy az ff12-re?
  • musha
    ettől tartok én is...
  • Ronin1350
    Majd vedd meg 15 ezerért a bótba’ ha, kapsz rá pénzt a szüleidtől. Ez a muhahaha
  • FFX
    na akkor ez is egy kötelezően beszerezendő cím
  • DoNorBi
    magáról a játékról csak jót tudok mondani,megmerem kockáztatni hogy ez lesz a mostani konzolgeneráció rpg csúcsa mint ps1-en volt az ff7!egy nagy problémám van az pedig a demó szavatossága,irtó rövid:((
  • Sephi
    Vagy lehet az eredetihez agyak Plusz lemezkent muhahahhahaha :D
  • Ronin1350
    Eddig én sem találtam meg. Lehet bonusz lesz a játék befejezése után ( ? )
  • musha
    ja és még egy dolog...ff xii demo sehol nincs ezen :(
  • musha
    én is (mármint a DQ-val). jóféle az látszik, bár 2-3 órát nyomtam csak eddig, és szerencsétlenkedek...a szörnyek ha kicsit ff-hez hasonlítanának jobban, akkor még jobban tetszene (kicsit gyermeteg szörnyikék vannak eddig legalábbis). de valóban nagyon szép, ötletes, hangulatos, és végre a sok pár nap alatt végigjátszható játék után egy nagy falat :)
  • Ronin1350
    Most kezdtem el játszani vele . Király a játék
  • musha
    azért azt nyugodtan írd le, hogy tetszik vagy nem (esetleg egy százalékos értékelést) ^^
  • DoNorBi
    akkor inkább nem írok semmit:-)
  • musha
    én nemtom sajna, mert bár a gépemen csücsül nincs egy rohadt nyamvadék dvd-m amire el tudnám készíteni a biztonsági másolatot :(((