388
-
#27 lécci ne vagy ha igen, akkor jelezd egy nagy SPOILER felirattal! köszi ^^ -
#26 szerintem tutkó mert nekem az abból lévő demo van meg...
meséljek a demoról? -
#25 Kerdesem az hogy tenyleg van benne FFXII demo??? -
#24 Szal majusban lett volna a japan megjelenes es novemberben az USA? Hova a picsaba toljak meg? Lehet majd kiderul Ps3-mal agyak ki mert megorulok.hu
-
#23 csak megerősítés végett:
`Nemrégiben az egyik japán fórumon egy ismert user (aki gyakran szolgál friss információkkal a Famitsuból még annak megjelenése előtt) a következőket írta: "Egy NAGYON népszerű sorozat legújabb része, amelynek megjelenési dátumát már többször későbbre tolták, ismét csúszni fog." Ebből azt kalkulálták ki, hogy nagy valószínűséggel a Final Fantasy XII-ről van szó. A játék a jelenlegi tervek szerint március tizenhatodikán debütál, az USA-ban nemrég jelent meg a demoja a Dragon Quest VIII-hoz csomagolva, és hazájában már hónapok óta a leginkább várt produkciónak számít, a pletykát remélhetőleg minél hamarabb megerősíteni/cáfolni fogják - reménykedjünk, hogy utóbbi fog megtörténni.`
forrás: 576.hu
kész vagyok -
#22 Nebasz.... AAAAA! -
NormalisEmber #21 Én nem tudom, maga a dq8 az 2.78giga és találtam külön egy ff12 demót is, az 352mega, de lehet hogy ezt a dq8 is tartalmazza, majd kiderül ha lejön.(persze ha "megjön a boltból"-t akartam írni:)) -
#20 pff...ez nagyon durva lenne...és mostanában nem fogom tudni kipróbálni... -
#19 A hír innen. -
#18 nem mondod... -
#17 Állítólag a DQ8 lemezén van egy FFXII demo, azt próbálta valaki? -
#16 De. -
#15 Hulye warezolosok!!!!!111111
[kibirja , kibirja kibirja.....] -
#14 De mennyi köze van a S-E-nek ehhez?
Nem a Lvel5 csinálta meg, és SE kiadta? -
Gábor #13 Király!
Így is elvagyok, mint a befőtt fősuli és meló mellett a fire emblemmel, tos-val és a ff8-cal...Programdús karácsonyi szünetünk lesz! :D -
fanatifo #12 Gyerekek hidalni fogtok ettől a játéktől mind hangulatilag mind grafikailag hihetetlen szép és akkora terület járható be mint eddig egyetlen egy játékban sem!!!!!Ez már a régi Square termékeket idézi a minőség!!BRAVOBRAVO -
#11 Mindaketto. Alig varom csak sajnos csak egy jo het mulva jacchatom... -
#10 ilyenkor meglepődsz vagy örülsz??? :D -
#9 !!!!! -
#8 igen, a klasszikus kiadom a parancsot mindenkinek,azután végighajtják. Állítólag az egész játékból sugárzik a régi rpg-k feelingje, eddíg csak jókat hallottam róla -
#7 Akko ez most korokre oszotott??? -
#6 Hmm.... -
NormalisEmber #5 Kinek sikerült már letöl... illetve megvennie és kipróbálnia? -
#4 Ugyan-ugyan ! Maj' bejön fekete importba... -
#3 lul -
rolika #2 k.rva ideges leszek, ha ez nem jön ki eu-ba!!!
:) -
#1 szép nap, 24 órán belül ez is és a Magna Carta is megjelent :)
(és elég jó értékeléseket kapott mindenhol)
Hivatalos oldal (japán)
IGN