SS-24 interkontinentális rakéta Kecelen
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azokat a szép cipõsdobozokat az oldalán miért nem rakták be a burkolat alá? Dizájn? 😊 Van egy olyan érzésem hogy eléggé megnöveli a légellenállást. De ha másnem akkor le lehett volna burkolni egy kis drab fémmel hogy ne álljon így ki... <#idiota>#idiota>
Magyar haditechnika....volt 1 db nagy hatótávolságú rakétánk...:-DDDD Csak, ha minden országban ezeket a behemótokat leszerelik, akkor bennem felmerül a kérdés, hogy mi az az újdonság ami a nukleáris rakétáknál is hatékonyabb??? Mert nem hiszem, hogy olyan naívak az országok, hogy iszonyú pénzeket beleöltek, és csak úgy csöndben leszerelik, teljesen kiszolgáltatva magukat....szerintem van valami e mögött. Jó, tudom, még marad így is bõven aktív cucc pl az USA-ban...de azért nekem ez 1 kicsit fura.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
kösz cat, erre gondoltam én is.<#eljen>#eljen>
kár, pedig jól jöhetett volna, ha mondjuk városromboló aszteroidákat kéne lelõni vele. <#nyes>#nyes> amúgy nem úgy értettem, hogy hagyják ott töltettel együtt, de ennyibõl kivághatták volna fából vagy kartonból is. nem? az az igazi, ami mûködik is. szerintem...
ezt teljesen kibelezték, hajtómû sincs benne. Csak egy csõ.
Egy repülõgépnél még nem gáz, ha müxik is, na de egy ICBM-nél? És ha valaki kipróbálja, hogy tényleg repül-e?
Legalább a nukleáris tölteteket illik kiszedni.
Legalább a nukleáris tölteteket illik kiszedni.
Persze, a tölteteket is benne hagyták, hátha még szükség lesz rá...
Arra azért kiváncsi lennék, hogy ki van-e belezve ez is, mint oly sok haditechnikai cucc a magyar múzeumokban. Az Amiknál pl olyan repülõk vannak a múzeumokban, amit ha kitolsz a kifutóra és feltankolod, akkor akár fel is szállhatsz vele. Ellenben itt inkább az a jellemzõ, hogy kivûl szép (vagy nem) belül meg hiányoznak a mûszerek, hajtómû, stb. Ahogy láttam az egyik újságban, ennek sincsenek meg a fúvókái, ha valaki a hátuljához áll, belát a belsejébe. Vagy nem?
Csak kár, hogy a canisterrel együtt állították ki, izgalmasabb lenne csupaszon 😊 Benne van egyébként az egész, vagy csak a fejrészt hagyták?
Én a környékrõl származon, voltam már itt, és nagyon tudom ajánlani, félelmetesen durva mennyiségû haditechnikai cumót halmoztak fel.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
← ElőzőOldal 2 / 2