61
-
Bohun #21 Szerintem tök nagy pazarlás egy ilyet hatástalanítani, inkább be kellene vágni valami raktárba ki tudja milyen idők jönnek... -
#20 Jól gondolod... -
pip #19 "azokat a szép cipősdobozokat az oldalán miért nem rakták be a burkolat alá? Dizájn? :) Van egy olyan érzésem hogy eléggé megnöveli a légellenállást. De ha másnem akkor le lehett volna burkolni egy kis drab fémmel hogy ne álljon így ki."
a ciposdobozok nem repulnek vele, mert abban az inditoelektronika van. A kepeken az inditocsovel egyutt lathato a raketa, csak a hegye latszik ki. En legalabbis igy gondolom. -
roliika #18 Titkosnak mondott fegyver kísérletekről és bevetésekről láttam 1-2 videót,nem sokat sajna...ja vannak furák. Csak nem tom az ahoz szügséges emnergiát honnét szedik... -
#17 "2006: A fegyverkezés éve lesz. Keleten olyan új fegyvertípusokat fejlesztenek ki, amelyek technikailag minden képzeletet felülmúlnak. Ez lehetővé teszi, hogy a mohamedánok megszerezzék a hatalmat és megalakítsák 100 éves birodalmukat..."
:) -
Mice #16 méhtelep :DDDDDDD vazze!! :) -
HUmanEmber41st #15 Tényleg Cifu!
Ezt nem értem én sem.. ezekkel a dobozokkal mi történne kilövéskor ?
Lesz ebből egy jó kis cikk esetleg ? -
vegesm #14 szép darab -
roliika #13 Elfogadnám ezt a kütyüt! Vagy jó pénzért odaadnám David Merlininek,hogy legyen 1 rakétának tűnő ezköze,vagy vinném a méhtelepre.:-))) -
burninhell #12 minek ez ide a cigányok ellopják és leaggyák párezerért....
amúgy szép :) -
nickname #11 azokat a szép cipősdobozokat az oldalán miért nem rakták be a burkolat alá? Dizájn? :) Van egy olyan érzésem hogy eléggé megnöveli a légellenállást. De ha másnem akkor le lehett volna burkolni egy kis drab fémmel hogy ne álljon így ki... -
roliika #10 Magyar haditechnika....volt 1 db nagy hatótávolságú rakétánk...:-DDDD Csak, ha minden országban ezeket a behemótokat leszerelik, akkor bennem felmerül a kérdés, hogy mi az az újdonság ami a nukleáris rakétáknál is hatékonyabb??? Mert nem hiszem, hogy olyan naívak az országok, hogy iszonyú pénzeket beleöltek, és csak úgy csöndben leszerelik, teljesen kiszolgáltatva magukat....szerintem van valami e mögött. Jó, tudom, még marad így is bőven aktív cucc pl az USA-ban...de azért nekem ez 1 kicsit fura. -
látogató #9 kösz cat, erre gondoltam én is. -
látogató #8 kár, pedig jól jöhetett volna, ha mondjuk városromboló aszteroidákat kéne lelőni vele. amúgy nem úgy értettem, hogy hagyják ott töltettel együtt, de ennyiből kivághatták volna fából vagy kartonból is. nem? az az igazi, ami működik is. szerintem... -
Cat #7 ezt teljesen kibelezték, hajtómű sincs benne. Csak egy cső. -
BiroAndras #6 Egy repülőgépnél még nem gáz, ha müxik is, na de egy ICBM-nél? És ha valaki kipróbálja, hogy tényleg repül-e?
Legalább a nukleáris tölteteket illik kiszedni. -
Zedas #5 Persze, a tölteteket is benne hagyták, hátha még szükség lesz rá... -
látogató #4 Arra azért kiváncsi lennék, hogy ki van-e belezve ez is, mint oly sok haditechnikai cucc a magyar múzeumokban. Az Amiknál pl olyan repülők vannak a múzeumokban, amit ha kitolsz a kifutóra és feltankolod, akkor akár fel is szállhatsz vele. Ellenben itt inkább az a jellemző, hogy kivűl szép (vagy nem) belül meg hiányoznak a műszerek, hajtómű, stb. Ahogy láttam az egyik újságban, ennek sincsenek meg a fúvókái, ha valaki a hátuljához áll, belát a belsejébe. Vagy nem? -
kukacos #3 Csak kár, hogy a canisterrel együtt állították ki, izgalmasabb lenne csupaszon :) Benne van egyébként az egész, vagy csak a fejrészt hagyták? -
bunny #2 Én a környékről származon, voltam már itt, és nagyon tudom ajánlani, félelmetesen durva mennyiségű haditechnikai cumót halmoztak fel.
-
#1 szép kis jószág