254
Evolution GT
-
Dosia #54 1szerüen nemtudom elképzelni hogy ezzel a játékal valaki 5percnél tovább birna játszani -
DonManó #53 szó szerint az
demoját néztem anno, de elég is volt -
theodor #52 Életem egyik legnagyobb csalódása.Tiszta Gran Turismo az egész szar. -
Dosia #51 Na ez 1 igazán nagyfos game -
Na most ez a fizikáját és az irányítást tekintve milyen? Árkád, Szim vagy a kettő között mint pl. a TOCA 2-3? -
DonManó #49 1. Unrar all files and mount image using Alcohol or DT4. 2. Burn image file if you want.
3. Play and enjoy another fine release !!!! -
sztem ki
az nfo nem ír semmi érdekeset -
Ugye ez a verzió simán kiírható??
Nem a képfálj,hanem úgy hogy lemez másolása Nero-ban? -
Evolution.GT-iTWINS -
Nekem is elnyerte a tetszésem csak 1 gond van vele: Nem tudom a pedálra rákonfigolni a gázt meg a féket. Valaki esetleg tudja az okát? (Logitech Wingman Formula Force) -
MrTressy #44 sztm is jó kis autós game, hajaz kicsit a xboxos forza motorsportra egyedül a motorháztetös nézetet hiányolom -
Szerintem te nem érted a lényegét a játéknak, ez nem 400-zal való rohananás Mint az NFS, hanem értelmes jól kreált, jó fizikájú játék.Igaz kevés pályával
SCAR Alfa Romeo-t probáltad már? -
Szép a grafika meg a verdák.. de nagyon szar egyébként... 8 éves már simán elvezeti... és 2 óra alatt még ő is megunja... -
Sziasztok
Ma próbáltam Evo GT demóját, szerintem tuti frankó remélem csinálnak még ilyen gameket Jobb mint a NFS:MW
Csaó
-
zoltang #40 Tényleg van benne egy kis törés a carrier módba. -
törik. legalább is előbb carrierbe voltam és beledurrantottam az előttem levőbe ^>^ -
gabriel tarquini elég ratyin dumál carrier-be ráadásul csomoszor látni hogy alulrol olvassa a szöveget... -
zoltang #37 Érdekes lett. Elsőre egy gyors futamot mentem. Kocsi nem törik, csak 2 külső és egy "betonközeli"kamera van. A demóban van egy-pár kipróbálható autó. :)
Az irányításról nem mondok semmit, mert nekem nincs kormányom. (Azzal lehet, hogy jó.) -
nem is kell hogy gtr legyen de mondjuk egy mbwr vagy wr2 szintet megüt?:) -
hát nem egy gtr de ha kikapcsoljátok a hülye abs-t me ga rásegítőt el lehet marhulni vele
-
na milyen?:P -
thx, töltöm:D -
gémszar.hu most telepszik ^>^ -
máshol nincs fent? mindig teli mind a három szerver nem tudom letölteni:( -
Evolution GT demo
********************************************************************************
About this document:
This file contains last minute info about "Evolution GT Demo", including
answers to some questions you may have about the way the software works.
In case of problems, look here for the answer, to save the cost of
a call to the customer support service.
********************************************************************************
CONTENTS
- Tracks: Barcelona, Corse, Albacete, Cote d'Azur
- Cars: Audi A3, Mercedes SLK, Renault Clio V6, Chevy Corvette C.6R, Audi TT
- season: 4 races of first season is available
- challenges: confidence, concentration, precision, cunning
The demo is in English language only and contains the FULL TUTORIAL with Gabriele Tarquini, endorser of the game, BTCC and ETCC champion.
It is recommended to update your video card's drivers before playing.
I. SYSTEM REQUIREMENTS
Minimum system requirements:
Ghaphic Card: 3D board with at least 64 MB of memory, compatible DirectX 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
CPU: Pentium III 800+ MHz
RAM: 256 MB
CD Rom Player: Required
HD Space: 400 MB
Windows Media Player 9 or later
Recommended system requirements:
Ghaphic Card: 3D board with at least 128 MB of memory, compatible DirectX 9.0c
CPU: Pentium IV 2 GHz
RAM: 512 MB
All CPUs of equivalent classes (e.g. AMD Athlon or Intel Celeron) are
supported.
II. INSTALL & UNINSTALL
INSTALL
Double click on the "Setup.exe" icon, the installation menu of "Evolution GT Demo" will appear shortly after.
Click on Install button, then follow on screen instructions.
UNINSTALL
To uninstall "Evolution GT Demo" click on Start button in lower left corner
of the Windows Application Bar, then run over Programs, BlackBeanGames and then "Evolution GT" folder; finally, click on "Uninstall Evolution GT" entry.
III. GAME START
To play "Evolution GT Demo", click on Start button in lower
left corner of the Windows Application Bar, then run over Programs and
then "BlackBeanGames" folder, then "Evolution GT Demo" one. Finally, click on
"Evolution GT Demo" entry and click on the Play button. At the end of the animated intro, press any key
to proceed to the main menu.
For a better performance of the game please select the Settings button in the startup menu.
To improve "Evolution GT Demo" performance, try to change Video Settings (change video
resolution, ingame refresh rate etc.) and/or Audio Settings (like
Hardware support, voices Numbers and so on). -
kijött a demo. 3dgamers-ről lehet szedni ^^ -
hááát nemtom....nekem ebből a videobol nagyon arcade-nak tünik a játék :\ -
zoltang #27 "[MOVIE] Evolution GT
[2006. március 23. @ 19:15 - Mantis]
Megérkezett az Evolution GT második videója. A modernkori autókkal telezsúfolt szimulátor igen jónak ígérkezik, ahogy erről a versenyjelenetről szóló animáció is tanúskodik. Valamivel több mint 6 megabájtban láthatjuk a fél percnyi száguldást, szigorúan játék közbenről rögzített képekkel. Letöltésért erre tessék...
"
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21041
-
van pár új kép, majd meglátjuk mi lesz belőle... -
zoltang #25 http://www.evolutiongt.com/ -
valami hír? :D -
hazucc sneciek :|||
asse hiszem amit kérdezel asddaADDas -
nemhinném hogy nagy durranás lesz, ez csak 1 ps2es autós gém nem 1 csucs graffal kevés fizikával és hamar a feledésbe merül majd.. mint a S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo -
nemhinném,mivel nekem nemadnak házigazda jogot
de nemis fogok kérni -
azért én annyit nem várnék ettől a gémtől... -
remélem ezzel nem úgy járunk majd, mint a Rig n Roll-lal, hogy húzzák majd, halasztják, vagy úgy mint a Driver3-mal, ezt pedig nem kell ecsetelni :DDD -
topignyitóag páttyó :@@@@@@ előre rágyúr a házigizda jogokra ige -__- -
már azt hittem ez a gyengén látók topigja ;) -
ez a szöveg némi kétséget ébreszt bennem, hogy hülyeséget beszélsz, ez a Project Gotham Racing... -
én annál inkább :)