Evolution GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Játék 16 : 9 -ben torzít; 4 : 3 -ban :

lehet vele neten játszani???
ha igen akkor mi kell hozzá?
Riszkept máj brádörz end szisztörz ól óvör dö wörd.
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
Szerintem.
Nekem pl az volt a hiba..
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Minél jobb kocsikkal mész annál könnyebb lesz..
Már most leírom, hogy az opel roadster-es pálya az halál 😊 😊
hát mit is mondjak, olyan érdekes. a fék alig fog, kanyarodni sem igazán kanyarodik... hmmmm lehetne jobb is. kormánnyal mindenesetre eddig nem az igazi, meg kell szokni. ha valaki tud beállítást, vagy egyéb ötletet, az szóljon!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
elsõ a rookie, aztán amateur.. itt megint van 13 verseny..
és ezen kivül még van további 3 szezon 😊
Én csak tegnap tudtam elkezdeni az EVo GT-vel játszani, hétvégén rkatam fel, de nekem is Ace kodekpack gondom volt..
Amúgy szerintem nagyon király a játék.. tegnap végig is küldtem a rookie seasont!!
Überdurva.. nagyon tetszik.
Mondjuk van egy-két autó ami nem igazán irányítható, de ez a jó benne.
Pl: Opel Roadster-es pályát 2 óra után sikerült megcsinálnom (természetesen aranyra,a többi érem kell a kutyának) 😊 😊
Ideges voltam, de nagyon élveztem!
Végre egy játék amiben nem lehet minden pályát megcsinálni elsõre 😊
Na csõvi<#bee1>#bee1><#ravasz1>#ravasz1><#crazya>#crazya>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
2 perc után letöröltem az egészet.Nekem ez már ódivatu
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

nekem nem játszik le semmi into-t meg videot, meg ilyeneket, hanem bejön egy fehér kép, középen hogy loading, ott elmegy a harmadik rublikáig a narancssárga töltõcsík, és onnan nem moccanik, lefagy totálra. ez ellen valami megoldás???
Összeségében nem rossz kis gém el lehet vele hülyülni.De számomra nem túl maradandó
De nagy itt pangás <#confused>#confused> Mindenki végignyomta már a játékot?
Készülget a gép lassan, de biztosan..
A vezérlõpulton kormány tulajdonságainál a "Pedals reported as... Combined" -et ne pipáljátok be akkor felismeri a game a pedálokat.
Sikerült megoldanod a pedál problémádat? Én most raktam fel a játékot és a Logitech MOMO kormányomnak nem látja a pedáljait. Eddig egy játékkal sem volt gondom, ezzel meg nem tudok mit kezdeni. Te hogy oldottad meg? Elárulod? Vagy valaki más???
Köszi!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
sry
Forza.
nekem sem a doc&settingsben, sem a játék könyvtárában nincs olyan file, mint ami a 100% mentésben van 😞
http://rapidshare.de/files/17718943/All_Access_Savegame.zip.html
Forza.
Magyarosításról nem tudtok valamit ???
Köszi !
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever