Evolution GT

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bugatti EB110 Evolution GT

A Játék 16 : 9 -ben torzít; 4 : 3 -ban :

a játék legfõbb érdeme, hogy van benne Bugatti EB110

ja ezt én is szeretném tudni
sziasztok!
lehet vele neten játszani???
ha igen akkor mi kell hozzá?
Azért irtam,hogy szedd le.. 😊 😊

Riszkept máj brádörz end szisztörz ól óvör dö wörd.

Nekem is az van fönt. De a videókat játssza, csak mikor indul a verseny, akkor kifagy. Néha, mikor szerencsém van, akkor elindul a verseny is, és nem fagy ki.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Szedd le az ACE megapack kodeket.

Szerintem.

Nekem pl az volt a hiba..

fery02
Már megoldottam. Másik kérdés: A challenge-ben mit kell csinálni a Cunning nevû versenyben?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Hogyan kell játék közben kilépni a játékból? Vagy ha elcsesztem valamit, akkor újrakezdeni a versenyt?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nah, frissítettem a drivereket a legújabbakra: 2006.decemberi DX9, NVIDIA Forcware 93.71, és az alaplapi chipset drivert is, abbõl 9.19-es a legújabb. A játék így is ugyan azt a hibát produkálja, ha indítom a versenyt, akkor kifagy hibaüzenettel, néha véletlenszerûen elindul, de ez elég ritka. Kipróbáltam az elõzõ konfigomon, ott is ugyan ez a hiba jelentkezett.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Leszedtem az iTWINS-es verziót, feltettem, el is indult. Amikor viszont indítottam volna a versenyt, akkor hibaüzenettel kidobott a winfosba. Néha véletlenszerûen elindul a verseny fagyás nélkül, de ez nagyon ritkán van így. Windows XP Professional-om van SP2-es, a legújabb frissítésekkel, 2006 októberi DX9, NVIDIA Forcware 91.47 (2006.09.02). Valakinek valami ötlete esetleg? Ha kell még valami adat, akkor leírom. B.Ú.É.K ALL!

Mayorpapa
hát az az 😞

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Csak az elején nehéz..

Minél jobb kocsikkal mész annál könnyebb lesz..

Már most leírom, hogy az opel roadster-es pálya az halál 😊 😊

üdv! na volt egy gépformázás, és most már megy a játék...
hát mit is mondjak, olyan érdekes. a fék alig fog, kanyarodni sem igazán kanyarodik... hmmmm lehetne jobb is. kormánnyal mindenesetre eddig nem az igazi, meg kell szokni. ha valaki tud beállítást, vagy egyéb ötletet, az szóljon!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Mayorpapa
régen volt már, amikor toltam vele, rögtön megjelenés után. azért hagytam abba, mert egy idõ után rohadtul idegesített az a lihegés a hátam mögött...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nemtom mennyire tudod.. the un szezonok vannak..

elsõ a rookie, aztán amateur.. itt megint van 13 verseny..
és ezen kivül még van további 3 szezon 😊

Mayorpapa
gratula! nekem nem sikerült végigvinni...igaz, nem rookin toltam...

Sziasztok!

Én csak tegnap tudtam elkezdeni az EVo GT-vel játszani, hétvégén rkatam fel, de nekem is Ace kodekpack gondom volt..

Amúgy szerintem nagyon király a játék.. tegnap végig is küldtem a rookie seasont!!

Überdurva.. nagyon tetszik.
Mondjuk van egy-két autó ami nem igazán irányítható, de ez a jó benne.
Pl: Opel Roadster-es pályát 2 óra után sikerült megcsinálnom (természetesen aranyra,a többi érem kell a kutyának) 😊 😊
Ideges voltam, de nagyon élveztem!
Végre egy játék amiben nem lehet minden pályát megcsinálni elsõre 😊

Mayorpapa
csak azt a lihegést lehetne kikapcsolni benne...máris jobb lenne a játék 😊

Kicsizoli
Sziasztok Már mindenki unja ezt a játékot? Szerintem idõtöltésre kiváló
Na csõvi<#bee1><#ravasz1><#crazya>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Peetboy
Letöltöttem én is a gémet,de ahogy elindítottam - tiszta SCAR utánzat (Scar fizika + Scar kinézet)
2 perc után letöröltem az egészet.Nekem ez már ódivatu

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Sajna nem tudok segíteni :S

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Érzéssel kell ;-)

#226 ra választ valaki?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Öregem! nekem nem megy a game valami miatt, Te meg még cukkolsz is hogy képekkel dobálózol!! 😄😄

Én nem nagyon mertem úgy istenigazából faroltatni, legtöbbször ha próbálkoztam ütközés a fallal lett a vége. 😄

Kellemes játéknak tûnik így pár perc elteltével és hamár így alakult nyomok egy shotot:

Hello!
nekem nem játszik le semmi into-t meg videot, meg ilyeneket, hanem bejön egy fehér kép, középen hogy loading, ott elmegy a harmadik rublikáig a narancssárga töltõcsík, és onnan nem moccanik, lefagy totálra. ez ellen valami megoldás???

Az intró utáni loading képnél lefagy. Ni a teendõ ilyenkor?

kemszi2
Köszi!ace nélkül elindult.Hát mit mondjak.Teszem visszafele az acemega pack-ot.Engem ez a játék a ford racing 2-re emlékeztet.Az az igazság,hogy az elsõ verseny után unalmas let.Azért is volt furcsa mert mostanában nem ilyen kategóriáju játékokkal játszom hanem a GTlegeds-el vagy a GTR-el
Összeségében nem rossz kis gém el lehet vele hülyülni.De számomra nem túl maradandó
kemszi2
jaja az 6-os
Magnumrolcsi
ööö.. Ace mega codek pack van fent??
nekem sem indult, csak miután leszedtem!

kemszi2
csá!olyan volt már vkinél hogy kilép a játék se szó se beszéd miután betöltõdik a pálya?
Mayorpapa
Igen,tudom, csak roppant idegesítõ...

Magnumrolcsi
Az azért van mert a sofõröd "rosszúl lett" mert neki mentek 😊

Mayorpapa
Utálom, ha beér egy versenyzõ, és elmosódik a kép...A valóságban nincs így...Jól el...ták ezt a játékot.

Mayorpapa
Én nem tudtam... 😞

Kicsizoli
Sziasztok
De nagy itt pangás <#confused> Mindenki végignyomta már a játékot?

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kenoby
MOMO Force-osoknak jó hir probléma megoldva.
A vezérlõpulton kormány tulajdonságainál a "Pedals reported as... Combined" -et ne pipáljátok be akkor felismeri a game a pedálokat.

Kenoby
Nekem se mûxik a Momo Force-ommal sajna.

lacibacsi
Szia!
Sikerült megoldanod a pedál problémádat? Én most raktam fel a játékot és a Logitech MOMO kormányomnak nem látja a pedáljait. Eddig egy játékkal sem volt gondom, ezzel meg nem tudok mit kezdeni. Te hogy oldottad meg? Elárulod? Vagy valaki más???
Köszi!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

arty
ok, megvan, a játék könyvtárában valamiért nem jött létre elõtte a \saves\ könyvtár, de már megvan 😊

sry

Forza.

arty
azt tudja valaki, hova kell betenni a 100% os mentést?

nekem sem a doc&settingsben, sem a játék könyvtárában nincs olyan file, mint ami a 100% mentésben van 😞

http://rapidshare.de/files/17718943/All_Access_Savegame.zip.html

Forza.

Mayorpapa
még nem jelent meg

Sziasztok !

Magyarosításról nem tudtok valamit ???

Köszi !
Sziasztok a multi funkció az megoldható a játékban?Jó lenne emberek ellen nyomni 😊

hello mindenkinek a segítségeteket szeretnem kérni Evolution.GT-iTWINS nem indul kodek csomag nincs fent a bejátszás elindul de a loadnál lefagy vagy nem csinál semmit elöre is kössz.
Attila56
Hát....igen megszokható.Egyébként nem tudjátok azt hogy van-e topikja a S.C.A.R. nevü játéknak?Azt is ez a cég csinálta a Blach Hmotorsports amiben Alfákkal kell menni!

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Magnumrolcsi
Szerintem hozzá lehet szokni a vezetéséhez. A clioval jót lehet driftelni vizes pályán. 😊

nem kanyarodik nehezen , ... a tõbbi játék kanyarodik kõnnyen <#nevetes1>...

Oldal 1 / 6Következő →