254
Evolution GT
-
riviayala #254 Bugatti EB110 Evolution GT
A Játék 16 : 9 -ben torzít; 4 : 3 -ban :
-
riviayala #253 a játék legfőbb érdeme, hogy van benne Bugatti EB110
-
0Georg0 #252 ja ezt én is szeretném tudni -
Zsolesz0721 #251 sziasztok!
lehet vele neten játszani???
ha igen akkor mi kell hozzá? -
Tsige #250 Azért irtam,hogy szedd le.. :) :) -
Vitéz Roland #249 Nekem is az van fönt. De a videókat játssza, csak mikor indul a verseny, akkor kifagy. Néha, mikor szerencsém van, akkor elindul a verseny is, és nem fagy ki. -
Tsige #248 Szedd le az ACE megapack kodeket.
Szerintem.
Nekem pl az volt a hiba..
-
#247 Már megoldottam. Másik kérdés: A challenge-ben mit kell csinálni a Cunning nevű versenyben? -
#246 Hogyan kell játék közben kilépni a játékból? Vagy ha elcsesztem valamit, akkor újrakezdeni a versenyt? -
Vitéz Roland #245 Nah, frissítettem a drivereket a legújabbakra: 2006.decemberi DX9, NVIDIA Forcware 93.71, és az alaplapi chipset drivert is, abből 9.19-es a legújabb. A játék így is ugyan azt a hibát produkálja, ha indítom a versenyt, akkor kifagy hibaüzenettel, néha véletlenszerűen elindul, de ez elég ritka. Kipróbáltam az előző konfigomon, ott is ugyan ez a hiba jelentkezett. -
Vitéz Roland #244 Leszedtem az iTWINS-es verziót, feltettem, el is indult. Amikor viszont indítottam volna a versenyt, akkor hibaüzenettel kidobott a winfosba. Néha véletlenszerűen elindul a verseny fagyás nélkül, de ez nagyon ritkán van így. Windows XP Professional-om van SP2-es, a legújabb frissítésekkel, 2006 októberi DX9, NVIDIA Forcware 91.47 (2006.09.02). Valakinek valami ötlete esetleg? Ha kell még valami adat, akkor leírom. B.Ú.É.K ALL! -
#243 hát az az :( -
Tsige #242 Csak az elején nehéz..
Minél jobb kocsikkal mész annál könnyebb lesz..
Már most leírom, hogy az opel roadster-es pálya az halál :) :) -
The Fugitive #241 üdv! na volt egy gépformázás, és most már megy a játék...
hát mit is mondjak, olyan érdekes. a fék alig fog, kanyarodni sem igazán kanyarodik... hmmmm lehetne jobb is. kormánnyal mindenesetre eddig nem az igazi, meg kell szokni. ha valaki tud beállítást, vagy egyéb ötletet, az szóljon! -
#240 régen volt már, amikor toltam vele, rögtön megjelenés után. azért hagytam abba, mert egy idő után rohadtul idegesített az a lihegés a hátam mögött... -
Tsige #239 Nemtom mennyire tudod.. the un szezonok vannak..
első a rookie, aztán amateur.. itt megint van 13 verseny..
és ezen kivül még van további 3 szezon :) -
#238 gratula! nekem nem sikerült végigvinni...igaz, nem rookin toltam... -
Tsige #237 Sziasztok!
Én csak tegnap tudtam elkezdeni az EVo GT-vel játszani, hétvégén rkatam fel, de nekem is Ace kodekpack gondom volt..
Amúgy szerintem nagyon király a játék.. tegnap végig is küldtem a rookie seasont!!
Überdurva.. nagyon tetszik.
Mondjuk van egy-két autó ami nem igazán irányítható, de ez a jó benne.
Pl: Opel Roadster-es pályát 2 óra után sikerült megcsinálnom (természetesen aranyra,a többi érem kell a kutyának) :) :)
Ideges voltam, de nagyon élveztem!
Végre egy játék amiben nem lehet minden pályát megcsinálni elsőre :) -
#236 csak azt a lihegést lehetne kikapcsolni benne...máris jobb lenne a játék :) -
#235 Sziasztok Már mindenki unja ezt a játékot? Szerintem időtöltésre kiváló
Na csővi -
#234 Letöltöttem én is a gémet,de ahogy elindítottam - tiszta SCAR utánzat (Scar fizika + Scar kinézet)
2 perc után letöröltem az egészet.Nekem ez már ódivatu -
Aspyrin #233 Sajna nem tudok segíteni :S -
Aspyrin #232 Érzéssel kell ;-) -
The Fugitive #231 #226 ra választ valaki? -
The Fugitive #230 Öregem! nekem nem megy a game valami miatt, Te meg még cukkolsz is hogy képekkel dobálózol!! :D:D -
Bankrupt #229 Én nem nagyon mertem úgy istenigazából faroltatni, legtöbbször ha próbálkoztam ütközés a fallal lett a vége. :D -
Aspyrin #228 Kellemes játéknak tűnik így pár perc elteltével és hamár így alakult nyomok egy shotot:
-
The Fugitive #227 Hello!
nekem nem játszik le semmi into-t meg videot, meg ilyeneket, hanem bejön egy fehér kép, középen hogy loading, ott elmegy a harmadik rublikáig a narancssárga töltőcsík, és onnan nem moccanik, lefagy totálra. ez ellen valami megoldás??? -
tzolo #226 Az intró utáni loading képnél lefagy. Ni a teendő ilyenkor? -
#225 Köszi!ace nélkül elindult.Hát mit mondjak.Teszem visszafele az acemega pack-ot.Engem ez a játék a ford racing 2-re emlékeztet.Az az igazság,hogy az első verseny után unalmas let.Azért is volt furcsa mert mostanában nem ilyen kategóriáju játékokkal játszom hanem a GTlegeds-el vagy a GTR-el
Összeségében nem rossz kis gém el lehet vele hülyülni.De számomra nem túl maradandó -
#224 jaja az 6-os -
#223 ööö.. Ace mega codek pack van fent??
nekem sem indult, csak miután leszedtem! -
#222 csá!olyan volt már vkinél hogy kilép a játék se szó se beszéd miután betöltődik a pálya? -
#221 Igen,tudom, csak roppant idegesítő... -
#220 Az azért van mert a sofőröd "rosszúl lett" mert neki mentek :) -
#219 Utálom, ha beér egy versenyző, és elmosódik a kép...A valóságban nincs így...Jól el...ták ezt a játékot. -
#218 Én nem tudtam... :( -
#217 Sziasztok
De nagy itt pangás Mindenki végignyomta már a játékot? -
#216 MOMO Force-osoknak jó hir probléma megoldva.
A vezérlőpulton kormány tulajdonságainál a "Pedals reported as... Combined" -et ne pipáljátok be akkor felismeri a game a pedálokat. -
#215 Nekem se műxik a Momo Force-ommal sajna.