Elindult a Google Base
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes>GÚÚÚÚÚÚÚÚGLEE
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A Gúuugl most rálépett a gázra. Kérdés az hogy nem e pukkan ki a lufi. Ha meg ez is bejön nekik... Itt a következõ MikroSzofti<#wow3>#wow3>
HEY MAMMA...!
Talán épp azért mûködik, mert külön külön van?
Engem a hideg kiráz, az ilyen monstrum, "Birodalmi" informatikától.
Miért kéne kicsiben lemásolni, összegyûjteni a webnek néhány fontos funkcióját? Miért kéne ennek mûködnie, és az emberek, miért inkább ezt használnák, mint az "Igazi" nagy, bár kisssé átláthatatlan netet?
Engem a hideg kiráz, az ilyen monstrum, "Birodalmi" informatikától.
Miért kéne kicsiben lemásolni, összegyûjteni a webnek néhány fontos funkcióját? Miért kéne ennek mûködnie, és az emberek, miért inkább ezt használnák, mint az "Igazi" nagy, bár kisssé átláthatatlan netet?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Külön-külön mûködik, miért gondolod, hogy egyben nem fog? :)
micsoda baromáság :D
vicces, kíváncsi leszek, mennyire lesz életképes. egyébként valszeg nem lenne rossz dolog, csak én kicsit szkeptikus vagyok...
majd a nagytömegek ide töltik fel az önéletrajzukat és a cégek innen mazsoláznak majd belõlük
a gúglinak meg nem kell piackutatásért a szomszédba mennie
www.nemzavaróreklám.hu
vicces, kíváncsi leszek, mennyire lesz életképes. egyébként valszeg nem lenne rossz dolog, csak én kicsit szkeptikus vagyok...
majd a nagytömegek ide töltik fel az önéletrajzukat és a cégek innen mazsoláznak majd belõlük
a gúglinak meg nem kell piackutatásért a szomszédba mennie
www.nemzavaróreklám.hu
________ `_~_\" noss
A Power gombra.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
<#banplz>#banplz>
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Nekem, mint prosztó júzernek magyarázza már el valaki, hogy mi ez, hogyan kell használni, meg miért jó nekem?
Magyarán hova kattitsak;)?
Magyarán hova kattitsak;)?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs