5
-
Cat #5 nekem simán kiirta hogy nem támogatott operációs rendszer -> w2k -
#4 Én is ellenőriztem, kaptam kulcsot, ami csak az egyetemi gépeken lenne használható legálliasan, de ezt win központ nem tudja, hogy hol a gépem. -
totya4 #3 Örülj neki hogy egyáltalán engedi futtatni.
Eljön az az idő, amikor aláíratlan program nem is futhat - a felhasználók védelme érdekében. -
Béla bácsi #2 Hmmm, én vajon regisztráltam a Windowst? Mindjárt megnézem... -
#1 Ez mekkora egy szemét hirdetés cikk!!!!!!
Eredeti windows-t vett a cég. XP Home-ot mert az ócsóért vót.
Felrakák egy pár gépre, középre ültettek egy linux szervert, és aminden program amit írtunk úgy indul el ha a szerverről fut, hogy nincs aláírva digitálisan. Nosza felhívtuk ms urat, hogy most mi legyen, mire kijelentett, hogy a linux a hibás.
Kipróbáltuk, hogy az egyik ms gépen osztottunk meg könyvtárat, és onnan indítottuk a progit, mit tesz isten erre is az jött, hogy nincs digitálisan aláírva. Modom az ms faszinak mi a dörgés, erre tudjátok mi volt a válasz?
Küldjök el redmondba a progikat sok ezer dollárért aláíratni!
Mondom neki, ember kapjon az agyához, ezek olyan fejlesztések amikbe hetek múlva újabb dolgok kerülnek, nem gondolja komolyan!
Erre az a kifogás jött, hogy biztos szarul programozunk! Mondom mi köze van a szar programozásnak (visual basic 6.0) ahhoz, hogy alá van e írva. Erre lerázott azzal, hogy majd utána néz, azóta sem hallottam róla.
Tényleg jó ha az embernek vásárolt winfosa van, mert biztos elkerülhetó az alacsony vérnyomás!!