A mobil a harmadik világ PC-je
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem hagyom el, még mindig samsung sgh-r210 van... mivel elhagytam, samsung sgh-c100... tökkkéletes amire vettem...
<#bdead>#bdead>
<#bdead>#bdead>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
3310 ; )
én is 8310-el rohangálok. meg ha lesz fölös pár ezrem, akkor meg kéne csináltatni a 8850-et. fényképezõs teló meg száksz. az a pixelhalmaz fénykép?:S
Hát vannak akik ezt csinálják, de nem Indiába hanem Vietnamba, É-Koreába stb. viszik ki.
Egyetértek veletek. Kell a francnak kamera a mobilra! Az jutott eszembe, hogy mennyit lehetne keresni azzal, ha valaki összegyûjtené a régi telókat amiket itthon már úgy dobnak az ember után és mondjuk kivinné eladni Indiába! <#nevetes1>#nevetes1>
Azert nem, mert nekik a fiatalok jelentik az állandó és fõ piacot, gondolj csak bele, mennyit számít kinek milyen divatos telója van...van olyan aki 2-3 havonta cserélgeti az újdonságok miatt, nekik ezért éri meg, és ezért van fényképezõ meg szines kijelzõ, meg a fene tudja mg micsoda az új telókban. Egyébként én ezeket nem tartom sokra. A telefon telefonálni van, a fényképezõgép meg fényképezni...
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
hmm ilyen olcsó, strapabíró telefonokbol szállíthatnának hozzánk is párat: P Ha kell beöltözök afrikai bennszülöttnek érte! 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
így van,de miért nincsennek ilyen készülékek és miért nem gondolnak az idõsebbekre sem a gyártók nem világos számomra (dupla fényképezõs telefonok pfff mi a fenének)
akkor vegyetek Nokia 6310-et vagy 6310i-t,
18 ill. 17 napos keszenleti ido!
Nekem is sokkal tobbet er ez, mint akarmilyen fényképezõgép es/vagy szines kijelzõ, stb...
18 ill. 17 napos keszenleti ido!
Nekem is sokkal tobbet er ez, mint akarmilyen fényképezõgép es/vagy szines kijelzõ, stb...
Milyen igaz...
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Nekem is inkább kéne 2 hetes üzemidõ, mint fényképezõgép meg szines kijelzõ.