Bezárt az Internet2 fájlcserélõ hálózata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Ha a fogyasztók konzekvensen nem vennéek 2000 huf feltt, és 3000 huf feletti árú cd-t ill. dvd-t, és nem vennének másolásvédelemmel ellátott CD-t, a kiadók, és a jogesztõ terrorista csoportok semmit nem tehetnének!
Kizárólag a fogyasztókon múlik, meddig mehetnek el.
Mert igenis. A jégvédõk nem jogvédõk, hanem jogvesztõk.
Komolyan mondom, nincs mégegy olyan iparág amelyik ennyire terrorizálnáa vásárláót. És a sok balfax nézi-nézi hagyja, és utánna sír a szája.
HÁT NEM!
Én nem veszek ilyen terméket. És igenis inkább a 999 forintos DVD-kbõl guberálom ki a jó filmeket.
A 6e forintos DVD-t meg dugják fel a s**be :)
Ez csak 1 db fájcserélõ rendszer és még van több száz<#vigyor3>#vigyor3>
szal nem kene temetni az edonkey halozatot sem.
szenzaciohajhaz , feligazsagokkal remitgeto cikk ez.
Az hogy fél Párizst felgyújtották , és a rendõrök tehetetlenül nézik, persze nem érdekes.
De ha beperelnek 18 szerencsétlen egyetemistát az hû micsoda eredmény...
Szóval minden országban vannak sokkal súlyosabb problémák is, nem tudom hogy a "zene és filmipart" miért kell jobban védeni , mint a kisemberek értékeit.
semmi...
MUTE: Simple, Anonymous File Sharing
ha nem lenne hányingerem a "search results" tartalmától, talán használnám is. <szubjektív vélemény OFF>
én kérek elnézést...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
javaslom mindenkinek, sajnos most még kevesen vannak, ámbátor ez lehet a válasz a kiadók által felvetett kérdéskre...
Kapásból 2 torrent oldal is eszembe jut amit bezártak már.(suprnova, elitetorrents)
Lehet hogy több is van.
Annyi a szerencsénk hogy minden bezárt oldal helyett 2 másik nyílik...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
zúzzuk be az összes számítógépet!
térjen vissza a druidák kora!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
J.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.