16
  • braaa
    #16
    ""Előkerülnek az angyalszárnyak, hogy óvják az utca ártatlan gyermekeit a nap és a büszkén lobogó amerikai zászló alatt, a stilizált jelenetek pedig kártékony dudvaként birtokba veszik a vásznat. Széles pelyhekben hullnak a hópelyhek a tévétől kölcsönzött hómasinából, hogy a hosszan nyújtott beállításban olvadjanak el a felgyújtott roncs kocsi mellett melegedő suhancokat figyelő főhős megnyugvásban ellágyult arcán.
    Nem tudni, hogy a hirtelen jött stílusváltás vajon az Filmakadémia felé tett kikacsintásként értelmezhető-e, mindenesetre annyira bárgyú és naív, hogy nem lehet komolyan venni. A szükségtelen ömlengés és egy életműködés önigazolási kísérletének képei ezek, amelyek biztos megdobbantanak minden tengerentúli, amerikai öntudatban szívesen mártózó szívet, de egy külső szemlélő egy korrektül felépített szerkezet és majd egy tucatnyi, keményen dolgozó színész befektetett munkája elleni tudatos összeesküvésként fogja fel őket.""
    Ki ez a fasz???????????????????????????????????????????????
    Zsellér Máté!??!?!!!????!!?????????!????!?????
    Ez az ember egy baromi nagy farok lehet...
  • Aspyrin
    #15
    A múlt héten néztük meg dvd-n. Eleinte nagyon óckodtam tőle, mivel mostanában nagyon sok vacak filmet láttam nagy színészekkel, de szerencsére erre a filmre ez nem igaz. Kifejezetten tetszett, azoknak ajánlanám akik szeretik ha egy filmnek van mondanivalója is..
  • Bozz
    #14
    Ja, hát ez a Pista bácsi effekt.:)
  • Blasta
    #13
    Ez is egy nézőpont, bár kissé hogyismondjam...
  • vg
    #12
    Szerintem ha már 1000 forintért elmegyek moziba, akkor ne érzelgős, csepegős, unalmas filmet lássak, hanem sok akciót, vért, hangos hangokat, stb...
  • troc
    #11
    " Széles pelyhekben hullnak a hópelyhek a tévétől kölcsönzött hómasinából, hogy a hosszan nyújtott beállításban olvadjanak el a felgyújtott roncs kocsi mellett melegedő suhancokat figyelő főhős megnyugvásban ellágyult arcán."
    Nem értem mitől ez a kirohanás? Nem üdvözülnek meg a szereplők, sőt. Gondjaik nem oldódnak meg, és egyesek még mélyebbre süllyednek (pl. újonc rendőr).
  • masek
    #10
    teljesen jó film volt, vissza is gondoltam rá pár napon keresztül. sőt, talán moziban is megnézem újra.
    kicsit off: a filmipart védő szövetségek meg lehúzhatják magukat - ami van olyan jó, azt igenis elmegyek és megnézem.
  • Blasta
    #9
    Sorry, újra elolvasva már teljesen érthető a mondat, nem szóltam!
  • Blasta
    #8
    Nem fogalmaznék olyan erősen mint onimusha kolléga, de részben igaza van.
    A film rendben van, aki értelmes filmet akar látni némi nyállal a végén (hogy a kicsi lelkünk megnyugodjon) és nem 12egytucat tinihorrot vagy 12egytucat puncis-f@szos-dugós vígjátékot, az nyugodtan beülhet a plázában is erre a filmre, nem fog csalódni.

    A művészmozikban azért ennél ENYHÉN komolyabb darabokat vetítenek...
  • Blasta
    #7
    Cikkíró:
    "Az ütközések eltervezett életek akart vagy esetleges találkozásai a nagyváros forgatagában."

    ???
  • onimusha
    #6
    te nagyon hülye, azért mert nem egy tömegtermékről egy bárgyú csihi puhi agyatlan zombis szarról van szó ami a jelenlegi filmek nagyrésze, művészmoziba ? jézusom ? láttál te már művészfilmeket ? ez nem igazán nevezhető művészfilmnek, jah bocsi nem robban benne elég bomba meg néha értelmes mondatokban beszélnek a szereplők egymással akkor már neked az
  • vg
    #5
    "vg viszont gondolom azért mondta, hogy nem moziba való, mer valszeg az átlag pista bácsinak egyálltalán nem fog tecceni, mer ő robbanást akar, meg még több robbanást........sajnos ez van."

    Igen, ez így igaz... Vagyis nem jól fogalmaztam. Művész moziba való ez a film...
  • Matyóhímzés
    #4
    Még nem láttam.
    vg viszont gondolom azért mondta, hogy nem moziba való, mer valszeg az átlag pista bácsinak egyálltalán nem fog tecceni, mer ő robbanást akar, meg még több robbanást........sajnos ez van.

    egyébként elérte nálam az sg azt, amit eddig semminek sem sikerült.........adok a véleményére, idáig még nem volt olyan, hogy egy filmről azt írta hogy jó, én meg megnéztem és szar volt. Le a kalappal.
  • Blasta
    #3
    Miért?
    Mert szól vmiről?
  • vg
    #2
    én pedig már két hónapja... :)
    nem moziba való film...
  • onimusha
    #1
    elég jó kis film én vasárnap láttam