Demonoid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez most az általános meghívókunyeráló topic lett? Az meg rendben van, hogy demonoid meghívót kérnek(én is ezt tettem még régen), de más torrentoldalakra miért itt kell meghívót kunyerálni?

ha valakinek van egy felesleges Bithorlo meghívója akkor azt meg kérném hogy küldjön 1 -et erre az e-mail címre: [email protected]
azt hogy mit adok cserébe azt megbeszéljük mi kell és adom ha a irtokomba van.😛
Valaki lenne olyan szíves és megajándékozna egy demonoid regisztációs kóddal?Ezt tudom honorálni Bithumen-es vagy Bitgate-es meghívóval!És ezer hálás köszönettel!
E-mail: [email protected]
Ja majd elfelejtettem az emailcimem [email protected]
Nem tudna valaki nekem is küldeni egy invitation code-ot? Nagyon örülnék neki <#worship>
Én nagyon szívesen vennék egy Invitációt, mert egy Patricia Barber Lossless albumot, vagy többet is letöltenék onnan.
Ha valaki tudna segíteni, hálámmal örökké üldözném.
[email protected]

adsa ird le az email cimed és küldöm az iwiwes meghivot!jól jönne nekem a demonoidos
vki tud iwiwre meghívót? az kap egy demonoidosat!!!!

totl
az elõbb is én írtam LBandy néven...

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

totl
MInd1 vmi torrent oldalra vlót... endless, majom, moobs

Soldiers
és mien meghívót szeretnél?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

I3andy
Neekem van meghívóm de szertnék érte én is vmi meghívót...

Van rá mód, hogy megnézzem, mik azok a file-ok, amiket már letöltöttem?

Soldiers
vki nem tudna a demonoid-ra egy meghívót küldeni plssssssss?????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

totl
Nyitva a regisztráció! Mindenki szoljon haverjainak, ismerõseinek! Nyilt reg. 30.000 felhasználóig. Dupla regisztrációkat szürjük, ezzel ne probalkozzatok!

INDEPENDENCE----www.indep.eu

hi valaki tud nekem küldeni majomparádéra meghivot?sajna nekem csak iwiwes és myvipes van!
[email protected]
totl
Nekem lenne meghívóm de kéne bithu,endless, vagy vmi jó oldalra meghívó. HA van vhova, akkkor neked is lesz a demonoidra!!!!!

Hali, aki küld egy demonoidos meghívót, segítek külföldi tõzsdén elindulni. [email protected] ide küldjed, mert csak ezt nézem.
Salty
Hali, valaki tudna küldeni egy meghívót? Nagyon megköszönné[email protected]

Sziasztok! Légyszi küldjön valaki meghívót. Elõre is köszi...

Sziasztok!
Nagyon örülnék, ha valaki kisegítene egy Demonoid-os meghívóval!
Elõre is köszi!
Hello.

Tudok neked adni a http://rapidx.q2.hu -ra 1 peremium hozzáférést ha megfelel.

nekem van 2 meghívom, ha vki tudna adni cserébe vmit...

sziasztok én is nagy hasznát veném egy demonoidos meghívónak köszi<#wave>
Még mindig áll az ajánlatom. Feltöltök annak a nevében 10GB-ot aki ad nekem egy demonoid meghívót. Esetleg más meghívóról is lehet szó cserébe.
Elõre is köszi.
Ha már valaki megszánja "mika 36"-t, akkor engem is vegyen valaki az adományozó listájára, please !!

THX:

[email protected]
Crem
e-mailre nem küldök (nincs is rá szükség, mert ez egy meghívókod).
Itt PM-be megy majd.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Királyság, tudnál nekem küldeni? [email protected] Elõre is köszi.
Crem
nekem van 1db.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Skacot. Ha valkinek van meghívója akár meg is tudnék vele egyezni. Valamiféle csereakció. Nekem nagyon kellene egy felhasználói jogosultság. Nincsenek fent máshol azok a cucok amik kellenének nekem. Ha bárki akar üzletelni azt szívesen várom.
Éppen most néztem az oldalt, újra üzemel, de a szabad regisztráció - mint mindig - zárva :-(

Még mindig szeretnék bejutni, s ezért kérem, ha tudna valaki küldeni egy meghívót tegye meg nekem.

Köszönöm: [email protected]
Hello!

Én is szeretnék kérni valakitõl egy meghívót a demonoidra.
Kb 2-3 hónapja próbálok ott elkapni egy szeabad regget de nem nagyon akar összejönni a dolog.

Cserébe tudok adni egy prémium hozzáférést a http://rapidx.q2.hu ra.

Köszönöm!
Srácok tudna valamelyikõtök küldeni nekem egy meghívót a Demonoidra? Csak ott vannak fent azok a dolgok amik kellenek nekem. [email protected]

Srácok nem tudja valamelyikõtök véletlenül hogy mikor nyit a regisztráció a Demonoidon? Csak ott vannak fent azok a dolgok amik kellenek nekem.
Tudja valamelyikõtök hogy mostanában mikor szokott nyílt lenni a regisztráció?
Én itt vagyok és nézem a Demonoidot de azt írja hogy: "The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon"
Újra üzemel ezerrel az oldal!!!!!<#taps>

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

Feltöltésért (5 giga) cserébe hajlandó valaki küldeni nekem egy meghívót Demonoidra? Köszi elõre is. Mail: [email protected]
Ahogy mondod: van még remény......remélhetõleg a remény és a Demonoid hal meg utoljára :-) /bár most nem úgy fest/

[email protected]
Caligo
Nyugi, nyugi. Van még remény

Az mindig péntek volt,nem?
Ha újra helyre áll az oldal nekem is jó lenne egy meghívó!

[email protected]

Cserébe ha kell tudok küldeni Bithorlo meghívót.
Még a saját e-mail címem is elb...m :

[email protected] :-)

Sziasztok!
Gondolom, hogy már tele van a "búrátok" a meghívót kuncsorgókkal, de most én is ráfanylodom a kéregetésre, mivel az állítólagos "szabadreges" napokat sosem sikerül kifognom az oldalon, s immár - nem nevetni - 1 éve (!) próbálok regelni !
Tehát, ha valaki megdobna egy meghívóval, azt hálám a sírig üldözné !!!

[email protected]

Köszönöm elõre is !
Ja, de meddig. Az NFL meccseket nem találom meg máshol, addigra meg nem lesz aktuális. Muszáj látnom Farve legutóbbi meccsét.

Ha ezt nagyjából magyarul is leírá valaki, hálás lennék.

adobepremiere
Én regisztálva vagyok a demonoidon.
Nemtudom mi történt!
De volt már ilyen!
Csak idõ kérdése és újra látható 😊
Wait Wait Wait...............

Légy kreativ..........

A thepiratebay sehol nincs hozzá képest, messze nem találni meg rajta olyan cuccokat mint a demonoidon
BEK*P*A*J*K!!!
A legjobb oldal volt, nekem fõleg a comic szekció miatt, sehol máshol nincs ekkora mennyiséget felölelõ szekció!
GRRRRRRRRRR
Our favorite torrent site is no more, at least for today and tomorrow. Demonoid, the previously fully-private torrent catalog and tracker is down, according to reports at TorrentFreak. Trackers have not been responding for over 24 hours, and the site is completely down.

Demonoid was the second largest tracker online, after ThePirateBay, and has seen its fair share of legal threats and takedown notices from copyright holders and associated groups. Demonoid shifted operations from The Netherlands to Canada back in June after their previous ISP balked at legal threats, but it appears that Canada is no safer as the likely cause of the downtime now is the Canadian ISP blocking the website.

Demonoid was our favorite torrent site, because membership and ratio tracking meant that it provided both a large catalog and much better speeds than alternate trackers. Recently they opened up the last 14 days worth of torrent listings to public access, making the site a quasi-private tracker. Demonoid accounts are also amongst the most requested in inviteshare, and its popularity has blossomed recently as it overtook other previously more popular public trackers which were beginning to fill up with fakes and spam.

Copyright groups have had recent successes against tracker sites and catalogs, no less than a few days ago TorrentBox was also taken down. But at the same time, the recent MediaDefender leaks showed that their effort to plant fakes in popular torrent sites had no impact on the most popular torrent sites including Demonoid - a credit to the communities at these sites who would flag fakes.

Takedown efforts seem to be in vain, as even the once much-loved Suprnova has recently made a come-back. The most that a takedown can accomplish is the intermediate interruption of service to that particular community, but as most BitTorrent users access and use more than one site, and the release groups continue unimpeded, the end results of these efforts from copyright groups are very under-whelming. Shutting down Demonoid for a few days will have no impact on the volume of BitTorrent traffic, and Demonoid will be back shortly and with more interest and new users than ever before.