742
Demonoid regisztráció
-
tintahal #462 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy Demonoid meghívót. Hálás lennék érte.
Előre is köszönöm! -
#461 nekem van meghívóm.akinek kell,szoljon. e-mailre nem küldök,csak itt pm-ben...
Jah! adtam már annyi embernek,itt az SG-n. Aki bekerült,nyugodtan segíthet másoknak! -
Crusader13 #460 Amerikai idő szerint hány órakor? -
#459 Nekem van demonoid-ra meghivóm !!!!!!!
De nem adok senkinek!
Igen bizalmas a demonoid oldal!!!!!!
Minden pénteken amerikai idő szerint egyszer megnyitják a regisztációt!
Figyeljétek!! -
#458 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy demonoid meghívót. Nagyon hálás lennék érte.
Előre is köszönöm! -
photoszab #457 Üdv!
Nagyon nagy szükségem lenne egy meghívóra!
Bűvészkedek már elég régóta és komolyan foglalkozok kártyamanipulációs gyakorlatokkal. Viszont csak itt van fent az a DVD ami hiányzik a tudásom teljessé tételéhez.
Kérem szépen, hogy aki tud, az küldjön nekem egy meghívót PM-ben.
Előre is köszi! -
Crusader13 #456 Hali!
Tudna valaki egy Demonoid meghívót küldeni PM-ben? -
robdan #455
Helló!!
Valaki tudna küldeni egy meghívót Demonoidra, pls!Nagyon-nagyon hálás lennék érte,mert sehogy sem akar összejönni!!
[email protected] vagy [email protected]
Thx.:robdan -
ripi87 #454 Ha valaki tudna nekem egy felesleges Demonoid meghívott küldeni PM-ben, vagy emailban [email protected] azt nagyon meg köszönném cserébe tudok majd küldeni a moobs-re vagy több kisebbre ... köszi még egyszer... -
Petys #453 Ha valaki tudna nekem egy felesleges Demonoid meghívót küldeni PM-ben, azt nagyon megköszönném... -
#452 csak az utóbbi, szóval a másikat nem tudnám használni -
#451 O.K. Mindkettő vagy csak az utóbbi? -
#450 megjött! -
lukizita #449 tudna valaki küldeni nekem mostanában, vagy pm-ben egy meghívót a demonoidra ... régóta keresek, de sikrtelenül band in a box - hoz kellene nagyon hálás lennék -
#448 Nem értem, kérdezd meg ceekay-t, hogy ő megkapta-e... -
#447 én megint próbálkoztam de még nem jött meg, ha másodszor sem jön meg miközbe másfajta mail-re küldtem hát irgumburgum :| -
atisss #446 köszi! :) -
#445 x2rkdxg95wu81si0uf06f3dma5fm0orrt1q17kois85
ez azt hiszem még nem lett felhasználva.:) -
lukizita #444 nagyon hálás lennék ha valaki küldene nekem egy meghívót a demonoidra ... régóta keresek, de sikrtelenül band in a box - hoz kellene -
#443 Aquir és ceekay !
PM ment. -
atisss #442 Hello!
Légyszi küldjön valaki nekem is meghívót! Már vagy fél éve próbálok free regelni, de sose jött össze :(
Előre is köszi! -
#441 igen csak 1x lehet használni
ty -
#440 Hát nem tudom, próbáld meg esetleg azzal bár hafelhasználtad már a meghívót akkor nem hiszem, hogy kiküldik más mail címre.
Ha nem érkezik meg akkor megoldom másként. -
#439 ó köszi:)
és ha nem fog jönni a mostani akkor később próbálkozzak majd? most bejön az oldal meg akkor is bejött szóval nem tudom mi a baj. jobb ha freemailes címet adok meg? -
#438 O.K. ha holnap is ez lesz akkor küldj légy szí' PM-et és "intézkedem". -
#437 ühüm. gmailet nem írták hogy azzal gondjuk lenne, én néztem ott mindenhol, meg jól is írtam be az emailt, de nem jött még meg -
#436 Server too busy
Lehet, hogy ez az ok. -
#435 Hmmm....
Meg kellett volna már érkeznie, nem értem.
Gondolom Gmail "Spam" könyvtárat nézted.
Ha holnapig nem jön, akkor jelezd már légy szíves újra. (PM) -
#434 felhasználtam de még nem jött email. ha ez normális akkor persze én tudok várni:) (jól írtam be az emailt és gmail-es cím szóval jónak kell lennie) -
ceekay #433 mérhetetlenül hálás lennék ha valaki küldene nekem egy meghívót a demonoidra ... már hónapok óta vadászok egyre, de még eddig eredménytelenül -
#432 Nagyon köszönöm!! -
#431 PM ment. -
#430 én is kérnék szépen ha még megvan valakinek 1 :) -
aMGEE #429 Nagyon szépen köszönöm! Örök hála! :))) -
#428 :) -
#427 utolsó darabot elküldtem neked. -
aMGEE #426 PLS küldjön már vki nekem is egy meghívót pm-be! -
necrofil #425 köszönöm CREM!
istencsászárfárao vagy!
THX -
aMGEE #424 Vagy valaki egy pm-et könyörgök!!! -
#423 pm ment