742
Demonoid regisztráció
-
#702 sent
knightbali: nemtom -
Gman1962 #701 Sziasztok!
Tudna valaki meghívót küldeni?
Előre is köszönöm. -
knightbali #700 Tudja valaki, hogy miért nem számolja a seedet az oldal rendesen?
A letöltést normálisan számolja, de visszatölteni, már kb 50gb-t visszatöltöttem, még is csak 9-et ír ki. -
#699 sent -
#698 valaki tudna meghívót küldeni?
előre is köszönöm -
knightbali #697 wow.
köszi. :) -
#696 sent -
knightbali #695 sziasztok.
tudna nekem valaki demonoid-ra meghívót küldeni? Van egy pár dolog, amit máshonnan nem tudok beszerezni. -
#694 Köszi., várom. :) -
belinea #693 Ezer hála neked. -
#692 Küldtem, de okosan használd. A nevem alatt fut a meghívód. -
belinea #691 Sziasztok szeretnék kérni tőletek egy demonoid meghívót.Mac os x progik ott van jo sok es nekem kellene egy par.
Előre is köszönöm. -
#690 dunno, én többnyire csak töltök -
tomsymon #689 Vuze a progim...
-
tomsymon #688 Egy kérdés: Az mitől van hogy szinte egy embertől szedem le a torrenteket és a letöltés nem fut csak a már letöltőt fel?A kikérdezés rendben a sources status megállt... Az arányom 0.18 lehet h emiatt?Thx a segítséget! -
#687 fórum főoldal --> szép pirossal ott van :) néha nincs idő mindenkinek emailt írni (vagy megosztani az email címem) -
tomsymon #686 Köszönöm! Türelmesen várom az emailt... még nem jött meg. -
#685 sent -
tomsymon #684 Sziasztok szeretnék kérni tőletek egy demonoid meghívót. Zeneíráshoz való progik kellenének nekem amiket itt tudok leszedni és természetesen visszatölteni! Előre is köszönöm annak akitől kapom! :-)
email: [email protected] -
djteam1987 #683 megkaptam bocs csak itt nem néztem köszi :) -
djteam1987 #682 Köszi de sajnos nem kaptam meg ha lehet elküldhettnéd még egyszer vagy ide [email protected] előre is köszi -
#681 sent -
djteam1987 #680 Sziasztok szeretnék kérni tőletek egy demonoid meghívót.
Zenével foglalkozom és a vengeance által kiadott VSTi Soundbank-ok csak itt vannak és ezek nekem nagyon fontossak lennének.
Előre is köszönöm.
mail.: [email protected] -
HeP08 #679 Köszönöm! -
#678 sent -
HeP08 #677 Sziasztok!
Nem tudna valaki küldeni nekem egy Demonoid meghívót? Bűvész DVD-éket keresek és sehol nem találok! Előre is köszönöm!
[email protected] -
#676 akkor nemtom -
FSEtemp #675 kikapcsoltam - semmi előre haladás
-
FSEtemp #674 router nincs tűzfal alapon, eddig minden jó volt (win 7 64bit)
-
#673 router-tűzfal -
FSEtemp #672 Tudom, havernak is , de nálam 3 böngésző sem tudja megmutatni, ráadásul nem tudok bereggelni sem :(
-
#671 nekem megjelenik normálisan -
FSEtemp #670 Nagyon köszönöm!
Nekem csak így sikerült a weboldalt megjeleníteni:
http://artur91.blogspot.com/2009/09/how-to-access-demonoid-in-tricky-way.html -
#669 sent -
FSEtemp #668 Sziasztok!
Most lett gyors netem,szóval én is Demonoid meghívó kéréssel fordulnék hozzátok. Előre is köszönettel. -
#667 sent -
h0o2a7j6 #666 Ha valaki tudna meghívót küldeni demonoid-ra, azt hálásan megköszönném. -
shadowz22 #665 Köszönöm már megkaptam ez gyors volt. -
shadowz22 #664 Sziasztok!
Ha valakinek van egy felesleges meghívója a Demonoid oldalára az kérem jelezze pm-ben. Ha kell felajánlok érte egy Ncore meghívót. Választ előre is köszönöm.
Üdv. -
#663 én pár napja töltöttem filmet, talán csütörtökön