Demonoid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

me and a monkey
Küldtem, de okosan használd. A nevem alatt fut a meghívód. <#awink>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Sziasztok szeretnék kérni tõletek egy demonoid meghívót.Mac os x progik ott van jo sok es nekem kellene egy par.
Elõre is köszönöm.
Aquir
dunno, én többnyire csak töltök

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vuze a progim...
Egy kérdés: Az mitõl van hogy szinte egy embertõl szedem le a torrenteket és a letöltés nem fut csak a már letöltõt fel?A kikérdezés rendben a sources status megállt... Az arányom 0.18 lehet h emiatt?Thx a segítséget!
Aquir
fórum fõoldal --> szép pirossal ott van 😊 néha nincs idõ mindenkinek emailt írni (vagy megosztani az email címem)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Köszönöm! Türelmesen várom az emailt... még nem jött meg.
Aquir
sent

Sziasztok szeretnék kérni tõletek egy demonoid meghívót. Zeneíráshoz való progik kellenének nekem amiket itt tudok leszedni és természetesen visszatölteni! Elõre is köszönöm annak akitõl kapom! :-)
email: [email protected]
megkaptam bocs csak itt nem néztem köszi 😊
Köszi de sajnos nem kaptam meg ha lehet elküldhettnéd még egyszer vagy ide [email protected] elõre is köszi
Aquir
sent

Sziasztok szeretnék kérni tõletek egy demonoid meghívót.
Zenével foglalkozom és a vengeance által kiadott VSTi Soundbank-ok csak itt vannak és ezek nekem nagyon fontossak lennének.
Elõre is köszönöm.
mail.: [email protected]
Köszönöm!
Aquir
sent

Sziasztok!
Nem tudna valaki küldeni nekem egy Demonoid meghívót? Bûvész DVD-éket keresek és sehol nem találok! Elõre is köszönöm!
[email protected]
Aquir
akkor nemtom

kikapcsoltam - semmi elõre haladás
router nincs tûzfal alapon, eddig minden jó volt (win 7 64bit)
Aquir
router-tûzfal

Tudom, havernak is , de nálam 3 böngészõ sem tudja megmutatni, ráadásul nem tudok bereggelni sem 😞
Aquir
nekem megjelenik normálisan

Nagyon köszönöm!
Nekem csak így sikerült a weboldalt megjeleníteni:
http://artur91.blogspot.com/2009/09/how-to-access-demonoid-in-tricky-way.html
Aquir
sent

Sziasztok!
Most lett gyors netem,szóval én is Demonoid meghívó kéréssel fordulnék hozzátok. Elõre is köszönettel.
Aquir
sent

Ha valaki tudna meghívót küldeni demonoid-ra, azt hálásan megköszönném.

Köszönöm már megkaptam ez gyors volt.

Sziasztok!

Ha valakinek van egy felesleges meghívója a Demonoid oldalára az kérem jelezze pm-ben. Ha kell felajánlok érte egy Ncore meghívót. Választ elõre is köszönöm.

Üdv.

Aquir
én pár napja töltöttem filmet, talán csütörtökön

akizu
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne pár nap óta nem tudom a Demonoid trackert elérni,
csak nálam van így vagy másnál is.
Köszönöm elõre is a segítséget.

Üdv: akizu
me and a monkey
Küldtem kódot. PM

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Desiderata
kidobott rohadna meg,
lehet sokat töltöttem? arányt igazából nem is néztem, de egy nyílt oldalnál minek arány
bbrrrrr.... idióta pancser staff
Desiderata
nyílt reg van
üdv!
ncore meghívót adnék egy demonoidosért...
[email protected]
köszi
Sziasztok! A budapesti KISS koncertet próbáltuk már többen is letölteni, de 17%-nál minden alkalommal megáll, és sehova tovább!!!!Ha valakinek sikerült leszedni, akkor érdekelne minden megoldás!!!! Akkor is, ha netán máshonnan sikerült leszedni!!!!!
Elõre is köszi, üdv mindenkinek!!!
Aquir
küldve

Aquir
elküldve

Sziasztok! Tudna vki küldeni egy demonoid meghívót? cserébe tudok adni ncore, vagy beload meghívót.

[email protected]

THX!!!
Üdv!

Szeretnék kérni egy meghívót a Demonoidra.
[email protected]

Köszönöm a segítséget!

Aquir
én nem tudom most megnyitni, érdekes

ez érdekes😊 ebben a pillanatban nézem, keresni is tudok, csak ugye letölteni nem, mert be kéne jelentkezni. demonoid.com az oldal címe gondolom?!
Aquir
nekem most sem jön be

hogy érted hogy nem mûködik? nekem bejön. vagy maga az oldal mûködik csak nem lehet tölteni vagy meghívni?
Aquir
egy ideje nem mûködik az oldal

Bocsi, az e-mail címem: [email protected]
Légyszives valaki tudna küldeni egy meghívót? Egy sorozatot sehonnan nem tudok letölteni,mert vagy nincs fent az oldalakon, vagy nincs seeder.
Sziasztok!

Majomparádé meghívóért cserébe küldenék Carpathians vagy Demonoid meghívókat. Most épp nyitva van a reg a majomra, ha valakinek módjában áll egy meghívó küldése, annak nagyon megköszönném.

[email protected]
Sziasztok!

Akkor látom nem csak nekem van gondom az aránnyal? Töltök fel ezerrel de semmi. Elõször arra gondoltam, hogy más tracker közül pont oda nem tölt fel ami a demonoidé. Illetve ezt jelzi az, hogy egy torrent mögé oda van írva, hogy external ill. internal ?!

üdv.!

Sziasztok,

Bocsi a késõi reagálásért...most jutott eszembe, hogy itt is kerestem és látom, hogy nem hiába😊)
Köszönöm szépen a meghívásokat, most még nem döntöttem el, hogy melyikkel éljek😊))
vigyázni fogok, bármelyikkel is regisztrálok, Ncore- on sem volt gondom eddig sosem.
Szép Napot nektek