742
Demonoid regisztráció
-
cadaver #142 Végtelen határok:) -
r3dsnake #141 címem: [email protected] -
r3dsnake #140 Üdv! Én próbáltam tegnap regisztrálni, de nem lehetett. Nem tudna esetleg valaki kódot küldeni, nagyon fontos lenne! Szülinapra kéne leszednem pár dolgot, amit csak itt találtam meg. Előre is köszönöm a segítséget! Esetleg megbeszélhetjük, hogy mit kérsz cserébe. -
#139 A manóba, már nem enged regisztrálni :(
Ha valaki tudna egy meghívót küldeni nagyon megköszönném! ([email protected]) -
#138 Aki regisztrálni akar: még 1 napig nyitott a regisztráció a demonoidon, siessetek! -
#137 nem kell beirnod az email címedet, privátüzenetbe is tud bárki meghívni téged. csak kódot kell kérni. igy csak a sok bot fog meglelni és bombázni viagrával:) -
kalisz #136 Sziasztok!
Szükségem lenne egy meghívóra. Előre is köszi.
A címem: [email protected]
Üdv.: kalisz
-
bukkosinorbi #135 egy kerdesem lene
ha elkultek nekem olyen meghivo szeruseget hova kel beirni a kodot?
-
cadaver #134 Mármint nekem van Szörnyecskés meghívóm!:) -
cadaver #133 Demon 4 Végtelen - Csere! Akit érdekel pls PM M!
Legyen kellemes Hetetek! -
#132 jelenleg kifogytam úgy látom. -
#131 nem kell email cimet megadni mert linket ad, már ha igy kell:) -
bukkosinorbi #130 ja a cimem [email protected] -
bukkosinorbi #129 megkerlek szepen hogy kuldgyen valaki nekem is meghivot. nagyon halas lenek neki
-
homeless #128 Sziasztok!
Nekem is nagy szükségem lenne egy meghívóra, mert találtam pár dolgot, amit már régóta keresek és sehol nincs fent csak itt. Aki tud küldeni meghívót az keressen meg pm-be pls! -
#127 írd már le hogyan küldhetek:S
küldtem egykét emberkének PM-et itt a fórumba, nézzétek meg. -
collecolle #126 Sziasztok!
Szükségem lenne egy demonoid meghívóra. Fzetnék érte. Címem: [email protected] sürgősKöszi -
Tom Preston #125 Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne 1 demonoid meghívóra, zeneszerkesztéshez 1 programot csak innen tudnék leszedni és belebetegszek hogy nem lehet az enyém :( ! Valaki legyen olyan jószivü hogy megment! A segítséget elöre is kösz!!!
E-mail: [email protected] -
#124 Sziasztok!
Van Demonoid meghívóm, Endless vagy Bithumen meghívóért cserébe.
E-mail: [email protected]
Msn: [email protected] -
dtommy79 #123 Hi,
nekem is szükségem lenne egy demonoidos meghívóra. Cserébe egy bitgatest tudok felajánlani.
címem: [email protected] -
szby #122 Sziasztok!
Nekem is nagy szükségem lenne egy Demonoid meghívóra, ha tud valaki segíteni az nagyon jó lenne, egy m.parádést meghívót fel tudok érte ajánlani!
Köszi előre is!
[email protected] -
#121 sorry, nem vennélek fel h nem gond. írd le ide -
tomato33 #120 feltudnál venni msnen? lejjebb leritam a cimem...
vhogy megoldjuk...
rendben??
szia
Gábor
ui. vagy vki MÁS TUD MEGHIVÓT KÜLDENI?????????????????? -
wemcme #119 Köszi már tárgytalam.
-
wemcme #118 Hiszek neked,de nekem akkor is azt írja ki hogy nem tölthetem mert nem vagyok regisztrálva.De nem regisztrálhatok. mert nem lehet, le van zárva. Csak akkor lehet, ha van meghivó. (Invitation Code)Nem tudnál nekem véletlenül segíteni ebben? Az e-mail címemre.
-
#117 Nekem akkor miért engedi? -
wemcme #116 Sziasztok! Engem se enged letölteni reg nélkül. Ha valaki tudna segíteni invitation kódban az jó lene. [email protected] Előre is köszönöm! -
#115 Na ja. Tényleg ez az és most is kb. 3 film jön le.
Se meghívó se reg nem kellett nekem hozzá. :)) -
#114 Talán én most innen töltök egy filmet, viszont meghívó nem kellett, sőt még regglni sem.
De holnap megnézem pontosan. :)) -
#113 ha leírja valaki hogy hogy kell, szivesen -
tomato33 #112 Nem tudnál adni ?:D:D:
légyszives...
üdv
Gábor -
tomato33 #111 Sziasztok!
Egy meghivóra vagy invitation codera lenen szükségem. Régi rajzfilmsorozatok kellenének amik nem mentek maggyaron viszont én ezen nőttem fel...
Pl. Silverhawks:)
Sokat nem tudok érte ajánlani hirtelen, max egy IWIW meghívóm van....
még 17 napig...
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!
mailto: [email protected]
msn: [email protected] -
pszaki #110 Sziasztok! Egy demonoid meghívót szeretnék kérni valakitől.
[email protected]
Elöre is köszike -
cadaver #109 Már elküldtem...Kellemes hétvégét, s Bithumen / Maki / Endless ügyben fogadóképes vagyok. -
#108 Hogy jár itt a meghívó osztás? egyáltalán hogy megy itt a meghívózás? az invite kódot kell megadni valakinek, vagymi???
mert akkor van pármeghívom, de csak csere :) valamiért.... -
cadaver #107 Mondd a file-t, letöltöm Neked. -
curieux #106 Megértem, hogy ezek után nem küldesz senkinek... igazából csak egyetlen torrentfájlra lenne szükségem (csak a demonoidon érhető el), ha azt esetleg vki el tudná küldeni azt nagyon szépen megköszönném!
[email protected] -
#105 Nem ismeretlen számomra sem az ilyen típusú hozzáállás...azért köszi. -
cadaver #104 Én eddig két embernek küldtem ( nem mintha oly nagy kincs lenne), az egyik még csak meg sem köszönte... Pedig mindössze egy egyszerű polgári jogügyletet- egy meghívócserét- szerettem volna lebonyolítani. Így a meghívó- küldözgetés kora végetért. -
#103 Sziasztok! Nagyon régóta próbálok én is Demonoid meghívót szerezni, ha valaki még tudna egyet küldeni, nagyon szépen megköszönném!
[email protected]