Demonoid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NAGYON megköszönném!!
Én is nagyon megköszönném, ha Vki tudna meghívót küldeni!
Majd külön megadnám az email-címem, mert nem tom, hogy amit regeltem, az még él e...
Esetleg BitHumen-es "csere"? Vagy BitMeTV.org-os...
a mailemet, aki tud annak elküldöm PM-ben
elõre is thx.
Üdv Cheater
nézzél szét eMule-on....
ott régebbi programok is megtalálhatók.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha nem jön be NEKEM az eddig is az ÉN dolgom volt ;-))
másnak pl. NEKED még attól bejöhet a lap.
LOL!! mit nem lehet ezen érteni ? <#idiota>#idiota>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de, mint írtam ez magánvélemény...attól még más számára lehet egy überkirály lap
ki tudja...
Nem fog!!
viszont demonoidon, hehe.....<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
NAAaaagyon zsir a cucc!
<#kacsint>#kacsint><#eljen>#eljen>

attól még lehet tökjó és szuper
meg minek hatására lett volna bitme.org-os loginom ? 😊 LOL
Amugy viszont nemértem hogy nem nyitott senki ilyen topicot még, mivel ez merõben más dolgokkal foglalkozik mint egy átlag torrenttracker...
én nem venném egy kalap alá a többivel....
tény hogy lehet rajta találni filmeket meg programokat, de szoftverfejlesztõk fõleg ide rakják fel a beta cuccaikat...
ez a demonorgy szintén más(jóval gyengébb)......
Ezt nevezem én önzetlen segitségnek!<#ijedt>#ijedt>
ha megtetted volna az elsõ lépést akkor már lenne bitmeorgos logined.
igy nem lesz. pá...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ami nekem kell az csak itt van sajna.
de ez csak magánvélemény 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088340831
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent