742
Demonoid regisztráció
-
szotyi26 #182 Sziasztok!
Légyszíves valaki akinek van bejárása a demonoidra, megtenné ha már úgyis arrajár, hogy leszedi nekem a
- Three's Company Season 6 (DVDrip XviD)- torrentet?
Nagy örömet szereznétek vele, már hetek óta várom hogy megnyisson a demonoid regisztráció, de sehogy sem akaródzik neki, már végignéztem az összes torrent oldalt oda-vissza százszor, de sehol máshol nincs meg ez a torrentfájl :(( Igaz, egy meghívónak is nagyon örülnék, de nem akarok pofátlan lenni. Nagyon megköszönöm a segítségeteket, előre is!
[email protected] -
Firebat #181 :S:S , hát majd csak lejön :S
de azt megköszönöm hogy elkezted szedni! -
#180 megvan. 1kb-al jön... :( -
Firebat #179 nah mind1
de akinek van Demonoid accja, légyszi szedje már le nekem ezt =====> PolyBoost 3.0 for 3ds Max with crack instruction by Goruss
öm fontos lenne :) , ha megkérhetném
előre is köszönöm
[email protected] e-mailre jöhet , ha ( adja isten ) vki leszedi
előre is thx -
Firebat #178 demonoidra nem tud valaki meghívót adni?:D , felajánlom a vesémet érte :P , a viccet félre téve , nem tok mit ajálani, meg hálálnám az fiix :)
^^ -
#177 Endless-re kéne meghívó. Cserébe tudok adni blackcats-games -re. (konzolos oldal) Akit érdekel, privátban jelezze. -
#176 Demonoid meghívóért cserébe tudnék adni myvip és gmail meghívót.
Fontos lenne! -
foxxi #175 még mindig cserélnék esetleges Endless vagy Gigatorrent-es meghívóra Demonoidot :) -
craymond #174 demonoidon a regisztrált felhasználok a control panelben a generate invitation code gomra klikkelve kaphatnak meghívókódot -
#173 demonoidhoz engem is érdekelne vmi hack féle v invitation code generáló tud vki? -
#172 Na erre én is kíváncsi lennék, mert az FAQ nem ír semmi egyértelműt. -
#171 A Demonoidon mikor kap az ember meghívókódot? -
zsolesz79 #170 Ha valaki megszánna egy demonoid meghívóval megköszönném. Bithu-m lenne cserébe, de nyárig szünetel a meghívás... -
19860112 #169 ja és demonoid-ot -
19860112 #168 valaki szánjon meg pls 1 majom meghívóval adok érte pretorians+gmail meghívót [email protected] -
foxxi #167 no igaz, a bithu már csak ilyen. Az Endlessről annyit hogy valaki simán lenyúlta valahogy a accountomat és megváltoztatta a hozzáférést majd nemtudok belépni... zseniális, viszont elég sok és friss cuccli van fent.
Szal akkor arra hajaznék ha valakit érdekel :)
Van majomparádé, independence, demonoid meghívóm. -
#166 Hát mára már ez sajna nem lehetséges!:)
Más:
1,Bithu meghívó szerintem az év közepéig nem lesz senkinek. (aztán lesz nagy meglepi)
2, Ez az Endless így kinötte volna magát? Én meg elértem, hogy töröljék a regemet. 1-2 admin azt hiszi, hogy istenkirály és az alattvalójával beszél. (donor csillagért támogatás! lolol! ) -
#165 Fura nekem is van kulon, meg a felesegemnek is, igaz jo 2 evesek :) Akkor meg siman lehetett regelni. -
foxxi #164 Akinek Demonoid meghívó kellene az a 163-as post szerint cserealap lehet :) Endless vagy Bithu pass érdekelne :) -
foxxi #163 Endless meghívóért Majomparádésat vagy más meghívót adnék!
itt elérhetsz: MSN: [email protected] vagy mail: [email protected]
Köszi for All -
zsolesz79 #162 Hali,
Ki tudna valaki segíteni egy demonoid meghívóval?
Köszi -
leking89 #161 Hy!
Naon kéne Endless meghívó, cserébe demonoid-ot tudok adni. -
19860112 #160 ja és aki esetleg nem ismeri ezeket az oldalakat -
19860112 #159 nos először is sziasztok!új vagyok még itt nem ismerem a járást, de szeretnék kérni 1 majomparádés meghívót! cserébe tudok adni demonoid invite kódot + gmail-t és nemsokára pretorians meghívót!
régen tag voltam majmon csak kb 1 évig nem volt netem és így buktam a tagságot.... -
#158 Köszi szépen! Tényleg rengeteg infó van. -
cadaver #157 Regisztráljatok a flexhost.hu-ra. A legnagyobb, legjobb BitTorent - fórum oldal. Mindenről lehet ott értesülni. -
#156 Én nagyon hálés lennék érte. (sajnos csak iwiw meghívót tudnék cserébe adni) -
#155 Köszönöm, de én már kaptam egyet! (SG közösség POWA)
Ettől függetlenül, ha van rá lehetőséged, itt biztos találsz "gazdát" a meghívónak!:D -
cadaver #154 152 - megnézem, hogy tudok-e még generálni invite kódot! Ha igen, meghívlak!
153 - Lementem Neked a file-t, ez nem kerül semmibe.
Bár én ilyen könnyen szereznék "Végtelen" - meghívót... -
r3dsnake #153 Üdv!
Nem sikerült meghívót szereznem, de van egy torrent fájl, ami nagyon fontos lenne, hogy még időben meglegyen (és amíg még lesz seeder).
Ha nem olyan nagy kérés, akkor valaki le tudná menteni e-mailben és elküldeni nekem? Nagyon örülnék neki, rengeteget segítenél vele.
erről lenne szó: http://www.demonoid.com/files/details/235265/3876110/
és ide kérném a torrent fájt, ha lenne valaki szíves leszedni: [email protected]
Előre is köszönöm! -
#152 [b][center]Azért, ha valakinek lesz meghívója, lehetőleg itt publikálja!:)
Előre is Kösz!!! -
#151 Mákos vagy!:)
Husvét alatt volt nyitott. Pont nem voltam itthon... -
#150 És asszem hetente 3-mat lehet letöltenni ingyen. Én csak pár napja találtam rá az oldalra, de megtetszett. Le is szedtem ezt azt, aztán kérte, hogy regisztráljak. Nem igazán volt kedvem, de regisztráltam, most meg örülök neki, mert nem tudtam, hogy csak egy ideig lehet regisztrálni. Egyébként most ez lett az egyik kedvenc torrent oldalam. -
#149 1-1 torrentet azért regisztráció nélkül is le lehet szedni. Mondjuk ez elég pozotív a Demonoid részéről!:)
Nem vígasztal, de külföldön is nagyon megy a invitáló kód kérése.
-
tomato33 #148 Én is pont lecsúsztam....
egyszerű is lenen ha lenen pétekenként...
én már nagyon régóta szeretnék meghivót szerezni, de ha visszaolvastok láthatjátok is...
Van pár gyerekkori rajzfilm amin felnőttem és magyaron nem nagyon ment...
gargoyles,centurions, silverhawks, thundercats...továbbnemsorolom 80as évek... aki ismeri tudja...
csak itt vannak fennt, de sajnos egyre fogynak a seederek én meg nem tudok hozzájutni a torrenthez és sajnos a ha iylen ütemben fognak soha nem is fogok:(
Sajnos jelenleg nem tudok semmit kinálni cserébe, legalábbis semmi nem jut eszembe, legfeljebb mély tiszteletemet és köszönetemet érte..
Ha valaki tudna segiteni kérem segitsen...
MSN: [email protected]
mail: [email protected]
remélem nem lesz túl késő..:( -
#147 De király...
Pont lecsúsztam én is...
ahogy olvasom közel 1 milló új embert vettek fel!:)
Ha esetleg valakinek van infója, hogy mikor lesz megint ilyen lehetőség írjon PLS! -
DAud001 #146 Már nem péntekenként, mert ha minden igaz, ezentúl havi 2-3 nep lesz és én meg pont lecsúsztam.
Félreértés ne essék, nem kunyerálok, vagy ilyesmi, csak szomorkodok, mert kellett volna pár dolog egy projektemhez(és csak itt láttam)...
(persze azért nagyon megköszönném, ha valaki küldene) -
cadaver #145 Bocs Uryak, 2 embernek küldtem, ígértek cserébe fűt- fát. Szívesen segítek, de utálom, ha hzülyének néznek. regljetek péntekenként. Kivárom az időm - míg valakinek cserealap lesz. Esetleg FTN (feedthenet) vagy SCT (scenetorrents) érdekel cserébe. -
r3dsnake #144 bocsi ilyennel nem tudok szolgálni, viszont a kód nagyon fontos lenne. valami más, amit adhatnék cserébe? -
Thakl #143 nekem is tudna valaki küldeni? nagyon megköszöném!