Az amerikai kormány segítségéért lobbizik a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anyukátok

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Az jó lesz ha az amcsi kormány beavatkozik. Majd a következõ terrorista akcióra rásütik, hogy európai személy követte el és már jönnek is bombázni. Aztán europa élére állítanak valami amcsi-barát társaságot és beindítják a "windowst nyersanyagért" programot. Jó is lesz az
<#mf2>

HuAn82
Ez nem foci.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ha már nagyon rosszul állnának, ezt is megpróbálnák.
Szerintem ezért nem foglalkoznak a warez winekkel sem.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

de már adtam nekik 25ezer ft-ot.

ingyenes winen gondolkodik az ms 😄

ezt az opensource térnyerést meg felejtsétek már el. az nem térnyerés, h 2 város elhatározza hogy át áll, majd 2 év után még sehol nem tart.
ázsia (kína) meg nem a freedom jegyében "támogatja"...

#3 azt akarja, h minden jöttmentnek minden korlátozás nélkül engedjen betekintést.
dokar
Nem akarsz nekik adományozni saját pénzedbõl? Azért, hogy jó szoftvereket csináljanak neked és késõbb megvedd ezeket sok pénzért!

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Jah, még vmi: EB SUXXXXX

Hajrá Microsoft Corporation! Hajrá Microsoft Corporation! Hajrá Microsoft Corporation! Hajrá Microsoft Corporation!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

mindig

Pénz pénz pénz.
Mit gondoltok tán az EB a felhasználók érdekében akadályozza az mst?Hát nem. Azt nézik hogy tudnának minnél több pénzt leszedni róla.És ha az amcsik nem támogatják az EB-t akkor azt sem jóhiszemüségbõl fogják tenni, hanem mert hatalmas pénzekhez jutnak igy.Ha az MS-t támogatják, akkor is csak akkor majd az MS-tõl kapnak hatalmas lóvékat. Ideje lenne elfelejteni az ilyen marhaságokat, majd ha bármelyik bizottság nyit egy jótékonysági számlát, ahol a bejövõ pénzt mondjuk árvák támogatására forditják, na majd akkor azt mondom hogy igen ez tényelg azemberek érdekében történt. Addig meg <#violent>

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Azért ez nem teljesen így van.
Az m$ nagyon jól tudja, hogy gyûlnek a feje felett a fekete felhõk.
Gondoljatok csak bele. egyre többen foglalnak állás a nyílt forráskód mellett. Még amcsi államokban is ez a helyzet. De ugyanez van ázsai legtöbb részén, az EU is a nyílt forrás felé hajlik. Ráadásul bírságok, és negatív eredmények az m$ elleni vizsgálatokban. sok a "régi" windows még mindíg a felhasználóknál, az office2003 eladásai pedig romokban az elvárthoz képest. Az OpenDocument már túlvan azon, hoyg áttörtést áérjen el, hisz peru és egy amcsi állam is adta a precedenst rá. És csak egyik nyûgjük a 497 milla.
Azért rohangálnak az amcsi kormányhoz, mert a jövõbe néztek, de nem azt látják benne, amit szeretnének.

Mellesleg az amcsik így vannak bekötve, nem meglepõ, hogy nagy cégke, vagy lobby-k a kormányzathoz rohangálnak.

Csak a leg látványosabb példa: Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy az iraki háború szaddam ellen van? Nagyon jól tudjuk, hogy az olaj lobby keze van az ügyben...
GulaSoft
Azért ez mekkora gáz, hogy ezt is megteheti.
Mekkora arcátlanság odamenni az USA vezetéséhez, és ott hisztizni, hogy elpicsázták a cég seggét.
Puskatussal kergettem volna ki õket, és vesztegetési kísérlet miatt feloszlattam volna a céget!!!
Azért mindennek van határa!!!!!!!!
Most már nem a kék halált nem akarják látni a programozók, hanem a "program hibát generált" szellemes vindóz benyögést.

Eddig vásároltam ms cuccokat, de ha nem adja be a derekát az EU-nak, akkor mindenkit lebeszélek a környezetemben ms szoftver vásárlásáról. A budin keménykedjen az ms.

dokar
Most érthetõ a Microsoft álláspontja, hogy nem akarja kiteregetni az üzleti titkait. De sztem ez így van rendjén, ugyanis a Windows legjobb ismertetõjét a KÉK HALÁL-t, senki sem szeretné viszont látni más cégek szoftver termékein.
😊

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Ne túlozzunk, csak apróbb részleteket - ami által más cégek is tudnak olyan programokat írni, amik ugyanolyan jól együtt tudnak mûködni a Windowszal, mint a MS saját programjai. Hogy milyen pofátlanok ezek a más cégek... 😊 (Ha itt most errõl van szó. Nem egészen világos a számomra, hogy ezt értik-e "üzleti titkok" alatt.)

ms-t nem érdekli az a 479milla, sem a üzlet menet dorgálás, meg a wmp kivétele. ha EB nem lenne hülye, ms simán leszurkolta volna a lóvét (még talán többet is).
a gond ott van, h EB arra akarja kötelezni az ms-t, h gyakorlatilag tegye nyíltá a win forráskódját. ami elég abszurd, még az EBtõl is.
Cactus
Az ellenségem ellensége az én barátom...

\"There is no respawn or load game in real life!\"