Grimm - Álmosvölgy Jancsival és Juliskával

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/Mqy_3YbSt_w&hl
Nekem egyébként tetszett a film. Az elején nehezen indul, de utána összeáll teljes egésszé.

Szerintem a legjobb karakter ebben a filmben az olasz nemzetiségû kínzómester(az Armageddon c. filmben õ játszotta az orosz ûrhajóst)
Hi! sanyika16 nem tudom hogy szarozhatsz le egy filmet úgy,hogy még csak nem is láttad.
Szerintem elõször nézd meg és csak ezután alkoss róla véleményt.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>ez egy rohaDZT JÓ FILM!
Szerintem jó film!!!<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
"SZAR FILM IGAZ AZT SEMTUDOM HOGY MILYEN MERT MÉG NEM IS LÁTTAM DE NEM IS FOGOM MEGNÉZNI ENNYI!"<#nyes>
ne nézzétek meg, katasztrófálisan szar film.

Mincsi
A színészek legalább jók voltak??
Mert azért elég híres színészek is játszanak benne, vagy nem??

Rush!

HuAn82
Hmm.. röviden dög unalmas.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Mincsi
Ne csináljátok, gyerekek!!
Télleg szar film? Nem tom, de jó kis filmnek bizonyult!!De még nem láttam😊)
Miért volt olyan szar??

Rush!

HuAn82
Ejj de ritka szar film. "Gratula" a készítõknek!<#levele>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Matyóhímzés
Én azt vártam a filmtõl, hogy valami Nagy Hal, vagy Secondhand Lion's hangulata lesz, de õszintén szólva, még az eccer nézhetõ kategóriába is csak nagy nehezen fér be........

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

"Legközelebb valami saját ötletet, Terry."

Nos ... elolvasva az összes magyarnyelvû riportott Terry Gilliam-el. Azokból kiderült, hogy anyira gázos volt a film készítése, hogy hónapokra otthagyta az egészet a fenébe. Ez csak azért érdekes, mert aközben lefolgatott egy szuperalacsonyköltségvetésû SAJÁT filmet is 😊
Na azt megnézném!
(Azért lehet elrettentésûl, mert ugye mibõl tudod mi a rossz film ha sose nézel olyat, lehet belekukkantok. De nem moziban.)

NEXUS6
Ez egy igazán jól sikerült kritika!

Sajnos;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs