15
-
mahalo #15 http://www.youtube.com/v/Mqy_3YbSt_w&hl -
profchaos #13 Nekem egyébként tetszett a film. Az elején nehezen indul, de utána összeáll teljes egésszé.
Szerintem a legjobb karakter ebben a filmben az olasz nemzetiségű kínzómester(az Armageddon c. filmben ő játszotta az orosz űrhajóst)
-
profchaos #12 Hi! sanyika16 nem tudom hogy szarozhatsz le egy filmet úgy,hogy még csak nem is láttad.
Szerintem először nézd meg és csak ezután alkoss róla véleményt. -
Veruska #11 ez egy rohaDZT JÓ FILM! -
pistee17 #10 Szerintem jó film!!! -
sanyika16 #9 "SZAR FILM IGAZ AZT SEMTUDOM HOGY MILYEN MERT MÉG NEM IS LÁTTAM DE NEM IS FOGOM MEGNÉZNI ENNYI!" -
Cat #8 ne nézzétek meg, katasztrófálisan szar film. -
#7 A színészek legalább jók voltak??
Mert azért elég híres színészek is játszanak benne, vagy nem??
-
#6 Hmm.. röviden dög unalmas. -
#5 Ne csináljátok, gyerekek!!
Télleg szar film? Nem tom, de jó kis filmnek bizonyult!!De még nem láttam:))
Miért volt olyan szar??
-
#4 Ejj de ritka szar film. "Gratula" a készítőknek! -
#3 Én azt vártam a filmtől, hogy valami Nagy Hal, vagy Secondhand Lion's hangulata lesz, de őszintén szólva, még az eccer nézhető kategóriába is csak nagy nehezen fér be........ -
Inquisitor #2 "Legközelebb valami saját ötletet, Terry."
Nos ... elolvasva az összes magyarnyelvű riportott Terry Gilliam-el. Azokból kiderült, hogy anyira gázos volt a film készítése, hogy hónapokra otthagyta az egészet a fenébe. Ez csak azért érdekes, mert aközben lefolgatott egy szuperalacsonyköltségvetésű SAJÁT filmet is :)
Na azt megnézném!
(Azért lehet elrettentésűl, mert ugye miből tudod mi a rossz film ha sose nézel olyat, lehet belekukkantok. De nem moziban.) -
#1 Ez egy igazán jól sikerült kritika!
Sajnos;(