15
  • mahalo
    http://www.youtube.com/v/Mqy_3YbSt_w&hl
  • profchaos
    Nekem egyébként tetszett a film. Az elején nehezen indul, de utána összeáll teljes egésszé.

Szerintem a legjobb karakter ebben a filmben az olasz nemzetiségű kínzómester(az Armageddon c. filmben ő játszotta az orosz űrhajóst)
  • profchaos
    Hi! sanyika16 nem tudom hogy szarozhatsz le egy filmet úgy,hogy még csak nem is láttad.
    Szerintem először nézd meg és csak ezután alkoss róla véleményt.
  • Veruska
    ez egy rohaDZT JÓ FILM!
  • pistee17
    Szerintem jó film!!!
  • sanyika16
    "SZAR FILM IGAZ AZT SEMTUDOM HOGY MILYEN MERT MÉG NEM IS LÁTTAM DE NEM IS FOGOM MEGNÉZNI ENNYI!"
  • Cat #8
    ne nézzétek meg, katasztrófálisan szar film.
  • Mincsi
    A színészek legalább jók voltak??
    Mert azért elég híres színészek is játszanak benne, vagy nem??

• HuAn82
    Hmm.. röviden dög unalmas.
  • Mincsi
    Ne csináljátok, gyerekek!!
    Télleg szar film? Nem tom, de jó kis filmnek bizonyult!!De még nem láttam:))
    Miért volt olyan szar??

• HuAn82
    Ejj de ritka szar film. "Gratula" a készítőknek!
  • Matyóhímzés
    Én azt vártam a filmtől, hogy valami Nagy Hal, vagy Secondhand Lion's hangulata lesz, de őszintén szólva, még az eccer nézhető kategóriába is csak nagy nehezen fér be........
  • Inquisitor
    "Legközelebb valami saját ötletet, Terry."

Nos ... elolvasva az összes magyarnyelvű riportott Terry Gilliam-el. Azokból kiderült, hogy anyira gázos volt a film készítése, hogy hónapokra otthagyta az egészet a fenébe. Ez csak azért érdekes, mert aközben lefolgatott egy szuperalacsonyköltségvetésű SAJÁT filmet is :)
    Na azt megnézném!
    (Azért lehet elrettentésűl, mert ugye miből tudod mi a rossz film ha sose nézel olyat, lehet belekukkantok. De nem moziban.)
  • NEXUS6
    Ez egy igazán jól sikerült kritika!

Sajnos;(