772
Nero7 és 8
  • Stevenson
    Tudna vki adni hozzá vmi keyt?
  • lck
    nem
  • Stevenson
    Hali! A 7.0.1.4-es nerohoz használható a 6.6.0.14-es key is?
  • Max7
    nincsmit
  • Sarapetike
    uram SIKERÜL KÖSZIKE
  • Sarapetike
    ok köszi
  • Max7
    bazz most látom az első regedit szó helyet registrycleanert akartam irni szal a regcleanert szedd le és a link meg letoltes.com!
  • Sarapetike
    ja azt vágom csak nem akarok elrontani semmit
  • zico87
    A regedit az a registry szerkesztő azt nem kell letölteni benne van a Windows-ba Win 95-óta !!!
  • Sarapetike
    öööööööööööööööööööööööööööööööööööö
    megtenéd hogy dobsz egy linket honnan szedjem le léci
  • Sarapetike
    ok köszi
  • Max7
    fogod az aranyos kis regedit programot és eltávolítod az öszes ahead registry bejegyzést vagy ha profibb vagy akkor beirod futatásban hogy regedit és onann kézzel kiszeded! de vigyáz nehogy roszba törölj bele mert rakhatod újra az egész wint!
  • Sarapetike
    hol lehet eltávolitani a régebbi sorozatszámokat a rendszerböl hogy ne keljen ujrarakni az egész wint??? mert amikor felrakom a 7.0.1.4 - et akkor aztmondja hogy ez a szérial már létezik és nem lehet megnyitni a nero-t
  • Max7
    nekem sikerült formázom rendesen a dvdimet! (RW)

van viszont 2 amit az istenért nem akar megformázni azt alcohol clone 120%-al formázom!
  • sagjoz
    jah h úgy neked sikerült mert nekem nem! amúgy meg azt nem láttam hogy format dvd-rw..................jah és ha jót nem tudsz rosszat meg minek!
  • Max7
    fent cd/DVD iró azon belül nagyon bonyolult müvelet jön: újrairható lemez törlése és még egy nagyon bonyolult művelet ok-ézol ész nélkül!

őszintén látál már nerot? mert ez nem változott a 4.0-ás verzió óta sem!
  • sagjoz
    és azon keresztül hogyan?
  • Max7
    sima nero 7 -el ahead nero bruning rommal!
  • gyűjtő
    Hello sagjoz!
    Igazából a konkrét problémán nem tudok segíteni, de a Nero 7-ben énsem tudtam életre kelteni az InCD modult. Az az érzésem ( már mástól is hallottam erről), hogy a Nero-nak ez a verziója nem eléggé kiforrott.
    Én visszatértem egy korábbi, jól bevált verzióhoz (6.6.0.15).Ebben a programban működik az InCD és lehet vele formázni.
  • sagjoz
    most adtak ki egy javítást a nero7hez az sem oldja meg a problémát?
    de nekem jó lenne ha egy progi nevet mondanál amivel tutira lehet formázni!
    ELőre is köszönöm segítségedet!
  • sagjoz
    aham
    akkor melyik progivall tudom?
  • Max7
    az in cd része nekem is felforgata a gépem formázás lett nálam a vége! az ahead neroval meg tudod formázni az ujrairható dvd-det!
  • sagjoz
    Tudna segíteni vki! Olyan problémám lenne hogy az incd program rész nem akar működni hibát ír ki hogy API nem működik! ÉS nem tudom az incd program nélkül megformázni az újraírható dvd-et:-(
  • Max7
    2 és könnyebbet :) én nekem megfelel ara amire tervezték :) irok vele :) mást úgyse akarok csinálni vele videót máson vágok hangot máson vágok boritot másno szerkesztek szal tojok rá melyik mit tud csak irjon és kész!
  • urbijoe
    NERO 7 ULTRA EDITION PROPER-ADDICTION ez mennyivel tud többet mint Nero 7 Premium 7.0.1.2 ez?

• Max7
    abban még a ruszki nyelv is benne lesz :) nekem csak 1cd-s és az angoltol a szovjetig sőt a kínaiig benne van vagy 32 nyelv :)
  • koki44
    Kösz akkor letöltöm neki azt. De találtam egy ilyet is NERO 7 ULTRA EDITION PROPER-ADDICTION ez 2 Cd-s de ebben benne van a magyar nyelv nem tudod?
  • Max7
    elvileg igen!
  • koki44
    Az egyik haveromnak kellene egy új Nero letöltöttem neki a 7.0.1.2.Premium.Edition-t de ez csak angol volt neki meg magyar kellene és a legújabb. Ha leszedem a magyar demot és a telepítésnél beír egy generált számot akkor úgy teljes verziós lesz vagy nem?
  • Max7
    jaja azt azt :)
  • psg5
    mit frissítettél benne??
    Ja firmware-t?
    de az csak a lemezek írási sebességének felfogására van
  • Max7
    nekem is az van :) aszem :) ööö bár én frisitetem valami mnemoriát benne :)
  • psg5
    hardwer részhez alig alig értek de az nem érdekes, hogy az író ahogy rá van kötve az alaplapra ott egy kis fehér dugesz nincs bedugva.
    De még egyszer mondom a 6.0.0.0 al gyönyörűen ír mindent!
  • psg5
    dehát a 6.0.0.0 val ír!
    Amúgy LG HL-DT-ST GSA-4160B
    kb 1éves
  • Max7
    nem tudom akkor nem a nero a hibas milyen irod van? hany eves?
  • psg5
    igen megpróbáltam
  • desigo
    Miért ne lehetne?
    Priviben ment
  • psg5
    6.6.0.18 nak miért nem lehet találni serial-t??
  • psg5
    hát idáig a 7-est próbáltam aztán a 6.3.2.2.vagy mi meg még egy hat pont hármasat, de úgy hiszem 6.6-ot még nem próbáltam.
    De hát , miért nehogy már az számít hogy milyen verziót használok? én azt hittem valami beállítási kérdés lehet.
  • Max7
    6.6-osal is ezt csálja? :S