772
Nero7 és 8
-
#132 sajnos szerintem csak manuálisan lehet beálítani! -
#131 hogy lehet nero-ban beállitani hogy mindig 4x-esen irjon?
mert ha berakok egy lemezt mindig annak a maximumát adja be
ez azért gond mert ha DVD SHRINK-el irok automatán inditja az irást és nam tudok sebességet állitani -
#130 azt hitte benyög valamit és ő a cool ember :) no problem -
norbisz #129 NFSTUNING: Csak annyit a hozzászólásodhoz, hogy ha tényleg olyan jó, akkor nekem miért hibázik folyton az EREDETI, üzletben vásárolt (18900Ft-os) Nero 7? Miért nem írja meg normálisan az audio lemezeket? Talán Te tudsz valamit, amit én (mi) nem??? :) -
#128 nem engem minősít a viselkedésed überláma elöbb gondolkozz vagy kérdezz mielött kijelentesz valamit! -
#127 JÓ!
AKKOR TE CSAK HASZNÁLD A 6.XXXX VERZIÓD!
NA CSÁ! -
#126 nekem 700 megás 7.0.0.0 magyarom van ha arra menne a dolog hogy melyik neroa jobb hogy mekkora a mérete akkor én nyertem! a 7x verzió teli van bugokkal (gyengébbek kedvéért: hibákkal) túl hamar dobták ki piacra mert az eggyik dolgozó kilopta és feltette a entre! ezért a nero hamarabb kerult ki a boltok polcaira is és nem lett letesztelve eléggé! majd a nero 7.1 talán jó lesz addig meg használjátok a 6.x -es verziókat! semmivel se tud többet a nero7 -
#125 Tehát ez 1 cd és ezt lehet kapni a boltban sok-sok pénzért!
EZ NEM REGISZTRÁLT DEMO!!!
EZ 700MB!!!
ÉS SOKKAL JOBB SZERINTEM TAPAsZTALAT ALAPJÁN MINT A REGISZTRÁLT 100MB-os DEMO!!!!! -
#124 ez most olyan volt hogy én azt mondom hogy király az új verdám és belinkelem ide a szomszéd autoszerelő által készített szervízkönyvét közben a lengéscsillapító szarrá van menve a fékek kopottak a fékolaj meg olyan sűrű a szmötyitől hogy leengedni se lehet! -
#123 köszönjük szépen ez nem bizonyít semmit az ég atta egy világon! -
ÜÜþ ÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜ ÜŰŰŰÜ
ÜÜŰŰŰÝ þÜÜ ÜŰŰŰŰŰŰŰŰÜ ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ ÜŰŰ²±°ŰŰ
Þ²ŰŰŰŰÝ ÞŰŰŰÜÜ ÞŰŰŰŰÝ ÞŰŰŰŰÝþÜŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰÜþ ßŰÜÜŰß ÜÜÜ ÜÜÜ
ŰŰŰŰŰŰŰÜ ÞŰŰŰŰ²Ý ÞŰŰŰŰÝ ÞŰŰŰŰÝ ŰŰŰŰß ÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜ ÞŰŰŰÜ ÜŰ²ŰÝ
ŰŰŰŰŰßŰŰŰŰÜÜÜŰŰŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰÝ ÞŰŰŰŰ Þ²ŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰÝ ÞŰ²Ű Ű²ŰŰ Ű²ŰŰ
ŰŰŰ²Ý ßŰŰŰŰŰßŰŰŰŰŰ ÞŰŰŰÝ ÞŰŰŰÝ Þ²ŰŰ ÞŰŰ Ű²ŰŰÝ ÞŰŰŰ ÞŰ²Ű ŰŰŰÝ
ŰŰŰŰŰÜ ßŰß Ý²ŰŰŰ ÞŰŰŰŰ°ÜÜÜÜÜÜ°ŰŰ²ŰÝ Þ²ŰŰ ÞŰŰ Ű²ŰÝ ÞŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰ
Ű²Ű² ŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ ²ŰŰŰ ÞŰŰÜ ŰŰŰÝ ÞŰŰŰ ßŰŰŰß
۱ŰŰ ²Ű²Ű ÞŰ²ŰŰß ßŰ²ŰŰÝ ŰŰŰŰ ÞŰŰŰŰŰŰ ÞŰŰŰ ÜŰŰŰÜ
ÜŰŰŰŰŰŰÜ ŰŰ±Ű ŰŰŰŰ ŰŰŰŰ Ű²ŰŰŰ ŰŰß ßŰŰÝ ÞŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰ
ÜŰŰŰŰŰŰÜ ÞŰŰŰ ŰŰŰÝ ÞŰŰŰ²Ű ŰŰ ÞŰŰ ŰŰŰ²Ý ÞŰ²Ű ŰŰŰÝ
ßßßŰŰŰŰŰŰŰÜÜÜ ßŰŰÜ ÜŰŰß ÜÜÜÜŰŰŰŰŰŰŰÜŰŰ ÞŰŰÝŰŰ²ŰŰŰÜ Ű²ŰŰ Ű²ŰŰ
ŰßßßßßßßßßßßßßßßßßßßŰß ßŰßßßßŰ ÜŰŰÜ ŰŰ ÞŰŰŰß ßŰ²ŰÝ
Ű P R E S E N T S ßþþß Þ Þ ÞŰÝ ßßß ßßß
Ű Þ Þ
ÜÜŰßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßÞßßßßßßßßßßßÞßßßßßßßßßßßßßßßßßŰÜÜ
ÜŰŰŰŰ Þ ŰŰŰŰÜ
ÞŰŰŰ² ± ± ²ŰŰŰÝ
ßŰ²Ü Nero.Premium.7.0.1.4.N.MULTiLANGUAGE.iSO-MATRiX
Ű Ü²Űß
ßßßÜ Ű ± ° Ű ²ßß ± Ű Ű Üßßß
ß Ű Ű Ű Ű Ű ŰŰŰ Ű ß
Supplier ....: TEAM MATRiX
° ± Cracker .....: TEAM MATRiX ± °
Ü²Ü Ű Packager ....: TEAM MATRiX Ű Ü²Ü
ß Ű Release Date.: 27/12/2005 Ű ß
Ű Release Size.: 1 CD Ű
ßÜß Release Type.: util ßÜß
ßÜß OS .: WiN ßÜß
ßÜß Language .: Multi ßÜß
ßÜß Protection ..: Serial ßÜß
° ßŰß ßŰß °
Ü²Ü Ű Ű Ü²Ü
ß Ű Ű ß
Ű Ű
þßŰ þßŰ ßŰß þß þß
ÜÜŰßßßß ° Ű ± Ű ² Űß ßßŰ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßŰÜÜ
ÜŰŰŰŰ Ű Ű ŰŰŰ Ű ±Ű ÜŰ² ŰŰŰŰÜ
ÞŰŰŰ² ± Mit Nero 7 Premium erleben Sie jetzt ± ²ŰŰŰÝ
ßŰ²Ü Ű sowohl Management für PC als auch Ű Ü²Űß
ßßßÜ Ű für TV Medien in einer Komplettloesung.Ű Üßßß
ß Ű Ű ß
Ű ßßß ßßß Ű
Ű ßßß ßßß Ű
Ű ßßß ßßß Ű
Ű ßßß ßßß Ű
Ű ßßß ßßß Ű
Ű ßßß http://www.nero.com/deu/index.html ßßß Ű
Ű ßßß ßßß Ű
Ű ßßß ßßß Ű
ßŰßßßßßßŰ Ű ²ßß Űß Űß ² ßßŰ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßŰß
° ßŰß °ŰŰ Ű Ű ŰŰ ±Ű Ű ÜŰ² ßŰß °
Ű Ű
Ű Ű
Ű Ű
Ű Ű
ÜÜþ þÜÜ
Ü²ß 1) unpack ß²Ü
Þ²Ű 2) burn / mount Ű²Ý
ß²Ű 3) install Ű²ß
ßŰŰÜÜÜ Serial befindet sich im Matrix Dir ÜÜÜŰŰß
ßŰŰŰŰŰÜÜ ÜÜŰŰŰŰŰß
Ü²Ü ßß۱ŰŰÜ Ü۱ŰŰßß Ü²Ü
ß Ü²Ü ß±Ű±Ü Ü۱Űß Ü²Ü ß
ß Ü²Ü ŰŰŰ² °ŰŰŰ Ü²Ü ß
ß ŰŰŰ°Ü Ü²ŰŰŰ ß
ß±ŰŰŰŰŰÜÜÜÜ Ű ÜÜÜÜŰ۱ŰŰŰß
ßŰŰ°ŰŰŰßßß ÞŰÝ ßßßŰŰŰ²ŰŰß
ßŰß Ü°ŰŰŰ°Ü ßŰß ascii by
ßŰŰŰß some ascii artist :)
Ű
-
#121 valami konkrétabbat tudnál mondani esetleg alátámasztani az álításod? -
#120 EZ A JÓ VERZIÓ: Nero.Premium.7.0.1.4.N.MULTiLANGUAGE.iSO-MATRiX -
TomBond #119 Köszi -
#118 Priv.üzi ment. -
TomBond #117 Meg tudná nekem valaki mondani hogy honnan tudok letölteni egy működő magyar verziót? -
#116 File-Print LightScribe Label -
try all #115 szar -
#114 mert bugos! (bug=hiba) tölcs le egy másik verziót! -
Trogair #113 mért van az hogy a 7-es néróval nem tudok cd-t, dvd-t másolni közvetlenül? -
#112 mit tud ez a progi mert még nem találkoztam vele! -
Freaky #111 Üdv minden Kollégának!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, engem is az érdekelne, hol lehet LightScribe-os címkét égetni a Nero-ban a lemezekre? (Természetesen az írónk képes erre, csak a progiban nem találom sehol.)
Vagy esetleg használjak más progit? Tud valaki ajánlani egyet?
Köszi mindenkinek! -
#110 Sziasztok a Light scribe-ét hogyan lehet előhozni a progiba????? -
Impi #109 Szerintem nem a DVD nevével van a gond, hanem abban az anyagban amit kiakarsz írni. Ilyen lehet túl hosszú fájl név, vagy az engedélyezettől eltérő karakter.
Bár ezt nálam jelzi a Nero, hogy mely fájlok ezek és engedélyt kér ezen nevek megváltoztatására. -
#108 pedig az a gondja hogy a dvd-nevében nem ISO (szabvány karakterek vannak) -
NiGhTM4R3 #107 Lenne egy problémám, NERO 6618-am van, de sztem lényegtelen.
Szóval, újra akarom telepíteni a rendszert, és ezért a fontos fájlokat ki akarom írni DVD-re (h ne vesszen el), adatként írom ki az anyagot, - ahogy eddig, de nem engedi mert hibaüzenetet ír ki:
"Error while creating ISO or Joliet file names!"
Próbáltam több DVD-t, mindnél ezt írja ki..azért nem tudom h mi a helyzet, mert elég sok DVD-t írtam már ki a Néróval, így és még semmi gond nem volt!
Ezt az üzit sem értem..ha más nevet adok a DVD-nek akkor sem jó..sztem más a gond!
Vki pls mondjon vmi okosat erre!! -
NiGhTM4R3 #106 Hát, lehet h olyan formátumba van a zene amit nem ismer fel..vagy nincs megfelelő kodek a gépeden és ez a baj.
Nálam is volt már ilyen.. -
#105 de csak music cd-nél irja ki ezt vagy adat cd-néál is? a nero 7 elég bugos :( -
#104 help me. mitől csinálj aazt anero, ha zenét teszek bele hogy írja ki dvd-re, hogy kiírja "kompatibilis fájl nem található"
. természetesen nem lehet kiírni semmit:S -
#103 nekem meg olyan van ami full cd-s boltban árulják és az van lemásolva :) az baszta az agyam hogy 4 audió cd-t emgirtam és mind a 4 ugrál :) eddig nem volt ilyen gondom nero kisebb változataival na mind1 majd csak észreveszik a hibát :) addig meg használjunk frisebb verziót! -
Octavia #102 Max7: Gondoltam, hogy nem az íróm rossz, mert a 6.6.0.16-al megy rendesen... De először azt hittem, hogy azért van, mert épp mielőtt felraktam a 7-es Nero-t, pont frissítettem az íróm firmware-ét, és azt hittem, az szemet :) De azért köszi. És ezt nem vették még észre? Már 3 fajta Nero-t is próbáltam a 7-es verzióból, de mind ilyen volt... 7.0.12 Premium, 7.0.14b Premium és 7 Ultra... -
#101 gondoltam -
Jhon Balu #100 köszi.
így történt ahogy mondtad pontossan így... -
#99 nem varezolunk vedd meg boltba és ahoz kapsz rendes kódot de vegyük úgy hogy elhiszem neked hogy megveted csak anyukád kidobta a dobozt amin a serial volt ezért serials.ws -en találsz egyet amig hivatalosan nem szerzed visza a kódod! -
Jhon Balu #98 hi
help kellene nékem egy key a progihoz mert amit levettem lejárt a szorozatszáma elöre is köszi. -
#97 tegnap irtam fateromnak két audió cd-t és minden második számban ugrál :( -
#96 nem az iród hibája ezt most vettem észre én is! -
Octavia #95 Ja, egyébként Pioneer DVR-109-es íróm van :D Lehet, már kevés neki a proci? Bár szerintem egy Athlon XP 2000+ nem igen kevés neki. (Szerintem) :D
A RAM pedig tuti elég (Márkás, 2x512MB DDR 400MHz) -
Octavia #94 Hali! Olyan gondom van a 7.0.1.2 és a 7.0.1.4(b) Nero-val, hogy az Audio CD-nél bármilyen lemezre írok, lejátszás közben ugrik a zene. Néha kb 1másodpercet. Már próbáltam 800ft-os kimondottan audionak szánt lemezre is (4x sebességgel), de ott is ugyanez a hiba jelentkezik. Találkozott már más is ezzel a problémával? Nem tud valaki rá egy jó megoldást/javítást? Az íróm és a lemezek tuti jók, mert már visszaraktam a 6.6.0.16-os Nero-t, és azzal meg ugyanolyan lemezre simán ír 16x-os sebességgel audiot úgy, hogy semmi ugrás, stb. Ha valaki tudja, mi lehet a gond, segítsen pls. Előre is köszi mindenkinek! -
Stevenson #93 Köszönöm, már megoldottam.