58
A Legjobb Szinkron Paródiák
-
Vlala #18 akkor arról kérek egy linket, mert kuriózum lesz.
Valaki csinál(tat) egy oldalt, aztán nyakra-főre reklámozza, és ha valakinek nem tetszik, az nyalja le a golyóit... (tipikus úlyrek?) -
_Vegeta_ #17 "4. Ez nem humorérzék kérdése, ezek a szinkronparódiák ugyanarról szólnak: "kapd be, nyald ki, szopj le." Képzeld, nekem már van más szórakozásom is. "
Speciel a mienk nem tartalmaz obszcén szavakat es megis klafa. :D -
_Vegeta_ #16 Mi is csinaltunk szinkront a fuggetlenseg napjara. Jo moka volt.
Mehet a ban. Foleg mer az oldal is szar. :D -
Vlala #15 1. Lehet válaszolni is az üzenetre.
2. Nem tetszik, hogy egy tegnap regisztrált fazon velem akarja lenyalatni a golyóit.
3. Ha már a harmadik hozzászólásodban lenyalatod valakivel a golyóidat, hamar repülni fogsz innen. De ez Téged úgysem érdekel, keresel egy másik fórumot, és ott reklámozod tovább az oldaladat. Jó szórakozás lehet, a végén még királynak is érezheted magad.
4. Ez nem humorérzék kérdése, ezek a szinkronparódiák ugyanarról szólnak: "kapd be, nyald ki, szopj le." Képzeld, nekem már van más szórakozásom is. Leírtam a véleményemet róla.
5. A reklámtopicok különben sem közkedveltek az SG-n.
Remélem, segíthettem a fejlődésedben:
Vlala -
szinkronsite #14 Vlala
Nemteccik vmi????
Lelehet ám nyalni a golyoinkat , nem odaírtam, hogy szinkron parodiák az ilyen begyöpösödött ge.ik mint te ezt alapból ne nézzék meg. Akinek nincs humorérzéke, annak elhiszem, hogy ez a meglátása. Arról meg nemtehetek, hogy csak 5 éves korodig vol humorérzéked... Erről ennyit! -
szinkronsite #13 Nézd+ pl a b.zi jeti az naon fasza, a The Telep is elég jó,a kopaszok írtása is állat lett stb... (ja és nemkell megsértödni a kopaszoknak, mert csak azért ez a szöveg, mert ez illett a legjobban a képhet...) -
#12 vektor lekjop -
Vlala #11 reklám(a)topic. Ezek abból állnak, hogy valaki legyalulja a filmről az eredeti hangot, és alámond valami cifra káromkodást a legősibb mesterséggel kapcsolatban. Ötéves korig poénos. -
#10 Melyik filmek a legjobban ezen a site-on? -
#9 adj linket vagy küldd el MSNen, ha tudod :)
[email protected]
thxthx :) -
Soaringpilot #8 Láttátok már a Baljós árnyak paródiát Sümegi fivérek módra? Az mindent visz:-) -
#7 LOL az SW paródia kibaszottjó :DD
-
blackgamer #6 Dallas és Tetves és Dugó forever! -
#5 -
#4 Jó lett az oldal gratz, kár hogy bann lesz a vége reklám miatt :| -
Shadow_THH #3 tetszik de tegyétek fel a TÖBBIT is
(ntd, sw, dallas, terminator, lionking, stb...) -
Shadow_THH #2 :P jó reklám, majd azé megnézem.
kár hogy amúgy is kapsz egy bant mert már van egy csomó ilyen topig -
szinkronsite #1 Tudok egy jó oldalt, ahol sok jó szinkron paródia van...
http://szinkronsite.atw.hu
A Legjobb filmek legjobb paródiája Teljesen Ingyen.
Mindenkinek csak ajánlani tudom , szerintem nagyon érdemes megnézni!!