58
A Legjobb Szinkron Paródiák
  • Vlala #18
    akkor arról kérek egy linket, mert kuriózum lesz.
    Valaki csinál(tat) egy oldalt, aztán nyakra-főre reklámozza, és ha valakinek nem tetszik, az nyalja le a golyóit... (tipikus úlyrek?)
  • _Vegeta_
    "4. Ez nem humorérzék kérdése, ezek a szinkronparódiák ugyanarról szólnak: "kapd be, nyald ki, szopj le." Képzeld, nekem már van más szórakozásom is. "

Speciel a mienk nem tartalmaz obszcén szavakat es megis klafa. :D
  • _Vegeta_
    Mi is csinaltunk szinkront a fuggetlenseg napjara. Jo moka volt.

Mehet a ban. Foleg mer az oldal is szar. :D
  • Vlala #15
    1. Lehet válaszolni is az üzenetre.
    2. Nem tetszik, hogy egy tegnap regisztrált fazon velem akarja lenyalatni a golyóit.
    3. Ha már a harmadik hozzászólásodban lenyalatod valakivel a golyóidat, hamar repülni fogsz innen. De ez Téged úgysem érdekel, keresel egy másik fórumot, és ott reklámozod tovább az oldaladat. Jó szórakozás lehet, a végén még királynak is érezheted magad.
    4. Ez nem humorérzék kérdése, ezek a szinkronparódiák ugyanarról szólnak: "kapd be, nyald ki, szopj le." Képzeld, nekem már van más szórakozásom is. Leírtam a véleményemet róla.
    5. A reklámtopicok különben sem közkedveltek az SG-n.
    Remélem, segíthettem a fejlődésedben:
    Vlala
  • szinkronsite
    Vlala
    Nemteccik vmi????
    Lelehet ám nyalni a golyoinkat , nem odaírtam, hogy szinkron parodiák az ilyen begyöpösödött ge.ik mint te ezt alapból ne nézzék meg. Akinek nincs humorérzéke, annak elhiszem, hogy ez a meglátása. Arról meg nemtehetek, hogy csak 5 éves korodig vol humorérzéked... Erről ennyit!
  • szinkronsite
    Nézd+ pl a b.zi jeti az naon fasza, a The Telep is elég jó,a kopaszok írtása is állat lett stb... (ja és nemkell megsértödni a kopaszoknak, mert csak azért ez a szöveg, mert ez illett a legjobban a képhet...)
  • jointeer
    vektor lekjop
  • Vlala #11
    reklám(a)topic. Ezek abból állnak, hogy valaki legyalulja a filmről az eredeti hangot, és alámond valami cifra káromkodást a legősibb mesterséggel kapcsolatban. Ötéves korig poénos.
  • littleNorbi
    Melyik filmek a legjobban ezen a site-on?
  • McGrady
    adj linket vagy küldd el MSNen, ha tudod :)
    [email protected]
    thxthx :)
  • Soaringpilot
    Láttátok már a Baljós árnyak paródiát Sümegi fivérek módra? Az mindent visz:-)
  • McGrady
    LOL az SW paródia kibaszottjó :DD
  • blackgamer
    Dallas és Tetves és Dugó forever!
  • artschi
  • geri15
    Jó lett az oldal gratz, kár hogy bann lesz a vége reklám miatt :|
  • Shadow_THH
    tetszik de tegyétek fel a TÖBBIT is
    (ntd, sw, dallas, terminator, lionking, stb...)
  • Shadow_THH
    :P jó reklám, majd azé megnézem.

kár hogy amúgy is kapsz egy bant mert már van egy csomó ilyen topig
  • szinkronsite
    Tudok egy jó oldalt, ahol sok jó szinkron paródia van...
    http://szinkronsite.atw.hu
    A Legjobb filmek legjobb paródiája Teljesen Ingyen.
    Mindenkinek csak ajánlani tudom , szerintem nagyon érdemes megnézni!!