58
A Legjobb Szinkron Paródiák
  • Valy84
    off
  • Tower Guard
    Szökés paródia 1.
  • Hans89
    http://docler.hu/video/15906
  • Darthmushroom
    a 4.ről tudnál linket? letöltös link is jó
  • majominia
    A toplistám:

1. Vektor: a legjobb szinkronparódia, ktelező darab
    2. Kolompár Szméagol: káromkodós ugyan, de kalsszikus darab :D
    3. Architekt Ura: Az egyetemes témája miatt fogott meg
    4. Star Wars Episode 1.: ebben csincs sok káromkodás, de hihetetlen nagy :D :D
    Az ötödik helyért sok cím verseng, nem tudok dönteni.
  • freddyke
    Én most tettem az oldalamra pár darab paródiát. freddyke.uw.hu
  • Prof William
    Egy szó... Vektor! A szinkronparódiák eggyik gyöngyszeme!
  • lord nihilus
    nekem a "szegény paraszt"-os SW paródia tetszett a legjobban :DDD
    tőlem elindult és végigment az egész osztályon...mindenki feküdt annyi hülyeségtől
    És mi az oldalad címe?
  • oliverspy
    Senki nem ír ide?
    Adjatok már jó linkeket. Ahol igazi jól megcsinált paródiák vannak!
  • oliverspy
    Felnyomtam az oldalamra egy pár paródiát.
    1. Szakadj meg! Barátok közt.. - több mint 300 bazdmeg fél óra alatt
    2. Sümegi - Star Wars Episode 1. (ha összesen 2-3 káromkodás van benne. Sztem az egyik legjobb!)
    3.Men in Black paródia. Az sem annyira káromkodós, vagyis jó.. Van benne még Szalacsi is, meg stb.
    Meg talátam a wazzeeteam.extra.hu -t. Zsírok. Főleg a két Harry Potter szinkron! Tessék töltögetni!
    http://ufojelek.uw.hu/halalos_ufojelek.avi

Szerintem az egyik legjobb!
  • Quantumleap
    Hogyhogy VEKTOR?
  • PeeVee
    én igen
  • Prof William
    CSak annyit mondhatok...

VEKTOR!

Nagyon jó!
  • Quantumleap
    Szerintem a paródiák készítésénél mást is ki lehetne találni, mint folyamatos b*zdmegelést, f*szomozást, és egyéb trágárságokat. Én az ilyen tizenéves ifjúpiás színvonalú dolgokon valahogy nem tudok röhögni. Hol van bennük a humor?
  • Mészy
    Gratulálok!
    Szerintem nagyon jó lett!
  • Andris
    Bocsi rossz volt a link....
    Innen letölthető: turmix2005.uw.hu
  • Andris
    Üdv!

Mi is csináltunk egy ilyen összevágott szinkronparódiát, igaz eredetileg nem a nagyközönségnek készült, de aztán mégis úgy döntöttünk, hogy közzé tesszük. :) Úgyhogy ez itt most a reklám helye: TURMIX - Hollywoodi koktél

majd írjatok véleményt róla, remélem tetszeni fog... :)
    (UI: nincs benne káromkodás)
  • jointeer
    igen, de nem a te hibád-.-
  • jointeer
    ez is kritika volt, csak relatíve pozitív-.-
  • Police88
    úristen deszarok....
  • szinkronsite
    Köszike a kritikák után ez jó esett :D
  • wizy
    A régebbi munkáitokat nem láttam, és nem is hallottam, de meg vagyok győződve arról hogy egyre jobbak. A vektor+sp készitői is kezdték vhol, ők is biztos sok kritikát kaptak az elején :-) Úgyhogy csak igy tovább!
  • szinkronsite
    OKÉ OKÉ vágom Nem jönnek be nektek ezek a káromkodásos átszinkronizálások...
    Ezt mondjuk figyelembe vettem volna akkor, ha a szinkronsite weboldalán található fórumba írjátok!! Ha jártál az oldalon, akkor miért nem oda írtad? Én ott nagyba várom, hogy véleményt írjanak, hogy mit változtassunk, erre itt szidjátok csoportosan a fejemet...
    Na jó ezt még megértem, de azt is vegyétek figyelembe, hogy a vektor-t, meg a south parkot már profik csinálták, mi pedig életünkben most csinálunk ilyent elöször, csak ki szerettük volna próbálni magunkat ilyen téren.
    Mi is a gyakorlásból és a kritikákból tanulunk, de csak azt vesszük figyelembe, ami a mi fórumunkba érkezik...
    Azok a személyek, akik a szinkronsite születése óta nyomonkövetik az oldalt, az a véleményük, hogy egyre jobbak és egyre poénosabbak és persze a káromkodás is egyre inkább elmarad.
    Én mondtam, hogy ezek még csak amolyan "próbák" és még csak jobbak lesznek (Csak ennyit akartam)
    ui.:
    Vlalával semmi bajom, dehogy vesztünk mi össze egyszerüen megírta a véleményét és mivel ez volt az 1. kritika, egy kicsit felkaptam a vizet, tehát ezuton is szeretnék töle bocsánatot kérni, ezt nekem kell megérteni, hogy a rosszat is el kell fogadni...
  • Ben C
    Ez.. ez csodálatos.
  • wizy
    Egyetértek a legtöbb itt felszólaló emberrel. Engem sem szórakoztat már sem a dallas (ez még a legigényesebb talán a műfajban), sem az ehhez hasonló káromkodós átszinkroniálások. A legjobb számomra magasan a Vektor, annak története is van, a b*zdmeg és barátai pedig a háttérbe szorulnak. Ja meg persze a South Park, de végül is az nem átszinkronizálás....
    Ja, és nehogymár it összevesszetek; a fórum arra való, hogy mindenki elmondja a véleményét, a másik ezt megérti, elfogadja, és nem egyből nekiugrik, és "lenyalatja a golyóit". Ezt már csak halkan jegyzem meg.
  • Shadow_THH
    szeritnem nem csak 5 éveseknek szól, de Dr szinkronsite a hozzászólásaiból itélve azon a szinten van. Értelmiségi
    Én a south parkon is tudok röhögni, de pl az Argo káromkodása már nem tetszett. Úgy gondolom, hogy lehet jól is meg erőltetetten is csinálni az egészet. Szal NTD forever :D 3*5 percet rá lehet szánni az ember életéből.
  • szinkronsite
    Majd lesznek olyan videók is, amiben nincs káromkodás... Ezt mi hülyeségböl csináljuk csak és kísérleti stádiumban van, szal nemkell így megszólni!
    Most kísérletezünk különböző dolgokkal ez a pár videó, csak az oldal beindulása (és persze, h kicsit gyakoroljunk)miatt került fel, ennél teljesen különbek leszenk, majd külön lesz szedve, amiben káromkodás van és külön, amikor csak poénos szöveget mondunk...
    Szal majd azután kérném a véleményeket!!
    Ja és ATI még annyit, hogy mutass egy olyan fiatalt, akit nem szórakoztat a káromkodás...CSAK 1-ET nemtom, te hány éves vagy , de akkor tuti nem a te korosztályodat célozza ez az oldal!! Vagyis NE LÁTOGASD ilyen egyszerü...
  • _Vegeta_
    Azert a dallas maganemeben egyedulallo munka. :]
  • Prof William
    Ez... Ez egy fotel?
  • Iori
    egy bizonyos kor után az ember automatikusan leszokik róla, és rájön hogy ez nem májer
  • Atipapa
    ja és én is szoktam káromkodni, ami szerintem haverok között még elmegy, de egyébként...
  • Atipapa
    Vlalanak pedig igaza van, az ilyen g*ci,b*zi,f*aszom szintű Humoros(?) videóknak semmi értelme nincs. A másik meg akkor borulok ki igazán főleg, amikor ilyeneket olvasok:
    "Az én véleményem, hogy a mostani fiatalság szórakozását a káromkodás jelenti, ha ez kimaradt volna belöle, akkor sokkal kevesebb tagja lenne az oldalnak, mert csak a 80 éven felettiek látogatnák, akik nem káromkodnak (ja meg te)"
    jajj istenem hova fejlődik a világ...szrtem inkább ahelyett, hogy ilyenek hülyeségekre pazarlod el az időd, olvashatnál egy igényesebb könyvet, talán akkor megváltozna a véleményed.
  • szinkronsite
    A The telep a The Chronicles of RIDDICK címü filmből van.
  • szinkronsite
    Figyelj Vlala nemkell itt izéskodni, én adtam 1 linket, megnézted OK!
    Nemkell olyanokat írni, hogy "ez 5 éves korig elmegy" meg hasonlö nagyképü benyögések, és akkor énse nyalatom le a golyoimat...
    Én nem kértem, hogy véleményt mondjatok az oldalra, mi ezt mások szórakoztatására csináljuk. Akinek nem tetszik az ne írjon be ijen ökörségeket, hanem ne látogassa többet az oldalt ilyen egyszerü...
    1 ébként itt az sg-n kaptam meg töled az elsö kritikát, a többieknek (kb:500 felhasználó)-nak tetszett.
    Ja és mikor azt olvastad, hogy Szinkron Paródiák, akkor mit hittél???
    Az én véleményem, hogy a mostani fiatalság szórakozását a káromkodás jelenti, ha ez kimaradt volna belöle, akkor sokkal kevesebb tagja lenne az oldalnak, mert csak a 80 éven felettiek látogatnák, akik nem káromkodnak (ja meg te)
    Nah szal erröl ennyit (ha nem tetszik ne látogasd...)!!!
  • hmhm
  • _Vegeta_
    Hja.
    Link nincs mer gépen van a cucc már idestova 5eve. :)
  • jointeer
    :asdasdadssa

well, így van-.-
  • littleNorbi
    pl ez a "The Telep" melyik filmből van ?