58
A Legjobb Szinkron Paródiák
-
Valy84 #58 off
-
#57 Szökés paródia 1. -
Hans89 #56 http://docler.hu/video/15906 -
#55 a 4.ről tudnál linket? letöltös link is jó -
majominia #54 A toplistám:
1. Vektor: a legjobb szinkronparódia, ktelező darab
2. Kolompár Szméagol: káromkodós ugyan, de kalsszikus darab :D
3. Architekt Ura: Az egyetemes témája miatt fogott meg
4. Star Wars Episode 1.: ebben csincs sok káromkodás, de hihetetlen nagy :D :D
Az ötödik helyért sok cím verseng, nem tudok dönteni. -
freddyke #53 Én most tettem az oldalamra pár darab paródiát. freddyke.uw.hu -
Prof William #52 Egy szó... Vektor! A szinkronparódiák eggyik gyöngyszeme! -
lord nihilus #51 nekem a "szegény paraszt"-os SW paródia tetszett a legjobban :DDD
tőlem elindult és végigment az egész osztályon...mindenki feküdt annyi hülyeségtől -
#50 És mi az oldalad címe? -
oliverspy #49 Senki nem ír ide?
Adjatok már jó linkeket. Ahol igazi jól megcsinált paródiák vannak! -
oliverspy #48 Felnyomtam az oldalamra egy pár paródiát.
1. Szakadj meg! Barátok közt.. - több mint 300 bazdmeg fél óra alatt
2. Sümegi - Star Wars Episode 1. (ha összesen 2-3 káromkodás van benne. Sztem az egyik legjobb!)
3.Men in Black paródia. Az sem annyira káromkodós, vagyis jó.. Van benne még Szalacsi is, meg stb.
Meg talátam a wazzeeteam.extra.hu -t. Zsírok. Főleg a két Harry Potter szinkron! Tessék töltögetni! -
#47 http://ufojelek.uw.hu/halalos_ufojelek.avi
Szerintem az egyik legjobb! -
Quantumleap #46 Hogyhogy VEKTOR? -
PeeVee #45 én igen -
Prof William #44 CSak annyit mondhatok...
VEKTOR!
Nagyon jó! -
Quantumleap #43 Szerintem a paródiák készítésénél mást is ki lehetne találni, mint folyamatos b*zdmegelést, f*szomozást, és egyéb trágárságokat. Én az ilyen tizenéves ifjúpiás színvonalú dolgokon valahogy nem tudok röhögni. Hol van bennük a humor? -
#42 Gratulálok!
Szerintem nagyon jó lett! -
Andris #41 Bocsi rossz volt a link....
Innen letölthető: turmix2005.uw.hu -
Andris #40 Üdv!
Mi is csináltunk egy ilyen összevágott szinkronparódiát, igaz eredetileg nem a nagyközönségnek készült, de aztán mégis úgy döntöttünk, hogy közzé tesszük. :) Úgyhogy ez itt most a reklám helye: TURMIX - Hollywoodi koktél
majd írjatok véleményt róla, remélem tetszeni fog... :)
(UI: nincs benne káromkodás) -
#39 igen, de nem a te hibád-.- -
#38 ez is kritika volt, csak relatíve pozitív-.- -
#37 úristen deszarok.... -
szinkronsite #36 Köszike a kritikák után ez jó esett :D -
#35 A régebbi munkáitokat nem láttam, és nem is hallottam, de meg vagyok győződve arról hogy egyre jobbak. A vektor+sp készitői is kezdték vhol, ők is biztos sok kritikát kaptak az elején :-) Úgyhogy csak igy tovább! -
szinkronsite #34 OKÉ OKÉ vágom Nem jönnek be nektek ezek a káromkodásos átszinkronizálások...
Ezt mondjuk figyelembe vettem volna akkor, ha a szinkronsite weboldalán található fórumba írjátok!! Ha jártál az oldalon, akkor miért nem oda írtad? Én ott nagyba várom, hogy véleményt írjanak, hogy mit változtassunk, erre itt szidjátok csoportosan a fejemet...
Na jó ezt még megértem, de azt is vegyétek figyelembe, hogy a vektor-t, meg a south parkot már profik csinálták, mi pedig életünkben most csinálunk ilyent elöször, csak ki szerettük volna próbálni magunkat ilyen téren.
Mi is a gyakorlásból és a kritikákból tanulunk, de csak azt vesszük figyelembe, ami a mi fórumunkba érkezik...
Azok a személyek, akik a szinkronsite születése óta nyomonkövetik az oldalt, az a véleményük, hogy egyre jobbak és egyre poénosabbak és persze a káromkodás is egyre inkább elmarad.
Én mondtam, hogy ezek még csak amolyan "próbák" és még csak jobbak lesznek (Csak ennyit akartam)
ui.:
Vlalával semmi bajom, dehogy vesztünk mi össze egyszerüen megírta a véleményét és mivel ez volt az 1. kritika, egy kicsit felkaptam a vizet, tehát ezuton is szeretnék töle bocsánatot kérni, ezt nekem kell megérteni, hogy a rosszat is el kell fogadni... -
Ben C #33 Ez.. ez csodálatos. -
#32 Egyetértek a legtöbb itt felszólaló emberrel. Engem sem szórakoztat már sem a dallas (ez még a legigényesebb talán a műfajban), sem az ehhez hasonló káromkodós átszinkroniálások. A legjobb számomra magasan a Vektor, annak története is van, a b*zdmeg és barátai pedig a háttérbe szorulnak. Ja meg persze a South Park, de végül is az nem átszinkronizálás....
Ja, és nehogymár it összevesszetek; a fórum arra való, hogy mindenki elmondja a véleményét, a másik ezt megérti, elfogadja, és nem egyből nekiugrik, és "lenyalatja a golyóit". Ezt már csak halkan jegyzem meg. -
Shadow_THH #31 szeritnem nem csak 5 éveseknek szól, de Dr szinkronsite a hozzászólásaiból itélve azon a szinten van. Értelmiségi
Én a south parkon is tudok röhögni, de pl az Argo káromkodása már nem tetszett. Úgy gondolom, hogy lehet jól is meg erőltetetten is csinálni az egészet. Szal NTD forever :D 3*5 percet rá lehet szánni az ember életéből. -
szinkronsite #30 Majd lesznek olyan videók is, amiben nincs káromkodás... Ezt mi hülyeségböl csináljuk csak és kísérleti stádiumban van, szal nemkell így megszólni!
Most kísérletezünk különböző dolgokkal ez a pár videó, csak az oldal beindulása (és persze, h kicsit gyakoroljunk)miatt került fel, ennél teljesen különbek leszenk, majd külön lesz szedve, amiben káromkodás van és külön, amikor csak poénos szöveget mondunk...
Szal majd azután kérném a véleményeket!!
Ja és ATI még annyit, hogy mutass egy olyan fiatalt, akit nem szórakoztat a káromkodás...CSAK 1-ET nemtom, te hány éves vagy , de akkor tuti nem a te korosztályodat célozza ez az oldal!! Vagyis NE LÁTOGASD ilyen egyszerü... -
_Vegeta_ #29 Azert a dallas maganemeben egyedulallo munka. :] -
Prof William #28 Ez... Ez egy fotel? -
#27 egy bizonyos kor után az ember automatikusan leszokik róla, és rájön hogy ez nem májer -
#26 ja és én is szoktam káromkodni, ami szerintem haverok között még elmegy, de egyébként... -
#25 Vlalanak pedig igaza van, az ilyen g*ci,b*zi,f*aszom szintű Humoros(?) videóknak semmi értelme nincs. A másik meg akkor borulok ki igazán főleg, amikor ilyeneket olvasok:
"Az én véleményem, hogy a mostani fiatalság szórakozását a káromkodás jelenti, ha ez kimaradt volna belöle, akkor sokkal kevesebb tagja lenne az oldalnak, mert csak a 80 éven felettiek látogatnák, akik nem káromkodnak (ja meg te)"
jajj istenem hova fejlődik a világ...szrtem inkább ahelyett, hogy ilyenek hülyeségekre pazarlod el az időd, olvashatnál egy igényesebb könyvet, talán akkor megváltozna a véleményed. -
szinkronsite #24 A The telep a The Chronicles of RIDDICK címü filmből van. -
szinkronsite #23 Figyelj Vlala nemkell itt izéskodni, én adtam 1 linket, megnézted OK!
Nemkell olyanokat írni, hogy "ez 5 éves korig elmegy" meg hasonlö nagyképü benyögések, és akkor énse nyalatom le a golyoimat...
Én nem kértem, hogy véleményt mondjatok az oldalra, mi ezt mások szórakoztatására csináljuk. Akinek nem tetszik az ne írjon be ijen ökörségeket, hanem ne látogassa többet az oldalt ilyen egyszerü...
1 ébként itt az sg-n kaptam meg töled az elsö kritikát, a többieknek (kb:500 felhasználó)-nak tetszett.
Ja és mikor azt olvastad, hogy Szinkron Paródiák, akkor mit hittél???
Az én véleményem, hogy a mostani fiatalság szórakozását a káromkodás jelenti, ha ez kimaradt volna belöle, akkor sokkal kevesebb tagja lenne az oldalnak, mert csak a 80 éven felettiek látogatnák, akik nem káromkodnak (ja meg te)
Nah szal erröl ennyit (ha nem tetszik ne látogasd...)!!! -
#22 -
_Vegeta_ #21 Hja.
Link nincs mer gépen van a cucc már idestova 5eve. :) -
#20 :asdasdadssa
well, így van-.- -
#19 pl ez a "The Telep" melyik filmből van ?