Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most nem értem mire mondod :D

tényleg csak nekem tûnt fel h a sorozat elején Cameronnak kék fényû szeme volt most meg piros? :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ja, sok embernél elöfordul ilyesmi -emberi szokás :D- a kis baj az mostis ennél pl, h ha más elolvassa ezt a tiedet, akkor azt hiszi, h még mindig nem vágom és hülye vagyok :P - Én ugye kérdeztem, h jó e már stb. - erre te válaszoltad ezt na mind1 jó ezigy -, rendbe vagyunk :)

Amit lentebb kérdezek a folykékony terminatorral kapcsolatban, ahhoz tudsz hozzáfüzni vmit, vagy vmi egyáltalán vmi konkrétum arra ?

zvaragabor
Köszönöm. :P Amúgy miért is? :)

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Én meg egyszerûbbnek találtam leírni egy összetett mondatot, és két egyszerût, minthogy azt mondjam: Igen. :)

Chaos Anno Domini

#2220 ?

Azt mondom.

:PP

REAL MADRID

Ugye volt hír, hogy Brian Austin (Derek) már aláírt egy másik sorozathoz.

Most olvastam, hogy csak a pilot-ra vagyis ha lesz 3. évad akkor visszajön, ha nem akkor marad annál a sorozatnál.

REAL MADRID

zvaragabor
Kyle és Derek testvérek. John azzal a kis Derekkel, és kis Kylelal találkozik az idõutazás után, akiket Derek mutatott meg Johnnak valamelyik részben. Épp bézbóloztak.

Chaos Anno Domini

<#wow3>

REAL MADRID

zvaragabor: akkor a #2201-be a kiemeltbe már jóllátom a dolgokat igaz ?

zvaragabor
Hát nem tudom, a fiú terminatornak a varázspálcája az az endoskeletonon kívül van, Cam pecke meg a testén belül, és hát nem tudni, hogy a fémváz azon a részen is jelen van, vagy pedig van ott neki egy ûr. :) Erõsen kétlem, hogy a SkyNet ilyet is betervezett volna. Cam nem szériadarab, hanem prototípus.

Chaos Anno Domini

A kérdés csak az, h Ms Weaver mit akar ?
Nagyon kiváncsi vagyok, KÜLÖNÖSEN!!! teccett, mikor John-nal és Sarah-val együtt nyomultak/beszéltek -

Nagyon érdekelne a John - Weaver kapcsolata...pl h teccene johnnak az új, nevezzük szövetségesnek - SZUPERCYBORG - aki bármikor kinyirhatja és szinte lehetetlen megölni v ilyesmi - már az is mekkora volt már, mikor elöször meglátták, h ki is Ms Weaver valójában...

Konkrétan miket tudunk az ilyen folyékony terminatorról - fanok ? :P
2. rész is már homályos - ja a kérdést úgyértem, h nem az h miket tud, mert az láttuk, hanem hogy hogy, felépítése - gyengéje (a hõ az ugye igen) - meg azt se értem, h a faszba hozták ezt létre :S

rooney8
A folyékonyt lehetne... Benne nincs húsdaráló :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

:DDDDDdd

valszeg a tud izélni xD (már volt egy a sorozatban, amelyik tudott és így férkõzött a nõ bizalmába)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

rooney8
Akkor jó. Azt hittem nem figyeltem valami részletre, ahol elmondják :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ja, segiteni fog Johnnak a Skynet elleni harcban v kitudja még talán visszajönnek és megis akadájozzák, bár az elõbbi jóval valószínûbb!!! De a lényeg, h Miss Weaver is odaver rendesen - amikor szalattak le a lépcsön az a kijelentés nagyon ott volt a szeren ;)

Én arra tippelek, h JH sokkal monumentálisabb, mint egy sima gép és nemcsak védelmezõnek lesz ott, hanem maga John "szeme" - valszeg fejlettebb (hanem az elvileg már) mint a többi egyszerü robot...

Úgy érzem magam mint mikor meghalt Bobby...<#idiota> Cameron miatt ügye

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

zvaragabor
Ez egy elvarratlan szál. Szerintem senki sem tudja biztosan.

Chaos Anno Domini

rooney8
Ja meg nekem még az nem világos, hogy JH mért ment elõre az idõbe?

ööö picit nemérted :) - az a John nemtudja valszeg aki elment a jövõbe, akimár ott volt az nyilván tudja :P

Upps, jade várjál - igazad is van végülis, mivel Cameron 100% és rémlik is igymár, hogy mondta Johnnak ki/minek stb. küldte vissza szal igen tudja :)

A lényeg, h összevan ez rakva faszául :D

KÖVETELJÜK A HARMADIK ÉVADOT!!! <#ravasz1>

John Henry egyébként is rendes..õ a jó Skynet,nem?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

rooney8
De John tudja, hogy meg fog halni, mivel akkor nem is lett volna Cameron...
Lehet az lesz majd az esetleges 3. évadba, hogy John megmenti Allisont (ugye akkor nem lesz Cameron) és akkor megint mindenki jól összekavarodik :D

desigo
John Henry rendes volt,hogy kinyitotta a börtönajtókat...
Húde beugrogg most az a jelenet (az emlitett részben asszem), mikor Cameron felhívja az annyát - ugye Cam. hívta fel ?:) Na mind1 a lényeg - hogy még Allison meg SEM született épp terhes volt vele az anyja ;)

De miért ne? Így legyen..szerintem...nekem így tetszene...na...

Mert elvégre Terminator sorozat, tehát kell bele egy jó Terminator is. És akkor az legyen Cameron, és azért õ mert érdekesebb mint az emberi karakter...szerintem

Hát krvára ne igy legyen :D - meglehet változtatni a jövõt, de ez most BAROMIRA bonyolult eset, mivel ez a "jövõ" (Allison/Cameron) esete már lejáccódott - DE UGYANIGY SZINTE MINDEN - és mégis próbálnak dolgokat megváltoztatni - alá küzdenek a skynet megalakulása/létrejövése ellen...

:D

Nyilván Cameron miatt fogja sejteni - de sztem az is durva lehetett volna (SÕT! volt) - mondom ezt feltételesbe, mivel fiktiv kitaláltság az egész sorozat/film - , HOGY John nem is tudta, hogy Cameron valaha is igazi személy volt v fasz tudja lehet mégis - mivel a gépek mintázzák elvileg mindig az alakjukat vkiröl - nade akkoris meglepõdött, nemcsak azért mert ott volt, hanem mert ugye élõ szép, helyes lány <#szeret>

És persze a nézõk tudták ezt, aki emlékezett a korábbi részre ahol full Cameron szerepelt végig kb, hogy õ volt - de maga a KARAKTER (John) nem tudhatta :D

Nagyon remélem..egy emberi Cameron vagyis Allison kit érdekel? Cameron kell.

Mondjuk olyan lehetne, John kezdi átvenni a parancsnokságot, ám ekkor Allison meghal, rá jön megépítették Cameront, elfogja és átprogramozza...ez lehet..így legyen!

És az a durva, hogy még John sem tudja, h megfog halni Allison, sõt SENKI (ebben az idõben) - viszont majd biztos sejteni fogják, szal majd csak kisilabizálják és jólenne ha nem halna meg Allison :)

Na mostmár kezd(ek) alakulni :) Olvassátok el :)

Monoton: a hsz-edbe kicsit elkeveredtem, de az elõbbis megakartam ezt kérdezni, h most hány kyle van dicsak :D (update: jó elolvastam még1x a hsz-t és leesett értem)

John apja Kyle, ennyi - Dereknek ki is az apja (és az annya) - jó oké Derek szülei "jelentéktelenek" történet szempontjából oks

Na fasza kezd összeállni a kép

És azért van ott Derek és azért nem ismeri, mert az a Derek az a Derek aki ott volt, amit még a nagy Derek mutatott Johnnak - a másik meg jólenne ha Kyle lett volna, dehát annak is kellett lennie (a két kisgyerek közül az 1ik), mivel ha jól emlékszem és tudom Derek NAGYBÁTTYA JOHN-nak - szal ehhez Kyle-nak és Dereknek testvéreknek kell lenni - OMGGGGGG JAJÓ BOCSSSSSSSSSSSSSSSS :DDDD - szal és ezért lehet ott az apja is azaz Kyle - Derekkel együtt WÁÁÁHAHAH A :DDD

Elõbb írtam hogy Cameron a jövõben lesz újra (valamelyik idõsíkban) amikor Allison meghal.

A jelenben Cam odaadta John Henrynek a chipjet, a testével meg nemtudni mi történt.

REAL MADRID

zvaragabor
Mi lett volna, ha Cameron, és John efekszenek? Cam pecke húsdarálót rejt, a többit kitaláljátok...<#idiota>

(ezt egyszer már elsütöttem<#idiota>)

Chaos Anno Domini

De Cameron ne haljon meg...az a lényeg... így votl jó hogy egy fiatal lény testében egy brutális gép...aki láttuk hogy mit csinál éjszaka, stb...

Kandurex
jah, tényleg :) félreolvastam,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zvaragabor
Nem Cam és Connor esetét írta, hanem Cam és John Henry (Turk) esetét. Szóval hogy mi is zajlott konkrétan az alagsorban Cameron és Henry között, mi miért történt.

Chaos Anno Domini

Õ én John Henry és Cameron chipcseréjérõl beszélek :D

Am. itt John Connor - Allison love lesz, aztán Allison meghal Cameront átprogramozzák, John visszaküldi, Kandurex leül megnézi a sorozatot :D

REAL MADRID

Kandurex
Na még csak az kellene,...mik ezek a perverziók? Most komolyan itt egyesek azt várják, hogy JC terminátort dugjon? xD

Eszem megáll, szerintem J. Cameron csak a fejet fogja, a normális rajongókkal együtt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szvsz Cam és JH esetét egy esetleges 3. évadra tartogatták.

REAL MADRID

Oké ezek egyre furcsább kérdések :DD

Kyle-t visszaküldi John (tudja hogy õ az apja) hogy védje meg az anyját, felcsinálja, meghal. És itt vége.

Pár évvel késõbb Mr. és Mrs. Reese- nek születik egy Derek nevû fia majd pár évre rá a kisöcsi Kyle. Tizenévesek ezek a parkban baseballozó fiatalok amikor a Skynet kilõ néhány atomot. Õk a csatornákban húzzák meg magukat. Telnek múlnak az évek és a gyerkõcökbõl kegyetlen robotgyilkos válik. Egyszer csak találkoznak egy John Connor nevû alakkal (és innen 3. évad) akit mondjuk kitanítanak bla la bla. Késõbb munkatáborban raboskodik John és Kyle. John lesz az ellenállás vezére , visszaküldi apucit hogy védje meg anyucit.

Az utolsó pár mondatban lehetnek idõsíkbeli eltérések de sztem érthetõ.

A második problémádat nem tudom értelmezni :D

REAL MADRID

zvaragabor
Hát attól, hogy visszaküldik Kyle-t, attól még késõbb meg fog születni, mert akkor utánna nem lenne kit visszaküldeni.

Azért nincs John a jövõben, mert a múltban (2007) idõutazott, így az utánna elkövetkezendõ idõben nincs John. Ezért nem ismerik. Mert nem volt ott az Ítélet napjától kezdõdõen, hogy megszervezze az ellenállást.

Cam és Henry esete nekem sem világos egészen.

Chaos Anno Domini

ööö lol most hány Kyle van, kettõ v mi a franc, irtad a hsz végén, h 1.be megjön meghal de attól ugyanugy lesz kis kyle - jajó leesett -

viszont csak azt nem értem, hogy akkor miért nincs john kyle idejében ha john nem megy át, miért nem született meg connor abba a jövõben v nemtom - érdekesen csavarták ezt meg ezt tscc-be - de most ez újfajta idöutazast is felvet nemde ?

ja és Cameron vajon tényleg azért adta át a csippet, mert még mindig benne volt az a vmi - bár én ezt kétlem, sztem más miatt - lehet elbeszéltek kicsit john henryvel, mig a többiek fent mókáztak :D

eszem-faszom :D

Értem. Hát... kicsit szomorú a vége így nekem. Nincs Cameron...mármint oké a chipje meg van...de abban a testben volt érdekes.

Hátha lesz harmadik év ad , és bele hozzák valahogy

zvaragabor
Hát igazából nem tudni, hogy ott maradt,vagy az utazás közben megsemmisült. Mindenesetre azért nem, mert a fején egy jókora szövet hiányzott, így a kikandikáló fém miatt nem tudott utazni. Én valószínûbbnek tartom, hogy ott maradt.

Igen, a lány az Alison, akirõl Cameront mintázták.

A szikra, és az "I love you too." valóban egy afféle szimbolikus valami, ami lezárja az epizódot. Egyébként arra válasz, amikor John és Sarah a liftezés elõtt beszélgettek, és amikor kiszállt Ellison a liftbõl, hogy felvigye õket, akkor john elindult, és közben azt mondta Sarahnak, hogy szeretlek.

Chaos Anno Domini

Áh...akkor nem jó...ne már...ne haljon meg Cameron...oké hogy a chipje meg van...de legyen meg a teste is...úgy volt jó...áh....jó rész volt...de mégis...folytassák...és Cameron a saját testében legyen

Teste elporladt vagy nemtudom, nem jött át a jövõbe mert a fél arca hiányzott. A chpip JH fejében van. Cameron = Allison a végén akirõl mintázták.

Sarah utolsó szavai sztem csak azert volt hogy így zárják a sorozatot olyan szimbolikus izé :D

REAL MADRID

Na...valaki akkor nekem is elmagyarázhatná.

Azt értem mi van John-al , de mi van Cameronnal? Akkor...õõõ meg halt? Vagy...hol a teste? Miért nem jött át ? Hol a chipje? Az ki volt a végén aki úgy néz ki mint Cameron? Az emberi Cameron?

És a legvégén a villámok és a mondat... most akkor mi van? Általában érteni szoktam...de most nem értek semmit...folytassák könyörgöm folytassák!

És legyen terminator-Cameron...nélküle mit ér?

zvaragabor
Igen, lehet, hogy a T3 bekavart neki. Szóval a T3 és a sorozat két egymástól független idõvonal. Nincs közük egymáshoz. Mind a kettõ a T2 után játszódik, a T2 folytatásai, de más-más idõvonal mindkettõ. Ez olyan, hogy valaki kitalál 100 évvel ezelõtt egy mesét, majd 50 év múlva két ember teljesen máshogy folytatja ezt a történetet.

Chaos Anno Domini