2483
-
#218 Február 4. -
#217 XD -
#216 Majd ha a bush befogja azt szép kis arcocskáját :) -
#215 Mikor lesz új rész? -
#214 szakadjon meg az a rohadt bush.... -
#213 Terminator: The Sarah Connor Chronicles, On break, returns: 2008-02-04 -
Nagydög #212 Lehet, hogy folosleges info, de a
Terminator.The.Sarah.Connor.Chronicles.S01E04.HDTV.XviD-XOR.[VTV].avi kerulendo. Fake. Csak a DOM player nevu szemetkupac hasznalatara akar radumalni.
Az eheti(4.) resz elol Bush cimbi eldumalta az idot.
-
#211 nekem speciel csak az utolsó 10 perc tetszett, az is csak a terminátor miatt -
#210 ja jöhetne a 4. rész, mondjuk érdekes hogy a 3.-ban 0 akció volt mégis tetszett nekem. -
#209 hol a geccben van már az eheti rész? -
karajjj #208 Cameron marad úgy széttépve -.- mer az úgy adja :D max a háttérbe kaptok egy gonosz termi fejecskét -
#207 [irónai]Most miért mondod, a 12-es sörétes puskával úgy lőtt, hogy még vállba se kellett neki beszorítani, mégse csavarta ki a reakcióerő a kezéből. :)))
[/irónia]
Kim Reaver (Harmadik műszak dokinője) jobb lett volna? :) -
#206 az a hozzászólás poén volt -
#205 én ugy láttam a csaj valami tanárral jött össze -
#204 és melyik felirat? mer ami 24 ora elteltével kijön hozzá az olyan felirat s, a normálisra kb egy hetet várni kell. -
#203 reggelt.
Hogy-hogy nem volt most új rész? -
Quantumleap #202 Figyuzzatok! Szerintem itt is azt kellene, mint a PB-topikban, hogy miután eltelik 24 óra az adott epizódhoz való felirat kijövetele után, akkor már nem kell spoilerbe tenni a tartalommal kapcsolatos hozzászólásokat. -
#201 Na megnéztem a 3 részt.
Teccik!:D
Mikor lesz 4.?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 3. részben ami miatt leugrott a csaj azok milyen rajzok a falon?
És ki rajzolta?Vagy ezt nem lehet tudni? -
#200 Semmilyen formában nem kapcsolódik a Terminator 3-hoz, igazából ez a film a történet szempontjából nem is létezik :) -
Quantumleap #199 De ez azt jelenti, hogy Cameron valamikor szét lesz tépve? -
#198 Akkor sztem a széttépet robotcsaj helyére egy nagyongonosz csupasz terminátorfejet kérünk és akkoe mindenki boldogabb lesz :) Illetve a terminátorcsak is belemehetne vmilyen formában, csak ne legyen máá széttépve szegény :) -
#197 bár annyiba kapcsolodhat a 3.hoz, hogy elkúrták és elmentek a jövőbe, igy a 3. rész eseményei meg sem történnek:D -
#196 tudtommal csak az első, második filmet veszi alapul, illetve regényeket, könyveket, az utánna következő filmek egyáltalán nem. -
#195 Ez igaz a 2. és a 3. rész közötti eseményeket meséli el? -
karajjj #194 na de ha aztnézed, hogy a csávót nem volt képes hidegvérrel kinyírni... :S valahogy nemjóez.. -
#193 na ez a másik bajom, még a terminátor baby -t megértem, hogy jó nő, sky-net azért tisztába van a hormonokkal, de már Cameron is úgy gondolta, Sarah Conor nem top model, hanem harcos...ebből a ribizliből én semmi erőt nem nézek ki
szvsz, -
haxoror #192 Nekem a mostani jobban tetszik mert azon nincs rajta a kettétépett robotcsaj :P -
#191 Karajjj jó a bannered, csak én hiányolom az edoskeletont... a mostanin meg van... A mostani jó "gonosz".... -
karajjj #190 férfi kollégáknak egy kis ajándék -
#189 hm,...hm, hát, ha ketten - hárman megtámogatnak benne, hogy cseréljük, kicserélem, szvsz nekem a mostani is bejön -
karajjj #188 szekönd edisön:
a kettőből tessék választani, vagy ha valaki tud jobbat, akkor hajrá -
#187 ok.
Már szedem az 1-3 részt.
Gondolom még csak ennnyi volt:D -
#186 miért nem probálod ki? letöltöd a pilot-ot oszt meglesed :) amugy nagyon bejövős -
#185 Hali.
Írnátok egy rövid értékelést a sorozatról?
Mert mostanában nem naon van mit nézzek gondoltam keresek vmi újat.
Érdemes ezzel próbálkozni?:D
-
karajjj #184 meg nagyobba is -.- -
#183 lehet azt kisebbe is -
karajjj #182 mert így még egész arányosan lehet képet bepakolgatni -
#181 miért 250 magas? :CCC
kisebbet má -
#180 Esetleg alapanyagnak ezek közül tudod vmelyiket használni...
link 1
link 2
link 3 (viccel :))
link 4
Tény, hogy nincsenek túl jó képek... :( -
karajjj #179 mind a 2 hivatalos poszter, csak nincs belőle elég nagy felbontású változatom, azért olyan a baloldali... :S