2483
-
#258 hm? -
#257 Sztem nagyon jó volt, sőt, szerintem az egyik legjobb rész (nem, mintha sok lenne) -
#256 Szerintemjó rész volt.
Gondolom a költségvetéshez nincs köze,azért nemsokatemészthet fel.
Lesz majd ez még pörgősebb is! -
#255 jó ez nem annyira pörgős rész de jó. -
#254 87-est szedtem most le -
#253 Igen, bár érdekes mert én a 4686-os fájlt töltöttem le kb 1 órája és mostmár a link a 4687-re mutat. -
#252 a legfelső találat? azzal kezdem most. -
#251 Ami a hosszúpuskán van annak semmi baja sincsen, most néztem végig vele a negyedik részt. -
#250 linket plz -
#249 Én még nem láttam a 4. részt, de azt mondják, hogy itt már meglátszik, hogy kezd fogyni a költségvetés....szal nem annyira full, mint az elősőek, igaz ez? -
csabesz123 #248 Én is megnéztem és nagyon király rész lett sztem,a végefelé felszökik az adrenalin rendesen!A hosszupuskán van rendes felírat! -
Nagydög #247 Megneztem felirat nelkul. Kicsit furcsa helyenkent. Olyan, mintha valamelyik kertevenk 12-es korhatarra vagta volna. Mintha kimaradnanak jelenetek.
Off
Szornyu furi Pda-rol forumozni.
On -
#246 ne má... -
#245 hm, na mindegy azért belenézek mindgyárt. -
#244 elírsok, stb, olyan több soros mondatok melyek 1 másodpercesek, esély sincs hgy eolvasdD: -
#243 mert mi baja? -
#242 másikon is.
bár én megvárom a javitottat. -
#241 van felirat hosszúpuskán -
Hoz_Hun #240 Apucinak mindegy volt, mert parancsba kapta sztem. Bár ha jól emlékszem a fénykép alapján már beleesett, úgy hogy alig várta, hogy meghúzhassa a főnöke anyját (és megalkosa a főnökét... abszurd mi ). -
#239 Gondolj bele,azért valakinek megkellett csinálnia a kis Connort.
És ha feltételezzük,hogy apucinak nem a csúnya nők jönnek be akkor nem érthető,hogy kinéz valahogy?
Ettől még lehet antinő,csak nema külsejére gondol az ember,hanem hogy kemény,és céltudatos,és felveszi a jövő teremtményeivel a harcot. -
#238 azért vicces hogy egy terminator filmben jó nőnek kell lennie az ellenállás "anyjának" mert tipikusan az antinő szerepnek kéne lennie..... -
Hoz_Hun #237 Először kicsit idegenkedtem a sorozattól. Amúgy kicsit feminista vagyok azaz bejönnek női keménykedős lánykák, de Terminátorban (főleg a 3. rész után) valahogy nem éreztem odavalónak.
Aztán valahogy a sorozat még is megfogott. Nem mondom hogy hűde... de várom a köv részt és kiváncsi vagyok rá. Szóval jó na. Amúgy a csaj is bejön (asszem ő volt River a Firefly-ben). Sarah is jó nő. Hát fényévekkel jobb mint az "igazi". Azt lerugtam volna az ágyamról... ezt azért nem :). -
#236 ez jó kérdés
bármi megtörténhet
lehet, hogy lesz
PB-nél is volt olyan, hogy 1 napon belül volt felirat -
#235 addigra lesz felirat is? :) -
#234 mán csak majd ha hazaértem -
#233 magocskáról jól jön lefelé -
#232 tökjó, hogy el akartam indítani, mielőtt elmegyek meloba, hát frankón kimaradt... -
#231 -
#230 na végre...10 perce még sehol sem volt... -
#229 Ottani idő szerint mikor kezdődik, nem tudja valaki?
Fox oldalán nem igazán igazodok el a dátumokon, időpontokon... kicsit furin irják ki... -
#228 Jelenleg 17:30 van NY-ban.
Legalábbis eszerint. -
#227 keleti part 6 óra ja -
#226 8 mínusz asszem. Most ha nem is adták még le ténylegesen, de akkor már nincs sok hátra addig :) -
#225 amerikában 6-8 órás késés van, nem ?
tehát ott a negyedikének max akkor lesz vége, amikor nálunk reggel van...
szerintem.
de lehet tévedek.
de akkor magyarázzátok meg. -
#224 Season 1, Episode 4: Heavy Metal
Original Air Date: 4 February 2008 -
#223 nem csak le fogják adni ? -
#222 Legalábbis ma leadták az amerikánoszoknak. -
#221 itteni idő szerint holnap szvsz -
#220 ma jön akkor új rész? -
#219 Köszike!