2483
-
#482 nah én ma 5 óra környékén fogom megnézni, addig spoilerezzetek szorgosan, thx -.- -
#481 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem csak kezd kicsit megerősödni a firmware a software felett. Nem hiszem, hogy ilyen komplex dolgot szőnének bele. Mint minden robotos filmben, ebben is tuti lesz egy pillanatnyi zavar, amikor nem tudja eldönteni, hogy melyik oldalon áll. Vagy ha valami mégdurvábbra gondolok, akkor akar építeni egy saját terminátort, hiszen elraktározta a főchipet, van hozzá már alapanyaga is (az a speckó vasérc, amit eldugott). bár ez elég valószínűtlen, de ki tudja. -
#480 A 5. részig nekem a sorozat se ilyen-se olyan tipusba tartozott a 6. résszel ez viszont teljesen eltünt.Nagyon jó történet kezd ebből kialakulni csak nehogy elrontsák valami hatalmas sületlenséggel. -
#479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még 1x megnézve elgondolkoztam, mi is lehet Cameron-termi szándéka. Lehet, hogy kvázi a saját létét próbálja biztosítani? Ha nincs Skynet, nincs ő sem. Így viszont biztosíthatja a körforgást. -
#478 itt behűtöttem hétvégére, vasárnap ugyis unatkoznák :) -
#477 alakul ez a sorozat :) -
#476 roma - real ökörség úgyhogy nem nézem, rágyujtok és jöhet a film. -
#475 melyik meccset?:D ne nézz az sg-re :D meccs végén idenézel és akkor nézd majd meg a terminatort:D -
#474 na ne szivassatok már, meg akartam nézzni a meccset (bár elég uncsi) de ha itt postoltok folyton akkor nem bírom ki hogy ne a 2. félidőt nézzem :) -
#473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!őrjárat is, meg az alkatrészeket is szállították. mutatták is, hogy a "hajtómű féleséget" viszi. -
#472 ja de azok ott meg is álltak nem?szal benéztek hogy: "mivan srácok megvagytok-e?" ? -
#471 Mindig a ház fölött repültek el az őrjáratok. -
#470 Repülők, mutatták többször is. -
#469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hja egyet nem értettem,amikor ott a kör alakban voltak a "bázison?" akkor mindig bevilágított a fény az mi lett volna??(többször is megtette) -
#468 még nem volt vmi jo rész...azt várom hogy ahhoz a részhez érjek amikor azt mondom " na oké várom a következőt".Vhogy neekm még mindig nem jön be annyira de attol megnézem:D sok a szöveg nagyon...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cameron mikor eltette a chipet a zsebbe,ez a pillantása nagyon (hogy is fogalmazzam) érdekesen sunyi volt,ez a nézés lehet jó vagy rossz is.Gondolok arra hogy erre ha építenek a későbbi részekben akkor elmehet jo irányba vagy rosszurányba is.Lemerem fogadni hogy a Skynetet nem fogják ebben az évadban megállítani,hanem majd talán a következőben.(bár ne legyen igazam.
amugy vki tudja hogy hány rész várható erre az évadra,és szünet az lessz-e vagy sem. -
#467 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a jövőt mutatják, és Cameron lelövi a másik terminátort, aki betör a bázisra, szól egy ilyet, hogy "néha elromlanak". Ezt hogy értette? Az a terminátor is az emberek oldalán állt, csak "elromlott"? Ez fog történni Cameronnal is akkor előbb-utóbb :) -
#466 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó rész volt, tetszettek a flash forwardok -
#465 Egész korrekt rész volt a 6.! Remélem innen igazán beindul a sorozat! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon király, hogy végre láthattunk olyan eseményeket, amelyekről beszéltek a mozifilmekben! Ráadásul egész jól megcsinálták. Remélem ezen túl több rész fog VISSZA utalni a JÖVŐre -
#464 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmmm... érdekes egy rész volt. Cameron mikor zsebrevágta az elégetett robot chipjét akkor eléggé vigyorgot, szerintem még fog meglepetést okozni... -
#463 #459 -es beíráskor értünk haza :) -
Hoz_Hun #462 Hééé a kutyát meg is kell ám sétáltatni!! Azt se hagyd ki. -
#461 csak kicsit :) -
#460 rád is azt mondanák mint rám, hogy függő XD -
#459 kösz
na akkor ma is lesz mivel égetni az agyam, simpsons a tv-ben, aztán híradó, kutyaetetés, Al Bundy, Jóbarátok, majd jöhet ez -
#458 Felirat a 6. részhez magyarul -
#457 Már van magyar felirat a feliratok.hu-n! -
#456 fórumját érdemes nézni. -
#455 igy se?:
feliratok.ircbot.h -
#454 nekem a feliratok.hu -t sem adjda be.:S csak opensubtitle meg gyorsfeliratok.hu -
#453 pár napja igen, feliratok.hu-n meg csak angol van még. -
#452 under construction :( -
#451 estére mindig volt eddig, bár így hogy a hosszúpuska kiesett nem tom. -
#450 sokan megvárják a feliratot:DDD am kb mikorra várható? mert én a multhéten fejeztem be a részeket..szal még nem volt alkalmam izgulni a felirat után:D -
#449 az meg a másik :) -
#448 Én is megvárom egyelőre a feliratot hozzá :) -
#447 Mekknéztem. Tetszett. :) -
#446 megnézted? én is szenvedek hogy estig várjak. -
#445 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos, vártunk egy 2020-as sorozatra. Megkaptuk, mégha csak visszaemlékezésben is. Korrekt, tetszett. Viszont a családi dráma kevésbé.
Még sok ilyen részt. :)
BTW, érdekes, hogy a védekező fruska-terminátor gyűjtögeti a chipeket... -
#444 szerintem torrent a leggyorsabb ilyenkor, én mindet magocskáról szedtem látod reggel már elérhető mindig. -
#443 esetleg egy linket vki tudna adni?(ha lehet ne torent,de végsősoron ha csak az van akor az isjo)..nagyon köszönöm...ha ide nemlehet linket akkor privátban légyszi.:)köszi előre is ..thx.thx.thhhxxxx:)))