Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
hm?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kandurex
Sztem nagyon jó volt, sõt, szerintem az egyik legjobb rész (nem, mintha sok lenne)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MrSpock
Szerintemjó rész volt.
Gondolom a költségvetéshez nincs köze,azért nemsokatemészthet fel.
Lesz majd ez még pörgõsebb is!

Go Jeff Go!!!!

Punker
jó ez nem annyira pörgõs rész de jó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
87-est szedtem most le

Fenrir
Igen, bár érdekes mert én a 4686-os fájlt töltöttem le kb 1 órája és mostmár a link a 4687-re mutat.

A halál csupán a kezdet...

Punker
a legfelsõ találat? azzal kezdem most.

Fenrir
Ami a hosszúpuskán van annak semmi baja sincsen, most néztem végig vele a negyedik részt.

Punker
linket plz

Bulykin
Én még nem láttam a 4. részt, de azt mondják, hogy itt már meglátszik, hogy kezd fogyni a költségvetés....szal nem annyira full, mint az elõsõek, igaz ez?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Én is megnéztem és nagyon király rész lett sztem,a végefelé felszökik az adrenalin rendesen!A hosszupuskán van rendes felírat!
Megneztem felirat nelkul. Kicsit furcsa helyenkent. Olyan, mintha valamelyik kertevenk 12-es korhatarra vagta volna. Mintha kimaradnanak jelenetek.

Off

Szornyu furi Pda-rol forumozni.

On

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kandurex
ne má...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
hm, na mindegy azért belenézek mindgyárt.

akyyy
elírsok, stb, olyan több soros mondatok melyek 1 másodpercesek, esély sincs hgy eolvasdD:

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Punker
mert mi baja?

akyyy
másikon is.
bár én megvárom a javitottat.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Punker
van felirat hosszúpuskán

Apucinak mindegy volt, mert parancsba kapta sztem. Bár ha jól emlékszem a fénykép alapján már beleesett, úgy hogy alig várta, hogy meghúzhassa a fõnöke anyját (és megalkosa a fõnökét... abszurd mi <#vigyor>).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MrSpock
Gondolj bele,azért valakinek megkellett csinálnia a kis Connort.
És ha feltételezzük,hogy apucinak nem a csúnya nõk jönnek be akkor nem érthetõ,hogy kinéz valahogy?
Ettõl még lehet antinõ,csak nema külsejére gondol az ember,hanem hogy kemény,és céltudatos,és felveszi a jövõ teremtményeivel a harcot.

Go Jeff Go!!!!

Punker
azért vicces hogy egy terminator filmben jó nõnek kell lennie az ellenállás "anyjának" mert tipikusan az antinõ szerepnek kéne lennie.....

Elõször kicsit idegenkedtem a sorozattól. Amúgy kicsit feminista vagyok azaz bejönnek nõi keménykedõs lánykák, de Terminátorban (fõleg a 3. rész után) valahogy nem éreztem odavalónak.
Aztán valahogy a sorozat még is megfogott. Nem mondom hogy hûde... de várom a köv részt és kiváncsi vagyok rá. Szóval jó na. Amúgy a csaj is bejön (asszem õ volt River a Firefly-ben). Sarah is jó nõ. Hát fényévekkel jobb mint az "igazi". Azt lerugtam volna az ágyamról... ezt azért nem :).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bertino
ez jó kérdés
bármi megtörténhet
lehet, hogy lesz

PB-nél is volt olyan, hogy 1 napon belül volt felirat

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
addigra lesz felirat is? :)

bertino
mán csak majd ha hazaértem

Punker
magocskáról jól jön lefelé

bertino
tökjó, hogy el akartam indítani, mielõtt elmegyek meloba, hát frankón kimaradt...

akyyy
<#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Ottani idõ szerint mikor kezdõdik, nem tudja valaki?
Fox oldalán nem igazán igazodok el a dátumokon, idõpontokon... kicsit furin irják ki...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fenrir
Jelenleg 17:30 van NY-ban.

Legalábbis eszerint.

Punker
keleti part 6 óra ja

Fenrir
8 mínusz asszem. Most ha nem is adták még le ténylegesen, de akkor már nincs sok hátra addig :)

bertino
amerikában 6-8 órás késés van, nem ?
tehát ott a negyedikének max akkor lesz vége, amikor nálunk reggel van...

szerintem.
de lehet tévedek.
de akkor magyarázzátok meg.

Fenrir
Season 1, Episode 4: Heavy Metal
Original Air Date: 4 February 2008

bertino
nem csak le fogják adni ?

Fenrir
Legalábbis ma leadták az amerikánoszoknak.

5c0rp330n
itteni idõ szerint holnap szvsz

Punker
ma jön akkor új rész?

Attila8805
Köszike!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Fenrir
Február 4.

Attila8805
XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

5c0rp330n
Majd ha a bush befogja azt szép kis arcocskáját :)

Attila8805
Mikor lesz új rész?

wander01
szakadjon meg az a rohadt bush....

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

precision
Terminator: The Sarah Connor Chronicles, On break, returns: 2008-02-04

Bazinga!

Lehet, hogy folosleges info, de a
Terminator.The.Sarah.Connor.Chronicles.S01E04.HDTV.XviD-XOR..avi kerulendo. Fake. Csak a DOM player nevu szemetkupac hasznalatara akar radumalni.
Az eheti(4.) resz elol Bush cimbi eldumalta az idot.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bertino
nekem speciel csak az utolsó 10 perc tetszett, az is csak a terminátor miatt

Punker
ja jöhetne a 4. rész, mondjuk érdekes hogy a 3.-ban 0 akció volt mégis tetszett nekem.

wander01
hol a geccben van már az eheti rész? <#gonosz2><#rinya>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash