Chameleon

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát megmondom õszintén már nem emlékszem milyen nevet adtam neki...a gépemen már nincs fent, s lehet, hogy a neten sem... 😞

Megpróbálom azért elõkotorni valahonnan, aztán jelzem majd...
Neked címeztem,és tudom hogy saját verziód van orosz felirat angol szinkron,annak érdekelt volna a pontos neve.
hykao
Ha ezt nekem címezted: nekem saját verzióm van. 😊
Megtudnád mondani hogy mi a te verziódnak a pontos neve?
hykao
Ha technikailag megoldja nekem valaki, állok elébe. Szívesen megcsinálnám a fordítást, de kéne egy profi programozó hozzá, aki megoldaná a szöveg ki-berakást...
hykao fordítással még próbálkozol vagy teljesen reménytelen?

Shep
Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek, nélkületek nem tudtam volna végrehajtani a bosszúállást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Több járat is van a sziklába vájva...több bejárattal...
Shep
Na itt most mit kellene csinálni? Azt hittem a turbánosnak kell a dokumentum, de hiába megyek vissza a kocsihoz semmi nem történik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csrolli
hátha lesz folytatás!

Shep
Ok. Elég hosszú játék azért, jó pár pálya volt benne.

csrolli
ha jól emlékszem akkor igen, kinyírja a fószert aki annak idején lelõtte a szüleit, aztán egy kis duma és kész

Shep
Az Afganisztános hegyes pálya az utolsó, vagy lesz még?

csrolli
jaja tényleg, a B=V. kicsit töröm a ruszkit

hykao
"csaszty vintovki" az te! 😊
Shep
Ok. kösz szépen.

csrolli
a fegyver darabjait kell összeszedni. a "csaszti bintovki"-nál vannak a darabjai. az egyik egy kukában van, a másik helyen meg le kell menni a lépcsõn a háznál és a lábadnál lesz egy rács azt kell kinyitni, ott lesz a másik darab. ha felvetted a fegyver egyik darabját akkor ajánlatos a csatornákaban közlekedni!

Shep
Na itt mit kellene csinálnom, a távcsõ nálam van, a házban ami jelölve van a térképen semmi nincs, gondolom onnan kell majd leadni a halálos lövést.

Shep
Áh, megtaláltam a rést a pajzson 😊 Nem semmi szeme van a haversrácnak, persze volt CIA-s. 😊

Shep
A #127-es hsz-ben szereplõ pályán lekapcsoltam a generátort így már nincs áram a kerítésben, ez nagyon jó, de ettõl még nem tudok bejutni, mert van valami csapda kifeszítve a kerítésnél és ha hozzáérek minden nappali világosságba borul. Igaz ugyan, hogy a fazon mikor átmásztam a vezetéken a két ház között akkor azt mondta, hogy van egy lyuk a kerítésen, na de hol, mert én nem látom. A kapu meg nem nyílik (érdekes, akkor ezek hogy mentek be?)

hykao
Ha jól emlékszem közel kell menni, majd balra a sarokba, akkor már nem hemzseg, majd a falhoz lapulva meg lehet közelíteni kissé hátulról...
Shep
Hát, de mégis hogy? Ha közel érek már ordít így se leütni se belopózni nem tudok.

hykao
Hát már pontosan nem emlékszem, de vagy belopóztam vagy pedig leütöttem az õrt és ment a sötét sarokba...és úgy lopóztam be...legyél kicsit önállóbb! 😊
Shep
Hát nem sokkal jutottam elõrébb. Megvan a propaganda központ, de csak 1 bejáratot találtam, pedig jópárszor körbenéztem. Az ajtónál két õr van, az egyik néha elmegy hányni, de ettõl még nem tudok belopózni, mert a másik ottmarad és ha csak közelítek már ordibálni kezd. Hogy tudok akkor bemenni?

Shep
Ok, kösz.

hykao
Át kell jutnod a 3. barrikádnál (tõled lefele). A propaganda központ pedig az az épület, ami elõtt õrök posztoltak, és nem engedtek be...
Shep
Kellene egy kis segítség, lefotóztam a tábornokot, vagy ki az. Vissza kellene mennem elfaxolni a képet a propaganda központba, legalábbis emberünk ezt mondta, igen ám, de az melyik épület?

Shep
Ilyen idióta rabokat kilátott már? 😊

hykao
Nem kell elintézni az õrt bazz...ha elintézed, akkor a rabok riadóztatják az õrséget...
Shep
Az rendben van, de itt hogy juthatok át, mert a lent felvázolt probléma áll fent.

hykao
Ha nem tudod, hogy mit (vagyis inkább kit) keresel, akkor megint nem hallgattad végig a pálya elõtti menü-átvezetõs telefonbeszélgetést...

Az aktuális feladat: megkeresni a biztonsági vezérlõhelyiséget (vagy, hogy hívják azt a helyiséget ahol a kamerák képét nézegetik meg ilyesmi), és kiiktatni a kamerákat.
Shep
Na itt akadtam el, mondjuk azt sem tudom mit is keresek 😊
Nade, itt hova kellene menni, a szemközti õrt akárhogy intézem el a fent járkáló mindig észreveszi, csak tudnám, hogyan?

hykao
Hát kérlek szépen, ez egy olyan helyzet, amit te is meg tudtál volna oldani mindennemû orosztudás nélkül is!!! 😊 Ugyanis ha megfigyeled az aktuális feladat utolsó két szavát és a térkép jobb szélén középtájékon lévõ két szót, láthatod, hogy ugyanaz a két szó!

главный вход - azaz FÕBEJÁRAT
покиньте здание через главный вход - azaz HAGYD (HAGYJA) EL AZ ÉPÜLETET A FÕBEJÁRATON ÁT

Ha jól látom pár lépcsõ, és máris a földszinten leszel (jobb felsõ emeleti rész a térképen)

😄
Shep

hykao
Fejbõl nem emlékszem, ezért kell mindig kép az aktuális feladattal...
Shep
A rendõrõrsrõl hol kell kimenni? Ahol bementem (a szervízalagútból) oda nem tudok visszamászni.

hykao
csrolli
milyen 9.százados játékról van szó? engem is érdekelne

hykao
Hát ne tessék továbbnyomni, megtekintés (meghallgatás) nélkül! 😊
Shep
Na akkor ez a hanganyag ami nekem kimaradt.

hykao
Errõl a játék topikjában beszélgessünk. (kipróbáltam, de még sokat nem nyomtam - történelmi FPS)
hykao
Nem terem ott hipp-hopp, mert vagy te magad irányítod a fõhõst új területre vagy pedig a menüben végighallgatható/végignézhetõ a képes-ábrás nyomozási fejlemény minden szakasza. (egyfajta pályák közti egyedi és érdekes átvezetõként)
Ezekben az átvezetõkben általában egy telefonhívás hallható, amibõl kiderül, hogy hová vezetnek a nyomozás legújabb eredményei... (vagy Mike Weiss barátunkkal beszélünk telefonon vagy pedig valamelyik összekötõjével)

Amúgy ezt a dinamikus - a történet elõrehaladtával bõvülõ - menü-ábrát bármikor meg lehet tekinteni a menüben, ill. a kapcsolódó hanganyag is meghallgatható.
Shep
Ja tényleg ezt a 9. százados témát már kipróbáltad? Milyen?

Shep
Ja azt tudom, hogy voltam a ruszkiknál is meg a moldávoknál, csak olyan fura volt, hogy hipp-hopp ott terem a világ másik végében, ezt kicsit jobban is megcsinálhatták volna. Na mindegy levadászom az amcsikat 😊

kirol
Látom új mûvedet aszfalton.
Nagyon rákattantál erre az orosz témára. 😊

hykao
Hogyan lett volna az íreknél? Ne hülyéskedj már! 😊 Már elfeledted Albániát és a Kukesi repteret? 😊 No meg nem tûnt fel a bazi nagy Leninszobor a vasútállomás elõtt? (Szovjetunió, Moldáv tagköztársaság - ma: Moldávia)

Egyébként Írországban - ha jól emlékszem - csak a vidéki tanya és templom helyszín van. (az elõtte lévõ Észak-Írország, Dublin) ...számos helyszín vár még rád, Afganisztántól-Kolumbiáig...Kubától-Libanonig...és azért kerülsz helyszínrõl-helyszínre, mert a nyomok mindig odavezetnek...
Shep
Kezd keményedni a helyzet ámerikában, kamerák mindenhol zsaruk. Egyébként, hogy is van ez? Azt értem ,hogy a családja gyilkosait keresi, mert valami nem tiszta az ügyben, de miért kellett felszállni a vonatra, mi volt rajta? Az még az íreknél volt? Miért ment hírtelen az amcsikhoz?

Shep
A következõ pályán a vonaton kezdek, de hogy tudom elintézni az elsõ õrt? Ahogy kinyitom az ajtót egybõl lõni kezd.

hykao
Gurulj ki a kocsiszínbõl a mozdonnyal...
Shep
Na itt mit kellene csinálni, ha jól értettem, valami vonatról meg mozdonyról beszélt, és hogy el kell érnie. Na de hova akar ez menni?

Oldal 1 / 5Következő →