201
Chameleon
-
#201 Hát megmondom őszintén már nem emlékszem milyen nevet adtam neki...a gépemen már nincs fent, s lehet, hogy a neten sem... :(
Megpróbálom azért előkotorni valahonnan, aztán jelzem majd... -
COJ754 #200 Neked címeztem,és tudom hogy saját verziód van orosz felirat angol szinkron,annak érdekelt volna a pontos neve. -
#199 Ha ezt nekem címezted: nekem saját verzióm van. :) -
COJ754 #198 Megtudnád mondani hogy mi a te verziódnak a pontos neve? -
#197 Ha technikailag megoldja nekem valaki, állok elébe. Szívesen megcsinálnám a fordítást, de kéne egy profi programozó hozzá, aki megoldaná a szöveg ki-berakást... -
El Brujo #196 hykao fordítással még próbálkozol vagy teljesen reménytelen? -
#195 Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek, nélkületek nem tudtam volna végrehajtani a bosszúállást. -
#194 Több járat is van a sziklába vájva...több bejárattal... -
#193 Na itt most mit kellene csinálni? Azt hittem a turbánosnak kell a dokumentum, de hiába megyek vissza a kocsihoz semmi nem történik.
-
#192 hátha lesz folytatás! -
#191 Ok. Elég hosszú játék azért, jó pár pálya volt benne. -
#190 ha jól emlékszem akkor igen, kinyírja a fószert aki annak idején lelőtte a szüleit, aztán egy kis duma és kész -
#189 Az Afganisztános hegyes pálya az utolsó, vagy lesz még? -
#188 jaja tényleg, a B=V. kicsit töröm a ruszkit -
#187 "csaszty vintovki" az te! :) -
#186 Ok. kösz szépen. -
#185 a fegyver darabjait kell összeszedni. a "csaszti bintovki"-nál vannak a darabjai. az egyik egy kukában van, a másik helyen meg le kell menni a lépcsőn a háznál és a lábadnál lesz egy rács azt kell kinyitni, ott lesz a másik darab. ha felvetted a fegyver egyik darabját akkor ajánlatos a csatornákaban közlekedni! -
#184 Na itt mit kellene csinálnom, a távcső nálam van, a házban ami jelölve van a térképen semmi nincs, gondolom onnan kell majd leadni a halálos lövést.
-
#183 Áh, megtaláltam a rést a pajzson :) Nem semmi szeme van a haversrácnak, persze volt CIA-s. :) -
#182 A #127-es hsz-ben szereplő pályán lekapcsoltam a generátort így már nincs áram a kerítésben, ez nagyon jó, de ettől még nem tudok bejutni, mert van valami csapda kifeszítve a kerítésnél és ha hozzáérek minden nappali világosságba borul. Igaz ugyan, hogy a fazon mikor átmásztam a vezetéken a két ház között akkor azt mondta, hogy van egy lyuk a kerítésen, na de hol, mert én nem látom. A kapu meg nem nyílik (érdekes, akkor ezek hogy mentek be?) -
#181 Ha jól emlékszem közel kell menni, majd balra a sarokba, akkor már nem hemzseg, majd a falhoz lapulva meg lehet közelíteni kissé hátulról... -
#180 Hát, de mégis hogy? Ha közel érek már ordít így se leütni se belopózni nem tudok.
-
#179 Hát már pontosan nem emlékszem, de vagy belopóztam vagy pedig leütöttem az őrt és ment a sötét sarokba...és úgy lopóztam be...legyél kicsit önállóbb! :) -
#178 Hát nem sokkal jutottam előrébb. Megvan a propaganda központ, de csak 1 bejáratot találtam, pedig jópárszor körbenéztem. Az ajtónál két őr van, az egyik néha elmegy hányni, de ettől még nem tudok belopózni, mert a másik ottmarad és ha csak közelítek már ordibálni kezd. Hogy tudok akkor bemenni? -
#177 Ok, kösz. -
#176 Át kell jutnod a 3. barrikádnál (tőled lefele). A propaganda központ pedig az az épület, ami előtt őrök posztoltak, és nem engedtek be... -
#175 Kellene egy kis segítség, lefotóztam a tábornokot, vagy ki az. Vissza kellene mennem elfaxolni a képet a propaganda központba, legalábbis emberünk ezt mondta, igen ám, de az melyik épület?
-
#174 Ilyen idióta rabokat kilátott már? :) -
#173 Nem kell elintézni az őrt bazz...ha elintézed, akkor a rabok riadóztatják az őrséget... -
#172 Az rendben van, de itt hogy juthatok át, mert a lent felvázolt probléma áll fent. -
#171 Ha nem tudod, hogy mit (vagyis inkább kit) keresel, akkor megint nem hallgattad végig a pálya előtti menü-átvezetős telefonbeszélgetést...
Az aktuális feladat: megkeresni a biztonsági vezérlőhelyiséget (vagy, hogy hívják azt a helyiséget ahol a kamerák képét nézegetik meg ilyesmi), és kiiktatni a kamerákat. -
#170 Na itt akadtam el, mondjuk azt sem tudom mit is keresek :)
Nade, itt hova kellene menni, a szemközti őrt akárhogy intézem el a fent járkáló mindig észreveszi, csak tudnám, hogyan?
-
#169 Hát kérlek szépen, ez egy olyan helyzet, amit te is meg tudtál volna oldani mindennemű orosztudás nélkül is!!! :) Ugyanis ha megfigyeled az aktuális feladat utolsó két szavát és a térkép jobb szélén középtájékon lévő két szót, láthatod, hogy ugyanaz a két szó!
главный вход - azaz FŐBEJÁRAT
покиньте здание через главный вход - azaz HAGYD (HAGYJA) EL AZ ÉPÜLETET A FŐBEJÁRATON ÁT
Ha jól látom pár lépcső, és máris a földszinten leszel (jobb felső emeleti rész a térképen)
:D -
#168 -
#167 Fejből nem emlékszem, ezért kell mindig kép az aktuális feladattal... -
#166 A rendőrőrsről hol kell kimenni? Ahol bementem (a szervízalagútból) oda nem tudok visszamászni. -
#165 Erről -
#164 milyen 9.százados játékról van szó? engem is érdekelne -
#163 Hát ne tessék továbbnyomni, megtekintés (meghallgatás) nélkül! :) -
#162 Na akkor ez a hanganyag ami nekem kimaradt.