429

A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • david4u
    Spectre lettem,elindultam a Normandyval,most kezdődik csak igazán a gamma!!
  • testerlnx
    Ezt különben el se tudom képzelni, hogy pontért letölthetően miért nem rakják ki. Hiszen azt warezolni se lehetne, tuti bevétel lenne potom munkáért! Barmok :(
  • Gideon Wieth
    és egy közepes angol tudással el lehet vele játszogatni ? :) ha nem akarok mindent megérteni csak a lényeget mondjuk ?
  • Mast3rmind
    Nem, hiszem... hogy valah lesz hozzá... max ha PC verzió jön és lesz pár lelkes fordító...
  • Gideon Wieth
    sziasztok.. ehhez el se lehet képzelni magyar feliratot mi? az a baj hogy nekem nincs ehhez elegendő angol tudásom :(
  • Arwenke
    uberkonzol pl
  • engine
    Hali, eredetiben? Honnan? Engem is érdekelne :D
    Előre is kösz
  • Hoz_Hun
    Nálam sem tapasztalható ez az effekt. Talán csak egy villanásra, de ilyen volt a Bioshockban is.
  • Hoz_Hun
    Na nekem is megvan a játék végre (eredetiben). Csodálatos, fantasztikus, lenyűgöző. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni!!
  • Kaplan
    Lehet, hogy haldoklik a drive-od. Nekem is volt ilyen anno még a régivel.
  • Mast3rmind
    :/ Akkor nem tudja valaki mi lehet a gond? :/
  • Hyder
    Nem, semmi ilyen nemtapasztalható nálam
  • Mast3rmind
    Egy gyors kérdésem lenne: Nálatok is lassan jönnek be a textúrák? :/ Nálam, ha pl. megnyitom a Felszerelés menüt akkor először homályosak, majd szép lassan letisztulnak a textúrák :S
  • Hoz_Hun
    Irigyellek benneteket mint állat :D. Én nem csippeltettem ki az XBox360-omat, amig garanciális. Letölteni letölthetném, de nem mennék vele sokra így. Remélem jövő hétvégén azért már én is tolhatom. Igazándiból a Collektors-os változatra vágynék, de sztem azt nálunk nem adják ki.
  • Szeszmester
    Jó ez.

Vki megcsinálta azt a questet, amikor a keepereket kell scannelni? 1et nem találok :s
    A másik, amikor vmi adóvevőt kell keresni. Az első vmi folyosón volt, a másik pedig az üzleti negyedben lesz, de azt nem találom. Vki?
  • Tomy Lee
    Szerintem is profi game
  • Sephi
    Hat mivel ez 1:1-ben KOTOR csak nem SW :P

De nagyon jo jatek , en beleszerettem :D
  • Kaplan
    Nem jön ki itthon sem se felirattal, se szinkronnal.
  • Raptor 2
    De amugy nekem játék közben tök Star Wars érzésem van, csak lézerkardok nélkül. Főleg a beszélgetés jelenetek, mikor a Tanácsról van szó emg ilyenek :D
  • Raptor 2
    Bassszus leszedtem de nekem rohadtul nem magyar :( MÉg csak feliratra se :'( De itthon a boltokban azért magyarul jön ki? Mer akkor tuti megveszem :)
  • Hoz_Hun
    Én úgy tudom a Whitcher lesz ful szinkronos, erről nem hallotam hogy az lenne, de ha igen akkor annál jobb, bár akkor lehet késik az itteni megjelenés.
  • Hoz_Hun
    Úgy értettem stílusra. A Jade Empire nekem nagyon tetszett, tényleg bukás let volna? Ezt nem tudom,.de ha akkora bukás volt hogy-hogy átírták PCre évekkel késöbb. Mass effect szerintem akkor is nagyot fog ütni, csak az a baj hogy mint XBox360 exluziv bármennyire is jó csak az XBoxosok örülhetnek neki egyenlőre és alig van róla hír. Én legalább is nemsok mindent találok róla.
  • Sephi
    Miert? A Jade Empire nagy bukas volt sajnos :(
  • skateboard
    Mass Effect: sztori trailer itt: http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3711&news
  • FoToS
    Én úgy tudom full szinkron lesz
  • Hoz_Hun
    Nem FF. Ez olyan lesz mint a Jade Empire, Kinghts of the old Republic, Baldur's Gate, stb. Bioware játék!! Grancia a minőségre.
  • Hoz_Hun
    Magyar szinkron szerintem tuti nem lesz rajta, deszerintem még csak felirat sem.
  • Hoz_Hun
    És tényleg van egy ilyen kinn, pedig elméletileg USA-ban jelenik meg először és arra Nov.20 van kiirva. Nov. 23 meg EU.
    De most akkor nem tudom mi van. Nekem nem tört az XBox360-am és amúgy is eredetiben kell. Várnom kell. De ti azért csak gyűjtsétek be, remélem nálunk is hamarosan lesz, ha más nem hát 23-án.

u.i.: most látom csak, valóban elöbb kikerült pár helyen:
    "On Saturday, November 10, 2007, almost 10 days before the official release date of the game, news on the internet surfaced that the game was available for sale at several K-Mart stores in the United States. This was later confirmed by Bioware Community Coordinator Chris Priestly on the offical Mass Effect forum."
  • Ewergo
    A stilusa RPG ? Csak azt ne mondjátok hogy ilyen FF. féle számháborus mert akkor inkább kihagyom azt nem csipom!
  • FoToS
    Szerintem kinti boltok elkezdték árulni idő előtt. Akkor lehetséges.
  • Sephi
    Hat ez is elobb jott ki mint amint kene.

Mass Effect USA RARFIX XBOX360-PROTOCOL

Van hozza fix mar ha valakit erdekel.
  • Danzig
    Tud valaki smsweb oldal ahonnan tölthető?
  • FoToS
    Mass_Effect_USA_XBOX360-PROTOCOL

kint ag ama igaz rar fix is van.

A kérdésem a köv vajon magyar szinkron ebben lesz?
  • Hoz_Hun
    Akkor meg is válaszolom magamnak. :)
    EU megjelenés November 23.

Már alig várom...
  • Hoz_Hun
    Mikor jelenik meg (Xbox360 természetessen)?
  • Szeszmester
    Á, szuperlatívusz! Legfantasztikusabb, legszuperebb stb.
    Csak óvatosan az ennyire idegen kifejezésekkel.
  • Kandurex
    fantasztikus, szuper, qrva jó tb. ilysemi?
  • Szeszmester
    Mondanál eggyet?
  • fsgh
    hát nagyon remélem hogy jövőre mikor kijön PC-re akkor magyar felirattal jön ki mert ha ezt egy élebe telik lefordítani ha valamelyik fordíó csapat kezd bele....
  • avengir
    A warez miatt nincs értelem lefordítani, nem hozza vissza azt a pénzt, amennyibe a fordítás került.