Tévésorozat a Terminátorból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
ja igen, akit esetleg érintene..elindult a sorozat....már 2 rész van kint!
és nem rossz!!(szerintem)

http://pspfilez.extra.hu/

öregharcsa
amit tavaly adtak ki, 3 vaskos köteg..na az tényleg ott van a topon!!

http://pspfilez.extra.hu/

Gubberx
Sztem pedig hihetetlen jól megírt könyv volt, anno alig bírtam letenni (bár én eleve szeretem a fantasyt 😛)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=10&t=9160151&na_order=

aaaha ez igen
azt is olvastam, az tényleg gyenge volt. m.esetre megélhetési vagy sem, de azért némelyik elég jó

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

mrzed001
Volt valami terminátor a középkorba könyvecske is, hát gyenge 3-ast talán esetleg érdemelt

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

"és ha a könyveket is nézed (wilson és clarks)"
Azokat inkább ne. Megélhetési ponyvaregény írás, pláne álnéven!, még jobb magyar íróknál is megbocsáthatatlan. 😊

😊) ez már igaz 😊) cobra11 medikopter viper puma mind írtó béna sorozat a reklámjaik ellenére. egyedül talán a rexet lehetne annyiból kiemelni, hogy bár az is egy eléggé lapos sorozat, de hát szegény kutya nem tehet róla...

ok, arnie bácsi tényleg egybeforrott a sztorival, de mivel nem õ connor miért ne lehetne normális nélküle? nem csak alfák vannak 600asok 700asok 750esek hk-k és ha a könyveket is nézed (wilson és clarks) akkor egy rakat olyan lény van még mind2 oldalon ami elég távol áll a beszivárgóktól. szóval szerintem menne az nélküle is...

"Köszönhetõ ez a filmsorozatra kiszabott költségvetésnek, hiszen egy tévébe készülõ produkcióhoz nem lehet lerombolni egy egész utcát vagy épületet."
Oda kell adni a németeknek az ilyen részeket! Fillérekbõl robbantanak fel akár egész utcányi részeket, meg tucatnyi autót, akár epizódonként is, és még így is isszonyúan laposak és unalmasak a sorozataik 😊

ráadásul marketingje sem volt. szartak rá magasról...

ja. és hogy adta le? a részek össze-vissza, az utolsó rész le sem ment. gratula.

A Firely-ból két részt bírtam végig, aztán töröltem az egészet. Kicsit erõs nekem a western sci-fi. Ezek szerint másnak is.
De ha már itt tartunk: BSG rulez!
firefly no, terminátor jessz?
ja ez a fox tévé... ezzel mindent elmondtunk..

az a fox tévé adta a utóbbi pár év két legaddiktívabb sorozatát és nehogy már csak a fox legyen a felelõs azért, hogy a firefly senkit sem érdekelt (sem tévében, sem moziban)
legyenek folytatások, és poszt-apokaliptikusak legyenek! zsír!
HuAn82
Nem értem mi a francnak nem lehet elképzelni Terminátor filmet Arnold nélkül?! Aki olvasott akár csak egy Terminátor könyvet, annak szerintem nem esne nehezére. Inkább már a jövõt dolgoznák fel és nem a múlttal sz@rakodnának. <#shakehead>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

item
Nekem is nagyon bejön a Terminator trilógia! Ámbár nálam a favorit mindíg is a második rész lesz!! Szerintem a háro közül az sikerül a legjobban! Még mikor videókazin volt, legalább 200x megnéztem, soha nemtudtam megunni,mostmár az eredeti dvd-s változatok is ott pihennek a polcon. <#zavart1> Amúgy Arnold nélkül tényleg elég furcsán fog kinézni pl a 4 edik rész is! Valami olyan infó is keringett a neten,hogy majd a számítógépes animációt (CG)-t fogják segítségül hívni,hogy megjelenítsék Schwarzi alakját! Már nagyon várom hogy láthassam a negyedik részt is! <#worship>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

ha Linda Hamilton se lesz benne....akkor mi a faxnak ez az egesz??
Nemeleg h kisse elbaxtak a 3. reszt is... meg ez is.......AHHHHHHHHHH
firefly no, terminátor jessz?
ja ez a fox tévé... ezzel mindent elmondtunk...

edios
Ez a sorozat annyira nem tûnik érdekesnek,ellenben a készülõ T4-5-6al,ugyanis a Terminátor nem Terminátor Arnie nélkül,márpedig ha õ nem fog szerepelni akkor elég "érdekesek" lesznek a filmek.. Miért csak a pénz számít mindenhol?? Uez volt SW1-2-3al is,de ott nem volt olyan pótolhatatlan kulcsfigura mint Arnold!<#mf3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Teppik Amon
"Köszönhetõ ez a filmsorozatra kiszabott költségvetésnek, hiszen egy tévébe készülõ produkcióhoz nem lehet lerombolni egy egész utcát vagy épületet."
Azé' meglehetne próbálni <#zavart2> <#nyes>
Amúgymeg ha nem látványos eksön film lesz akkor mi? Thriler? Kaland? Dráma? Családi dráma? 😊 Minden esetre nagy ötlet kell hozzá hogy majd sikeres is legyen.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok