Redmond elfogadja a használt licencek értékesítését
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem hallottam ilyen ötletrõl Ebay-en tucatjával vannak az ilyesmik. PC-bontók értékesítik a bevitt gépeken rajta levõ matricákat pár euróért :)). De most, hogy megszûnt a support a Win2K-ra, szép lassan dobálják ki az eredeti install cd-ket matricástul a raktárakból (30-50EUR-ért már Pro-t lehet szerezni :)).
függ Termékkulcstól.
Van a Corporate típusú Win XP Prof. CDkulcs, amihez nem kell aktiváció, ezt a vállalatoknak adják.
A sima "aktiválós" XP cd kulcsok pl OEM max 5x lehet aktiválni Interneten, de telefonon többször is (érdekes). Tapasztalataim alapján nem nagyon köti hw-hez kulcsot.
Van a Corporate típusú Win XP Prof. CDkulcs, amihez nem kell aktiváció, ezt a vállalatoknak adják.
A sima "aktiválós" XP cd kulcsok pl OEM max 5x lehet aktiválni Interneten, de telefonon többször is (érdekes). Tapasztalataim alapján nem nagyon köti hw-hez kulcsot.
Na most én akkor egy kicsit képzavarban vagyok. A regisztrált WinXP licenszek nincsenek hardverhez kötve?
Ha regsiztrálok egy WinXP-t, akkor megnézi a gépem hardverét és másik gépre már nem engedi magát regisztrálni. Na erre gondolok.
Ha regsiztrálok egy WinXP-t, akkor megnézi a gépem hardverét és másik gépre már nem engedi magát regisztrálni. Na erre gondolok.
Nem értem... miért ne lehetne? Semmi sem tiltja.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
← ElőzőOldal 2 / 2