11
-
BiroAndras #11 Azért van, mert:
a) Az illetó polgár nem is tud az internet előnyeiről. Nem csak fórumozni, meg warezolni lehet ám. Pl. lehet mindenfélét vásárolni, lehet mindenfélét ügyintézni, lehet tájékozódni (pl. menetrendek, árlisták, stb.), stb.
b) A polgár nagyjából tisztában van a lehetőségekkel, de nem tudja megfizetni.
c) Olyan helyen lakik, ahol nincs net szolgáltatás, vagy csak lassú és drága modem. -
RpPRO #10 En nem kerdojelezem meg az internet fontossagat es jelentoseget, en (is) netfuggo vagyok.
Csak megprobalok egy 'atlagos' nem netezo emberre gondolni. Konyvet olvas, tv-t nez, kirandul, bulizik, kihajtja a tehenet, dolgozik reggeltol estig, stb. Miatta van a digitalis szakadek? :) -
BiroAndras #9 "Talan hihetetlennek hangzik, de az elmult par tizezer evben az ember jol elvolt internet nelkul."
Sokminden nélkül elvoltak régen, de ez nem jelenti azt, hogy ezeknek a dolgoknak semmi haszna.
"Rengeteg ember ma is elvan nelkule. Miert lenne ez szakadek?"
Mert az internet számtalan területen előnyt jelent, és ez egyre inkább így lesz a jövőben. -
RpPRO #8 Mi ez a bolond szoveg, h digitalis szakadek?
Talan hihetetlennek hangzik, de az elmult par tizezer evben az ember jol elvolt internet nelkul. :) Rengeteg ember ma is elvan nelkule. Miert lenne ez szakadek?
A gorogok nem biztos, h azert nem neteznek, mert nincs meg az egyetemi vegzettseguk (ironia), hanem lehet, h jobban szeretnek tarsasagba jarni, leguritanak egy-ket sort es nem kockafejkent ulnek a monitor elott.
A felmeres erdekes lehet, de sok mindent nem arul el, szerintem. -
#7 ha olcsóbban adnák, sokkal jobb lenne ez az arány és nem románia előtt lennénk eggyel. USA-ban, kóreában 10-20xor jobb neteket lehet kapni fillérekért, itthon meg 10rugó az 1mbit/s-es net.. közröhej, és ezek után csodálkoznak hogy levagyunk maradva.. -
gregor #6 Sokakat meg nem is érdekel,a net! -
gregor #5 duke!Szerintem nem csak a Matáv miatt van ez igy,hisz nem csak ők szolgáltatnak netet! -
duke #4 "százból 68 ilyen végzettségű állampolgárnak adatik meg ez a lehetőség. A középiskolát végzetteknek ugyanakkor csak a 45, míg az általános iskolai végzettséggel rendelkezőknek már csupán a 13 százaléka büszkélkedhet interneteléréssel."
Ez a tetves matav miatt van igy.Most ugyan nevet valtoztattak,mert ugy lejaratodott mar a matav nev,de ettol semmi nem valtozott. -
gregor #3 Remélem hamarosan javulni fog ez az arány! -
Főgonosz #2 Végiggondoltad ? A 8 osztélyt végzettekhez tartoznak a pillanatnyilag középiskolások is..... Szerintem nem erre gondoltál, hanam valami másra Egyébként szerintem is -
#1 "A középiskolát végzetteknek ugyanakkor csak a 45, míg az általános iskolai végzettséggel rendelkezőknek már csupán a 13 százaléka büszkélkedhet interneteléréssel."
Remélem marad ez az átlag, vagy még inkább csökken...