Megkapták biometrikus útleveleiket az első brit diplomaták
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az átlag embert meg ott szopatják és addíg amedíg csak lehet
(Lehet hogy valaki az amcsi alkotmány babérjaira tör és nem akarja lenullázni az idõt😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Tehát valami társadalmi fejlõdést a jog érvényesítésének szigorításával elérni nem egy tudományos alapú elmélet!!!
Nagy valószínûséggel ha csak mindenki betûszerint betartaná a törvényeket, akkor a nyugati demokrácia összeomlana😉 (urban legendek közé feljegyezni!)
Másrészt, a jelenlegi viszonyok szerint a dolog értelmetlen pénzkidobás.
Aki hamisítani akar, ezt is hamisítani fogja!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mennyien szeretik Ákos számait, de valóban érti is õket a sokadalom? Ébredj fel!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Tudod a térfigyelõ kamerával is az legelsõ dolog volt, mikor mutatták hogy milyen jó is ez, hogy észrevettek egy alávaló bûnözõt aki fel merészelt állni a kocsijával a járdára. Már mentek is büntetni, sõt a TV-ben is bemutatták...
Sajnálom hogy Te ilyen idealista szinten látod a dolgokat, és elhiszed , hogy mindez a Te érdekedben történik...
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Szerintem kb. semennyire, ha nem vagy bûbözõ.
Jól hangzik, csak épp "rab" sem szeretnék lenni, inkább a halál!
Az ember létszükséglete a szabadság, még ha az veszélyekkel is jár.Meg kéne találni az egyensúlyt!
A kőtáblát meghamísították!Valaki leverte a felíratot az aljáról! Így szólt: ..és elnézést az okozott kellemetlenségekért!
Ez így igaz, csak azért ne felejtsd el, hogy nálunk pl. az Aranykéz utcai robbantás után mi volt, pedig az bolhafing a WTC-hez képest. Szerintem senki nem örül ha fenyegetve érzi magát, te is megszavaznál minden szart ha azt éreznéd hogy bármelyik reggel felrobbanthat egy õrült a metrón.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)