127
Mikortól számit elavultnak egy VGA?
  • Csuhai G
    Sajnos már a 6600 GT is egyre elavultabb...!! Már van pár játék ami megfogja! :((
  • biomage
    igen a konzolé ugyanmár a jövö nem a konzolé kétt okból
    1:nincs billentyüzete és egére
    2:és a játékok pc születnek
  • irkab1rka
    Mert azoknak nincs fantáziája :DDDDD
  • irkab1rka
    Kivéve azok, akiknek a szignójában alkatrészlista van.
  • irkab1rka
    A konzoloké a jövő. Addig gyertek CS-zni :)))))
  • Rafaelo
    nemtom :( de az fps hiány szomorú dolog
  • Rafaelo
    nincs konzolom de most tervezek beszerezni
  • smead
    ez egy meddő vita,vannak konzol megszállottak, de aki már látta ugyanazt a játékot futni konzolon és pc-én az érti hogy mi a külömbség
  • MacrosTheBlack
    20 rongyos gamékat vásárolni az megéri? :)
  • Sanyix
    Hát c64-egy kicsit erős, azon nemigazán mennek azok a játékok amivel játszanék(ezek szerencsére nem a "húzzácsúcsvideokártyáértmertkülönbennemjátsszhatsz" típusú játékok) :) amúgyis van emulátor.
  • Narancs
    Ajánlom neked a C64-et. Kurvajó kis játékokat írtak rá, igaz grafika kb mint egy tetriszé. Nem kell ráköltened semmit, ingyé adják. Ha úgyis leszarod hogy néz ki, csak a játékélmény a lényeg akkor minek új játékok? Nagy újítás sosincs, csak a grafik egyre észvesztőbb...
  • phalanx
    nekem egy asus geforce 3 ultram van már 3 vagy 4 éve, akkor ez volt a legjobb kártya a piacon és akkoriban a CS 1.3 kiválóan futott rajra, most meg örülök ha aztecon 30 fps-em van, de már tervezem, hogy január környékén újítok
  • Sanyix
    Csak gratulálni tudok

Amúgy nálam a konzoloké a jövő, mert kvára elegem van a tetves videokártyákból, meg a kva effektjeikből, meg hogy ez kell a gépbe meg az kell a gépbe, és b@sszak ki rá több 10ezret... Csak az a gond hogy szimulátorok még nemnagyon vannak konzolon, én meg ezekkel is jáccom :\ úgyhogy még várok, és továbbra is perkálok... De legalább az vígasztal, hogy nem dobok ki 2 évente(vagy gyakrabban) 50k-t(mint egyesek) egy videokártyára, hanem 4 évente 20k-t ;) ugyanis lesz@rom ha nem látszik minden csillivilli hülye effekt, a lényeg hogy a gém menjen, és 4 évig ugyanazzal a karival szokott is.
  • kamisk8
    Igazad van mond meg a magadét!
  • biomage
    ezt a gépet nem az apám vagy anyám pénzéböl vettem hanem én magam gyüjtötem össze
  • Me0w
    Temeg az iskolapadba, es ne az apad/anyad fizetesebol vett gepre verd magad. Deal?
  • kamisk8
    Hát igaz sztem akkor elavult ,ha meglátsz egy játékot akkor megveszed meg minden,és nem megy ugy ahogy te várnád na akkor érdemes venni egyet amugy sztem egyik kártyát sem kell leszolni hiszen a maguk idejében ezek voltak a legjobbak és egyértelmü ,hogy nem fog rajta indulni a legcsucsszuperebb játék mert akkor nem voltak ,ilyen elvárások,szerintem mindenki döntse el maga,hogy mikor avul el egy kártya .
  • Dodo55
    Nekem HL2 800X600, közepes beállításokkal egész szépen megy a Radeon 9550-esemmel.
  • Inquisitor
    Ha játszik (és csak játszik) akkor miért is? Megveszi pl. valamelyik NextGen cuccot 80-120e forintért (vag ykevesebbért), és olyan programokkal og játszani 3-4 évig, amit konfigba 1 év múlva tudsz összeszedni 300.000e-ből, csak azt fejlesztened kell szépen még , hogy utána is tudd használni.

Amúgy meg akkor elavult egy kártya, ha közepes beállítások és 800x600-as felbontás mellett SEM fut rajta egy adott játék játszhatóan. Azt, hogy mi játszható, az egyéni megítélés tárgyát képezi. Van aki szerint nem élvezhető egy játék 100-160FPS alatt, van aki meg még is tud célozni 18FPS esetén is ;)
  • DJviolin
    A kérdésre a válasz.
    Hogy mikor elavult egy grafkari? Amikor nem indulnak el rajta a játékok. :-) Ergo az én gf2 mx400 32mb-osom már elavult. :-( De a doom3-at mégis végigjátszottam rajta. Ami nem kis teljesítmény volt 6-10 fps-sel. A cyberdemon fele már kezdett kifojni a szemem.
  • Szabó Péter
    Konzolé a jővő? Ilyet nem mond aki tudja mi a külömbség!
  • biomage
    menj vissza oda ahová valo vagy vagyis a konzol forumban
  • Rafaelo
    :c
  • biomage
    már rész játszol konzolal
  • Vegas
    nekem most gef. 2 mx-em van :D
  • Rafaelo
    sajna a konzolé a jövő :O
  • NEOreg3
    amikor megveszed és másnap meg leárazzák ááá ez de tud idegesíteni
  • Slayerboy
    Nagy hibát követsz el... :)
  • ReTeK
    amikor már kezded gyűjteni a következőre valót na akkor már valóban elavult
  • Rafaelo
    sajnos asszem áttérek konzolra :( nemérimeg folyton felyleszteni a gépet
  • Landor
    lassan gondolkozok egy 256os 6800 ultrán.. mégsem jó, hogy nincs élsimítás a bf2ben..
  • Taranov
    A tiédnek még jósolok egy évet legalább.
    Az enyém X700 Pro 256 MB, kb. azt tudja, amit a tiéd, és én csak most vettem.
  • smead
    felhasználó függő, illetve attól függ hogy mire használja az ember
  • Frank99
    a megvétel másnapján....
  • apocalypse0
    amikor megveszed
  • Szabó Péter
    A legújabb játékokkal élvezhetően tudsz játszani, és látod azokat a dolgokat amikkel a programozók úgy megszenvedtek!Ilyen VGA még nem elavult.
    Az én esetemben elavult határa szerintem...
  • biomage
    és az ennyém elavult vagy mikor lesz az
  • Taranov
    Ja igen, ez a másik megközelítés.
  • Taranov
    Akkor avul el, mikor már nem felel meg az elvárásaidnak. Ez egyértelmű.
  • Dodo55
    rad9550 mennyire elavult?