3482
-
Egyébként a tesztekből meg az árából itélve nagyon jó kari lehet a 7300GT -
#721 akkor faja kis karid van :) én csak 7800 pontot kaptam 05 ben alapon :) szerintem te a 03 ra gondoltál talán... :) -
izb #720 Te már ne is haragudj,de mit ettél ma emberke?
Birkózószart?Nugodj le.
Jó lenne ha egy moderátor végre odacsapna... -
KisKolok #719 "Mert akinek nincs miért és mit költeni a gépre az üljön le és maradjon csendbe!!! "
Ez tökéletesen igaz, haljanak csak ki akikből ti, újgazdagok éltek, ugye?...
És 667-es memóriánál nem futotta jobbra?
Akinek csak 667-es ramra futja, "az üljön le és maradjon csendbe!!!"... Istenem, hogy fajulhatott idáig a világ?! Tényleg átgondolhatnád 1-2x, hogy mit is írtál, mielőtt leütöd az entert.
Na a normális rész:
én is 7600gs-t vettem, ami kb. egy szint, mint a 7300gt.
Hogy miért vettem? Mert előző videókártyámra (6600gt) 5k-t kellett rádobnom, viszont 8k helyett 13k-t ér el 3dmark2005-ben, valamint 1500 helyett 3000-et 3dmark 2006-ban. -
#718 lol vegyél már vissza az arcodból.... -
cito #717 Na, jó! Figyusz nem lealázni a gépem mert azért... A Conroe nem gagyi, van még egy szaros 200 Gb Maxtorom, a videókártyát megint ne gagyizt le. Mert akinek nincs miért és mit költeni a gépre az üljön le és maradjon csendbe!!! És ne ugasson be... -
#716 -
#715 Lol :D
-
#714 Hmmm,hát ez nem igaz a 7300GT igenis jó kártya főleg egy 6200-as után úgyhogy csak nem beszólni olyannak akinek gagyi conroja van meg noname leadtek 7900ese van ja meg a 80GB az mekkora vinyó? Mert még kb 3 éve volt átlagos az ekkora méret az lg "márkájú" DVD íróról nem is beszélve...tehát nem kellene sztem ilyeneket irogatni egyeseknek akik több százezret költenek gépre vagy ki tudja csak ideírták hogy jól mutasson...hát ennyi sztem ez akkor is jó eredmény,meg ha hozzáveszük hogy a te kártyád 80000FT volt az enyém meg csak 20ezer és a tied mégsem 4szer jobb vagy szólj amikor 10000pontot mész 3dmark 2006 -
#713 Mondjuk te nem kuzdesz ilyen gondokkal gondolom :D
-
#712 Csak erdeklodtem. Nemtudtam az milyen.
-
cito #711 Hát a 7300 Gt az a kártyam amit normális ember nem vesz meg.
Ja, csak az, akinek nincs pénze.. Mert visszafelé halad.... -
#710 A 7300GT az miaz? Vmi uj alsokozepkategoria vagy mi?
-
#709 Új eredményem:2569 pontocska -
#708 Az biztos :) -
#707 van türelmed :)
-
MagyaR #706 Rekordot döntöttem! 5366!
Az eddigi legnagyobb pontszámom 5320 körül volt
598/878on 91.33as driverral!
-
MagyaR #705 Csak azabaj, hogy nem naon értek hozzá .
Amiután felemelem az órajelet ugye nemkell újraindítani a gépet meg minden.
De ami a legfontosabb! Hol tudom megnézni, hogy meddig tudom húzni a procit?
3Dmark 05 azt írja, hogy internal clock maximum 3,8ghz, de a 3dmark06 meg azt írja, hogy 3 ghz.
De inkább a 3dmark05nek hiszek, mert azért nemhinném, hogy semmit se lehetne tuningolni! -
ingy3nfr3g #704 nem bátorítani akarlak de szerintem nincs olyan ember aki tuningolt és sosem lett volna kisseb nagyobb gondja vele, cpu tuningot tapasztalataim szerint nem lehet úgy elkúrni hogy károsodjon hardware.... 2 legrosszabb eset van:
kifagy a gép: restart és visszaállit kicsit a tuning
túlmelexik: ugyanaz mint elöbb
egy p4 vagy újabb intel szinte kizárt hogy galyra menjen...
én mindenemet halálra hajszolom és csak 4 vga adta meg magát :P de amig garis addig nemmindeggy? :D -
MagyaR #703 Huhh. Hála az égnek! Nemis kellett semmit se csinálnom, csak ott hátul azt a fekete gombot ki-be kapcsolnom és jó lett.
Tanulságos eset volt.
Maradok a jó öreg vga tuningnál! -
MagyaR #702 Nah. Még a gépházat se tudtam leszerelni! Ez nem olyan régi gépház hogy csak simán lecsavarozod oldalt a csavarokat és máris nyílik.
A fene. Most szólnom kell faternak. Kitalálok vmi mesét, azt oké lesz. -
MagyaR #701 Az alaplapnak van eleme? :DD.
Najó csak megtalálom.
hehe. -
#700 Ne tuningolj ész nélkül - teljesen felesleges.
Apukád meg verheti a fejét a falba, ha elszúrod azt a sok százezer forintos gépedet.
-
#699 Vedd ki az alaplap elemét, kapcsold be, - nem fog elindulni - majd kapcsold ki a gépet.
Ezután tedd vissza az elemet.
Ennyi. Menni fog a gép.
-
MagyaR #698 A fenébe! Elcsesztem a gépet! Most egy másikról írok!
lol! Azt hittem, hogy ez a sza* visszaáll magától, újraindításnál hogyha nem teccik neki vmi!
Mostha bekapcsolom a gépet elindul semmi kép, azt kikapcsol!
Leégni nem éghetett le, mert odaraktam egy bazi nagy ventillátort és maxon nyomattam a gépre a levegőt!
És amikor húztam felfelé a mhzet 3 ghzről 3,4re az órajelzőnél semmi változás nem történt! Azt hirtelen ien csíkos lett a képernyő!
Méjó, hogy garanciás a gép! Ugye azt nem tudják megállapítani a szervízbe, hogy hogyan ment tönkre a gép???
Azt mondom, hogy nem tuningoltam csak lecserélik a procit :). -
MagyaR #697 OK! Megcsináltam! Télleg azt kellett nyomni, de csak amiután kiválasztottam vmi nemtom már mit! A lényeg, hogy thx! -
MagyaR #696 Azt már megnyomtam és azután jöttek ki azok a számok és betűk ott alul! -
MagyaR #695 Nah az szép! Nekem alapon 7500. Nemtom, hogy van-e ennek vmi köze, ahhoz, hogy az enyám Inno3D a tied meg gigabyte. Ugyebár ez az Inno3D a legolcsóbb 7900 gt :).
De vmennyi különbség van elvileg alapon is, de nem sok. Inkább csak tuningolni lehet jobban a jobb márkákat! (gondolom).
De azér kipróbálom ezt a drivert. -
#694 read clock az annyi.... -
#693 nah. 7780 pont. (bocs h ide írom) -
#692 az a 31 után jött ki mer az szar volt... nemtom h jobb -e én most raktam fel.
pill nyomok 1 alap 05-öt :) nincs kedvem megvárni a 06-ot :) azt tudom h ezzel a vga tuning-gal 91** et csinált 05ben.
na minnyá alap infó -
MagyaR #691 Nem. Mér, az jobb?? *kíváncsi* :). -
#690 a 91.33 al nem próbálkoztál? *kíváncsi* -
MagyaR #689 Hmm. Drivertől is függ a tuningolás?
PL. 84.21el alapon többet kapok, de tuningolva kevesebbet!
8096 fölé nemtom feltornászni 05-be a pontokat, míg 91.37el vagy 8300ig.
Ugyanez van itt 06ba is. 91.37el 5300 fölé is tudtam már húzni. Ha jól emléxem.
De lehet, hogy rosszul. Mármint az biztos, hogy 5300 fölé húztam, de nemtom má mivel. Na mind1.
Amúgy tudna nekem segíteni? Már mindenhol keresem rá a választ de sehol se tanálom, és mivel ebben a topicban nagyrészt tuningolásról van szó szntem valaki eltudná nekem magyarázni ezt a képet.
Procit akarok húzni clockgennel, de ennél a résznél elakadtam.
De csak úgy próbaképp akarom felhúzni, hogy vajon 3,6 ghzen eltudok-e érni 2 fpst a cpu tesztnél :). -
#688 zsíír
mennyi feszt adtál a gpu-nak? -
#687 Inno3D 7600GST Zalman VF900-Cu Core vmod
Core: 710MHz Memory: 1750MHz
3DMARK06: 4165 score (1280*960)
PH! No.1 link toplista -
#686 Nincs abban semmi különös. Nézd meg milyen procija van! :) -
ingy3nfr3g #685 elég érdekes az a mekk....
a többi eredmény reális de az durván kilóg :P -
#684 Defaulton ez elég jó eredmény! -
#683 Ebben semmi különös nincs. Attól még h egy gyártótól való a kártyátok, nem jelenti azt, hogy ugyanúgy lehet tuningolni is (gyártási szórás). (Esetleg lehet h volt-moddolva volt az a kártya, és a vízhűtés is dobhat a dolgon...)
Az meg előfordul, ha olyan mértékben tuningolod meg a kártyát, amit már nagyon nem szeret, akkor visszaesik a teljesítménye, v egyszerűen a tuningprogi visszaveszi a frekvenciát...