3482
  • cito
    Lenne egy kérdésem:
    Megadta magát a 7900 gt-m, visszavittem nagykerbe, most nincs de adnak helyette 7950 gt-t + 8.000 Ft-ért. Megéri?
    Mennyivel tud többet? Ja, MSI vagy ASUS?
  • duran5r
    mindenki a húzással basztat :D de most miért? sztetek egy kurwa prescott intel p4 szaros 1 mega catchel meg egy mostmár egyre szarabbnak számító 6600gt mit ér? semmit... 3 hónapig ha megy igy a gép aztán ugyis kibelezem aztán megy bele az uj cajg... bár huzoma számat mert nagyon drágák az új dolgokbol a jobb kategóriásak de hát most micsináljak muszájj lesz... addig meg had mennyen ez addig megy amig megy aztán kész.. 3-4 hónapig még simán elmegy több meg nemkell ugysem
  • pe205
    ezerkösz az infoért:)
  • Eagle16
    Szia!
    Szerintem ez tök realis, az enyimé ment 2569-et 501/1402-n csak ha jól tudom az x800-asokban több a pixelfutószalag az azért odavág neki
  • pe205
    450:500-ra val huzva a kártya ez lemaradt
  • pe205
    Szépjonapot:)
    Érdeklődnék hogy egy Asus a8n5x 3200+ -os AMd proci 2x512 400-as Ram duálban és egy Ati Radeon X800-as karitol kb reális eredmény a 2000 pont?
  • GanXstaZoleeWrk
    50% overlokkal nem csoda meg vizhutessel :)
  • ingy3nfr3g
    2k körül szoktak kapni job gépben szal a 3k pont az szép
  • duran5r
    .. ecsém mekkora gépre tervezték ezt??? 3050 pötty -.- ... nem tom alapértékeken overclock nélkül mennyit teljesítene a gép de állítom kb a felét xDD ... 3madik mérésre sikerült lemérni bakker me állandoan elment a gép ... szarakodik a videokártyám ... -.- nem meleg... nem tudom mi baja van :S
  • czky
    Hát akkor ez kicsit sovány eredmény. 2000 körül kéne lennie
  • Speedy86
    3.2-es 2ghz
  • Speedy86
    Athlon 64 3.2Ghz
    Asus A8N-E
    Geforce 6600
    Kingston 512Mb
  • czky
    De milyen géped van?
  • Speedy86
    1600 pontom van!
    Ilyen szar gépem lenne?:(
  • PLackó
    viszont az a 400W-os se valami mercury legyen,mindenképp minőségit vegyél.
    A pontszámod azért alacsony mert nem támogatja a kártyád az SM 3-at.
  • Speedy86
    300-as kicsit húzós!
    Én a helyedben nem kockáztatnék és egy ilyen géphez vennék egy 400-as tápot.
    Azt az amd is szereti.
    Meg lehet olyan a videokártya is hogy kell a táp abba is.
  • samhun
    Nem mondasz hülyeséget, kell az is, de procit veszek, amit irtam, 3200+ valszeg+alaplap. de a 300w birja?
  • Speedy86
    Lehet nagy hülyeséget mondok de szerintem ahoz uj lap is kell meg akkor memo mert a procinak már más lehet a foglalata. Nemtom neked milyen de tán a 3.2 már 939-es.
  • reaper4
    ezek rész pontszámok (cpu,vga) volt 1 össz eredmény azt kell nézni.
  • samhun
    Hi.
    A tesztnél(ha az az volt) örültem ha elértem az 1fpst, de leginkább 0 volt. :-)
    SM2.0 Score: 171
    CPU Score 475.
    Valaki leirná nekem, hogy ez mit is jelent?
    Gépem: AMD Sempron 2300+, Asrock K7VT4A+ alaplap, Sapphire Radeon 9600Atlantis 256MB, 256(133MHZ), 512(166MHZ) RAM, 40GB Maxtor, 80GB Western Digital winchesterek.
    még valami lenne. valakinak van Radeon X1600Proja? És milyen?
    Van egy 300wattos tápom, az elbirná ha kapna a gép egy X1600pro VGA-t, +S939 Atholn 64 3200+ CPU-t?
    Köszönöm!
  • tep
    miez? diavetítő? 599 pont
  • cseneles
    De tesztekben láttam AMD x2 4600+ al meghaladta az 5500-at is
  • cseneles
    Hallli!
    alapon minden 4500 valamennyi

• GanXstaZoleeWrk
    nah minden alapon az alábbi konfiggal 5338. Nincs is nagy különbség e szerint a 256 és 512 között :DD
  • reaper4
    nem vagyunk egyformák...
    amúgy én is csak alkatrész vásárlásnál futtatom le..
  • Tyrant
    Hogy őszinte legyek még akkor se szoktam tesztelni amikor uj vga-t veszek, vagy ujradurom az iszpét. Van nekem egy minden hardverhez egy jó driver és azzal eddig mindig jól müködött, és már régóta azokat használom, mellette megvannak a szintén jól bevállt takaritoprogijaim amik szintén jó szolgálatot tesznek, tehét ha nálam valami problem van akkor az csak hardveres lehet. Arra meg ott van a garanciapapirom, és szenvedjen vele a boltos:) De persze nálam is előfordulhat ugyanugy, hogy virusos a gép vagy akármi.Dehát a virusirtok ugye... A Crysis-al kapcsolatban meg (anyagias ember lévén) kapják be ha nem egy 50-ezres kártyán a játékuk. Szerintem... De mondjuk annyira nem is vga bajom van hanem inkább memoriám, azt kellene bővítenem. Ha adok egy bankszámlaszámot utaltok nekem egy kis memoriára valót?
  • Anotino
    naja, csak a Doomm3,FarCry,Battlefield2,Quak4,Fear-beli teljesitmeny nem sokat mutat arrol, hogy hogy fog szerepelni az adott hw a crysis alatt, mig egy izzasztobb teszt mar inkabb.

Amugyse nezegetni valo, hanem hasznalni az eredmenyeket uj kartya vasarlasakor es szerelgetes, esetleg reinstall utan 1x lemerni jol sikerult-e az uj rendszer konfigja. Volt egy haverom aki pont ilyen buszken utalta a markokat, mint te. Aztan megis kiderult a segitsegevel hogy 2 honapja kb 40%-al gyengebben ment a cumoja egy kimaradt agp driver miatt mint kellett volna.

nem lefikazasnak szantam csak amolyan szvsz :)
  • PLackó
  • Tyrant
    nem "le fikázni", hanem: lehet fikázni nem hat meg.
    Hááá jól el basztam. Most ez biztos rontotta a határozott hozzászólásom:))
  • Tyrant
    De azt el kell mondanom, hogy engem kurvára nem érdekelnek ezek az idióta tesztelő programok. Merthogy én nem azért veszek meg mondjuk egy 50, vagy 'neaggyisten' 90-100ezer forintos kártyát(annyit ugyse adok érte mert nincs pénzem:)) hogy az xy tesztprogram adjon 324654 pontot. Én letesztelem a Doomm3,FarCry,Battlefield2,Quak4,Fear, vagy késsőbbiekben: Crysis,(meg mittomén hogy mi fog még kijönni)játékokkal, oszt' ha jó megy akkor jót vettem. És tesztelés közben még játszottam is egy jót, és nem 20-30percig néztem karba tett kézzel az adott tesztprogramot. Na csak ennyit akartam. Le fikázni, nem hat meg.
    Ahoi
  • Tyrant
    Császtok!!!
    Háááát cito tényleg jó bunkó voltál :))
    Azt már nem tudom hogy most az vagy-e?
    Hogy érzed?
    :)
  • KisKolok
    Teljesen megértelek:P
    Gainward Golden Sample a drága, gddr3 ramokkal, így "összesenben" 532/1510-en megy, a GT 540/1400, szóval így "ugyanott" van.
    CSAK azt még lehet tovább húzni, ezt meg már nem:)
    (viszont az 45-50k, ez meg 30 volt)
  • reaper4
    én nem haragszom ha számít :) csak nem szeretem a nagyképűséget. ennyi.
  • reaper4
    nem vitázni akarok ,de a spanomnak 7600gt-je volt és 05 ben alapon 5800pont sikerált... ha neked húzva majdnem 6000 akkor nem szóltam
  • cito
    Mégegyszer bocsesz...
    Szar napom volt.
    Amúgy a dx10 kártyák után már, ez a 7900 gt is szemétbe val lesz!
    Sorry
  • KisKolok
    Örülök, hogy ezt olvasom tőled! :)
    Semmi gond persze, mindenkinek meg van engedve kis "kicsapongás", hehe:)

reaper4: igen igen, az 2k3-as eredmény sry
    2k5-ben 6000-et alulról súrolja, bár elérni még nem sikerált vele.
    Mindegy, azért nagyon meg vagyok elégedve úgy az egész gépemmel, főleg azok után h jóformán alig költöttem rá.
    Meg úgy voltam vele hogy 1 éven belül jönnek a dx10-es kártyák, aztán a mai "nagyok" sem fognak túl sokat érni, sajna. Legalábbis ilyesmit érzek a levegőben, de ne legyen igazam :)
  • Eagle16
    Én soha nem haragudtam meg senkire sem, mindenkinek van rossz napja.Én csak beírtam egy eredményt erre azt kaptam vissza hogy csóró vagyok hogy nem tudtam jobbat venni...hát szép dolog...na mindegy...én ennek a karinak is nagyon örülök és ha lenne még egymillió forintom azt sem gépre költeném mert ez nekem már bőven elég...
  • lengyelnyul
    Üdv mindenkinek! Eddig egész jó kis topik volt ez, de ami most megy a 7300 gt kapcsán az sok egy kicsit.... Jó lenne belátni, hogy ebben az országban néhányan bérből és fizetésből élnek, és erejükhöz mérten fejlesztenek gépet. Nem anyuka tolja a s*****em alá... :(
    Szomorú hogy idáig süllyedtünk....

Akinek nem inge, ne vegye magára!
    Köszöntem a lehetőséget!
  • cito
    Bocsi.. Csak zaklatott voltam... Mindenkitől 1 ezer bocs. Remélem azért nincs harag!!! :-(
  • izb
    az is főleg a ddr3-as memcsikkel szereltek.