7
-
macuser #7 iMax? he?
typo... -
#6 Sztem is oriasi hiba ez a valtas. Verszemet kapott. Gondolom csak meg akarja lovagolni a microsoft evek ota huzodo szerencsetlenkedeset... -
the Godfather #5 Megsugom, hogy az AMD-s gépemen már fut ugyanez a MacIntel.....szerintem ez a Jobs nagy hibát követett el...még jóformán a piacon sincs ez a Mac, és már mindenki buherálja....egyébb infó:OS X 86 Project -
#4 Ja és pláne hogy Intelt választott!
Az AMD szépen nyomul előre, nekem nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkező 1-2 évben az Intel még mindíg nem fog értelmes technológiát felmutatni.
Pláne hogy a többmagos prociknál a frekiből is vissza kell vennie. -
#3 Kíváncsi leszek a viszakozási stratégiájukra.
Az az igazság, hogy az Apple marhára hasonlít egy dologban a M$-hez. Nincsen versenyhelyzetben, most még.
De ez után már nem lehet azzal takarózni, hogy bizonyos progik azért futnak Macin szarul, mert másik architektúra. Az Apple az átváltás után komoly versenyhelyzetbe kerül, a M$ viszont azután se.
Mekkora részesedést akarnak elérni a kvázipécéjükkel? A jlelenlegi 1-2 százaléknál akkor se fognak többet elérni, ha egyáltalán túlélik.
A dell a HP a Lenovó is összesen csak kisebb részét képesek a piacnak birtokolni, a dzsunkával szemben. Pedig azoknak nem kell saját SW/HW-t sem menedzselni. -
blackeagle #2 Kéne a kutyának az inteles mac. Eddig tetszett , főleg a duál g5 ,de igy már nem. Akkor bedobok egy opteront a gépbe és annyi. Mármint ha lenne 4-5 kilóm . -
#1 azért, ha megterhelem most az 1.6os pM dellemet, az is vonyítani kezd rendesen ...