7
  • macuser
    iMax? he?
    typo...
  • Macc
    Sztem is oriasi hiba ez a valtas. Verszemet kapott. Gondolom csak meg akarja lovagolni a microsoft evek ota huzodo szerencsetlenkedeset...
  • the Godfather
    Megsugom, hogy az AMD-s gépemen már fut ugyanez a MacIntel.....szerintem ez a Jobs nagy hibát követett el...még jóformán a piacon sincs ez a Mac, és már mindenki buherálja....egyébb infó:OS X 86 Project
  • NEXUS6
    Ja és pláne hogy Intelt választott!

Az AMD szépen nyomul előre, nekem nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkező 1-2 évben az Intel még mindíg nem fog értelmes technológiát felmutatni.
    Pláne hogy a többmagos prociknál a frekiből is vissza kell vennie.
  • NEXUS6
    Kíváncsi leszek a viszakozási stratégiájukra.

Az az igazság, hogy az Apple marhára hasonlít egy dologban a M$-hez. Nincsen versenyhelyzetben, most még.

De ez után már nem lehet azzal takarózni, hogy bizonyos progik azért futnak Macin szarul, mert másik architektúra. Az Apple az átváltás után komoly versenyhelyzetbe kerül, a M$ viszont azután se.
    Mekkora részesedést akarnak elérni a kvázipécéjükkel? A jlelenlegi 1-2 százaléknál akkor se fognak többet elérni, ha egyáltalán túlélik.
    A dell a HP a Lenovó is összesen csak kisebb részét képesek a piacnak birtokolni, a dzsunkával szemben. Pedig azoknak nem kell saját SW/HW-t sem menedzselni.
  • blackeagle
    Kéne a kutyának az inteles mac. Eddig tetszett , főleg a duál g5 ,de igy már nem. Akkor bedobok egy opteront a gépbe és annyi. Mármint ha lenne 4-5 kilóm .
  • arty
    azért, ha megterhelem most az 1.6os pM dellemet, az is vonyítani kezd rendesen ...