NBC, CBS: irány a digitális televíziózás!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rossz benne csak az, hogy elõ kell fizetni pluszban a sima ÉcsBíÓra is ($10=2145 Ft).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ameddig ez nincs, addig meg hagyjanak békén <#nevetes1>#nevetes1>
mondjuk a reklámok egyes csatornákon hatalmas bevételt jelent, ami itt gondolom nincs... szóval a reklámból való bevételkiesést valahogy pótolniuk kell... így ebbõl a szemszögbõl meg már nem is olyan drága ez a módszer
kicsit homályos:
egy sorozat kerül 200 forintba, vagy egy sorozat egy része kerül 200 forintba...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Felteszi a szegénylegény magának a kérdést, hogy :
- megtudom többször is nézni offline is?
- gyûjteni tudom?
- jobb a minõsége ? (wmv speciel most már jelentõsen rosszabb, mint ennek a koppintásából készült DivX-XVid, ráadásul HDTV Rip-ek minõsége igencsak a legjobb DVDRip-eket übereli)
- lesz hozzá felirat ? (online-hoz <#idiota>#idiota>)
- lesz hozzá szinkron ? (itt készült szinkront ott felteszik-e alá, mivel "nincs" letöltött, amire rá lehetne tenni)
Nos, megéri ez nekem ??? Miben nyújt valami újat, valami extrát ???
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Ne a warez-bõl induljunk ki ...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A külföldi csatornán levetítik, emberkék lementik, egyesek csinálnak hozzá feliratokat és már lehet is torrentezni.
"mielõtt elkezdenék vetíteni a TV-ben">>itt a magyar tv-kre gondoltam
Pl.: a barátnõm otthon a Lost és a Desperate Housewives 2. évadját nézi számítón, miközben elsõt még csak nem rég kezdték vetíteni (a magyaron).
warezról a legelsõ TV bemutatót követõ nap már letölthetõk a legújabb részek, vszínûleg nem erre gondoltál azzal, hogy sokkal hamarabb meglehet szerezni egy teljes évadot, még mielõtt elkezdenék vetíteni a TV-ben
Ezzel nem tehetem meg, hogy reggel beállítom, hogy estére mi legyen lent, és túlzottan is a sávszél és kapcsolat minõségétõl függök.
Ráadásul amit egyszer kifizettem, azt el is szeretném tenni késõbbre is (mert gyûjtõ vagyok), vagy töbször is szeretném megnézni (node azért ne kelljen már mégegyszer fizetni ?!), esetleg offline is.
Az, hogy védeni próbálják szép, és jó, de értelme nincs.
Ezzel nem fognak komoly vetélytársai lenni a teljesen ingyenes és minõségi (!!) warez letöltéseknek
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Vagyis ha mégegyszer meg akarod nézni, akkor mégegyszer fizetsz,
persze azt is csak akkor, ha az archívumból még nem törölték ki...