Miért szereted a telet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy pelyhekben esik a hó,amikor nagy pelyhekben esik a hó, minden tiszta fehér és nem tudod hol van a föld és hol kezdõdik az ég

És lehet alkotni is a hóból,és a jégból,igazán meseszép szobrokat lehet csinálni belõlük.<#eljen>#eljen>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Helló, mi? ;-)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
dettó mint a város, csak nincsenek panelházak és csak 1-2 üzlet van nyitva vasárnap ^^,
<én a hooesést szeretem este nézni az ablakból>én a hooesést szeretem este nézni az ablakból>
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egy barátom mondja mindig, hogy ha a gyereknevelésnél is a gazdasági mutatókat fogod nézni, akkor vagy kötsz a gyerekeddel egy szerzõdést, hogyha felnõ a jövedelme 20 százalékát nekedadja, vagy egyszerûen nem is lesz gyereked. 😄
Valahol igaza van. Vannak olyan dolgok az életben, ahol nem a statisztikai adatokat kell nézni 😄
Helló, mi? ;-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
és fele annyit kell költenem hideg sörre.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
A Mikulás is télen jön és ilyenkor senki se lép rá arra a csokira, amit a cipõjébe rejtettél 😄
Télen van az egyik legszebb családi ünnep (gyengébbek kedvéért:karácsony) 😄
Utólag belegondolva lehet, hogy nem is a telet, hanem a Decembert szeretem?
Mégjobban belegondolva, ha a December gazdasági mutatóját nézem, akkor több a kiadás, mint a bevétel, vagyis gazdaságilag nemigazán kifizetõdõ a tél.
Sõt jön a január. Új év, új infláció. Új víz, gáz, villany és egyéb közüzemi számlák...
Összegezve nem is tudom, hogy mért szeretem a telet. Talán valami gyerekkori trauma lehet.
Ja. Csakis az lehet. Gyerekkori trauma. Ez is a hóember hibája. 😊))
Helló, mi? ;-)
hihiiii de jó a logód 😄D
ON
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
uptade *** szabolcs . sz. bereg megyébe még nemesett, legalábbis mátészalkán nem... süt a nap :SSCCACccc (szombaton ,+ ma reggel fél nyolc körül szemerkélt a hoo, de kicsi ideig)
<#eljen>#eljen>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
más az ha olyan hangulatban van az ember és számít rá, és más ha totálisan unalmában hajította az orra elé vki, ezt mondtam membrahnak is privibe 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Alah Alik Ya Sidi!
és alig várom már,h -megint- fergetegeset szilveszterezzek a barátaimmal!
boccs..én kérem elnézést..
ez tényleg nagyon "vicces"..
hogy én mit szólnék hozzá??tuti nem tenné ki az balakba amit tõlem kana..
haverom rotija biztos szépn kidekorálná a pofikáját az ilyen lökött embereknek..a kezét leszaggattatnám annak,aki ilyet tesz...
Magával a petárdázással semmi baj sincs,ha normális módon használják,de a tömegbe, a másik orra elé,lakásba ha bedobja valaki,azt jól el kellene péholni...
ezekkel a szarokkal is csak annyi a baj,h egyesek(legfõképpen a kis suhanc taknoyosk) meggondolatlanul dobálják mindenhova!
aztán ha kicsapja valamelyiknek a szemét,jön a tv,h szeglény gyermekkel mi történt...aki hülye azt nem sajnálom!