187
Használ vki miranda-t?
  • SimaSuna #107
    pop up-ot csak a beépítettet használom..

120x20as méretben kidobja h ki jött online vagy ki ment offline-ba..ennyi...

pop up-ról annyit tudok h nem mindíg jó..
  • Ability
    Illetve fullscreen módban auto elfoglalt állapotba váltásra valami plugin? Régen volt egy gamer plugin amiben volt ilyen, de az már elavult és nem valam működőképes. Kellene valami, hogy filmnézés közbe legyek elfoglalt és tiltsa le a hangokat is arra az időszakra. Pl érkdes hogy a popup plus plugin tudja tetektálni a fullscreen alkalmazásokat mert akkor kikapcsolja magát. Csak készített már valaki ilyen plugint, de én anno nem találtam, lehet most megnézem újra.
  • Ability
    Olyan kérdésem lenne még a Popup Plus és newStatusNotify pluginokról, hogy ha rá vagyok fókuszálva a kontakt listára (de asszem más helyzetben is csinálja), akkor nem írja ki a be és kilépéseket, nem hozza elő a becsúszó ablakot a sarokba. Erre van valamilyen beállítás? Vagy a másik kérdés, hogy van-e erre a célra más plugin? Te milyet használsz?
  • SimaSuna #104
    a státusz állítás sajnos csak a fontra kattintva működik..de próbáld a tálcán lévő ikonról állítani :)
  • Ability
    A kirsz-kraksz dolog megoldódott, volt ott egy olyan, hogy script, és azt kellett central european-ra állítani. A másik még mindig semmi. Amúgy köszi, nélküled tuti nem veszem észre, hogy ott lehet ilyet is állítani.
  • SimaSuna #102
    options-> fonts-ba állíts más font-ot, hátha megoldja...
  • BB7
    Köszönöm szépen! :)
  • Ability
    Options -> Customize -> Fonts -> MyDetails

(Ha az új 0.8 van fent, akkor az Options után rá kell nyomni balra lent erre: Switch to classic options)
  • BB7
    Nekem is egy problémám adódott a MyDetails pluginnal!
    Azaz egy kérdés csak: Hol tudom megváltoztatni a szöveg színét? Tehát, miket a MyDetails ír ki! [Név, szem.üzenet...]
  • Ability
    Kérdés: MyDetails alatt a személyes üziben rossz a karakterkódolás. Ugyan ez a Miranda könyvtár, minden állománnyal, azonos profillal, máshol jó, ott nincs probléma. Nálam kriksz-krakszok jelennek meg. Ha a névben van ékezet ott jó, csak a személyes üzinél rossz. Másik érdekesség, hogy az állapotváltásnál nehéz rákattintani arra a lenyíló vacakra, mert nem az egész hasábon lehet kattintani, hanem csak éppen ott ahol a font van. Tehát nem az egész felületen, hanem arra a pár pixelre ahova éppen fontot rajzol, két betű között üres helyen már nem jó.

Legújabb 0.8 Miranda, Unicode verzió, legújabb MyDetails plugin.
  • csokalaci
    ok csak újra kellett indítanom
    De azért köszi a segítséget :))
    Végre jobban néz ki :P
  • csokalaci
    Rakok inkább be egy képet :P
    Közben másnak az avatarja is színes lett de az enyém még mindig színtelen:/

Na de a kép:
  • SimaSuna #95
    mármint miért szintelen?

avatarok: options - contact list - row items - show avatar :)
  • csokalaci
    Ja most látom hogy egy embernek látszik az avatarja de az is színtelen
  • csokalaci
    Azt még el tudnád mondani hogy miért színtelen?
    És azt hogy az ismerőseim avatarja is látszódjanak?
    Köszi
  • csokalaci
    köszi szépen :)
  • SimaSuna #91
    options..main menü..view/change my details..
  • csokalaci
    Sziasztok hogy kell magamnak avatart beállítani :/ Mármint a MyDetails-sel
  • eZo
    Igen fontosak :)
    Próbáltam úgy is, hogy középen voltak, de így jobb, néztem azt is, hogy a csoportok létszáma is ki-be kapcsolható, de nekem így tetszett :)
  • SimaSuna #88
    fontosak az avatarok?

mit szólnál ha középen lenne a csoportok nevei? és el lenne tüntetve h hányan vannak benne? :D
  • eZo
    Kész, ilyen lett :)
  • SimaSuna #86
    mármint tálcán legyen?

nemtudok róla :/
  • eZo
    köszönöm a segítséget
  • Ability
    Nekem is lenne egy kérdésem, meg lehet csinálni, hogy a kontakt lista is ablakként legyen kezelve és rákerüljön a taskbar-ra? Clist_modern-t használok, nem is akarok mást.
  • SimaSuna #83
    2 lépés

1. options - contact list - window - frames

válaszd pl a FEKETE színt

2. options - customize - mydetails - background color - legyen FEKETE

a 2 színnek meg kell 1ezni! különben nem átlátszó!
  • eZo
    Sziasztok !
    A kérdés adott, hogy tudom a "my details" hátterét átlátszóvá tenni, mert a beállításokba csak színeket enged kiválasztani :(

amúgy rászántam 2 órát a beállításokra és megérte, mert szép lett, jó lett a fent említett problémát leszámítva...ill. még egy azokat a sz@r msn plusszos színkódokat van olyan plugin ami kezeli vagy el lehet tüntetni valahogy ?
  • redmonk
    ja tudom én azt...
  • Evin
    Ez sem fikázás, de attól, hogy modi leszel, nem lesz több látogató, vagy több embernek problémája. Nincs mit tenni, a Miranda jó, és tökéletesen működik.
    Aki meg nem írt, hogy problémája van, vessen magára.
  • BB7
    Hát, igazából a modik döntenek... attól függ!... Javallott hétvégén kérdezni ilyeneket, mert akkor isznak, és jobb a kedvük! xD
  • redmonk
    igen komolyan gondoltam
    mert nem megy a zopik csinálnék bannert stb sok ember segítségére lenne csak a saját környezetemben hát még máshol
    mert igy h nem ir ide senki nem is lehet szinte megtalálni a segítség kicsiny pontyát sem
    de van több éve regisztrált accom is akkor annak adjátok pls
  • BB7
    Fórum Moderálási alapelveink

A házigazdai jogok kiosztásának elvei

# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    # a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    # az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat

Ezt komolyan gondoltad, egy össz-vissz 77 [Ezzel együtt :D] HSZ-al rendelkező topikban...

És egy 3NAPOS REG-GEL? XDD
  • redmonk
    a témaindítónak szólok h irtam moderatoroknak e-mailt hogy szeretnék itt házigazda lenni mert érdekel meg nem látom h sokat törödnél a topikkal. (ne vedd fikázásnak) :D

üdv
  • spaxZ
    köszi suna
    hála neked áttérhetek wlmről ami gyerekes egy sokkal komolyabbra...
    ja és gondolkodom egy miranda honalapon amit szeretném ha ketten csinálnánk egy fajta guide lenne...mert irtam a gondjaimat és megoldásokat rá meg ilyenek...
    majd ezt megbeszéljük...
  • SimaSuna #74
    akinek gondja van az IEVIEW-el, hogy nem scrollozódik a chat, annak itt a megoldás.

1 ieview.dll amit a plugin mappába kell rakni:

ieview

ha netalántán nem lenne már ott, akkor keressen meg az illető és újra felteszem / elküldöm...
  • spaxZ
    figy nem vagyok most keddig otthon...de légyszi ird le ide hátha másnak is segít nemtom plusz én írom otthon magamnak a gondokat és mgoldásokat aztán majd egyszer vmi fain guide is lesz :D persze a te segítségeddel...

nagyon állat vagy..:D
  • SimaSuna #72
    gyere Mirandára, megoldottam^^

scrollozni fog :)
  • SimaSuna #71
    jókérdés..sose érdekelt a buzeráns MSNes szmájlik :D
    mondatot se lehet kiolvasni :D
  • Met
    És a #67-re? Az fontosabb lenne
  • SimaSuna #69
    options...baloldalt icons...és ott :)
  • Met
    Még egy kérdés és bekussolok :)
    A Contact List-ben az ikonokat hol kell kicserélni?