Miranda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
hogy kell skint berakni?
options/customize-nél nincs nálam Skins vagy Theme menüpont:S

Evin
thx

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SimaSuna
modern contact list plugin
Dark Glass skin - módosított háttérrel...
AOX MSN Icons plugin
MyDetails plugin

asszem mást nem
Evin
Milyen pluginokat raktál fel, hogy így néz ki?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SimaSuna
icon-t letöltesz és beállítod :)
matyi0323
hogy tudom beállítani hogy a partnerek állappota úgy jelenjen meg, mint ahogy neked is ( zöld emberkére és társaira gondolok) :)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
ja azt szeretném kérdezni, hogy ha vki üzit küld azt csak úgy láthatom hogy a tálcán villog? vmi más megoldás nincs? ha lehet NE VILLOGJON..köszi:D:D:D: bocs a hülyeségekért ismét:D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SimaSuna
így beszélek:

matyi0323
itt akikkel beszélek kép vagy szem.üzit nem látok?:D Nem vágom ezt a progit:D

SimaSuna
options...network...msn :)

emailcím beír..jelszó beír..és voálá :)

2-3 szabad óra, némi angol tudás és "tökéletesen" kiismered magad majd a Mirandába :)
matyi0323
Leszedtem, de akkor hogyan is tudok belépni msnként?:D mert csak statust ír nem találom hogyan tudnék bejelentkezni:):S

SimaSuna
Xp elavult, Vista nagy rakás kaki...

Win7 powa! :)
matyi0323
aham, kössz, hogy megmutattad. Az op.rendszer vista vagy win7 vagy csak xp tuninggal?:D

SimaSuna
jelenleg ilyen a Mirandám :)

mennyivel szebb mint a gagyi MSN :)

SimaSuna
a neved 1szinü lehet.
akiknek szines a nevük csak 1 színt látol amit beállítasz...
legtöbbször internetrõl lehet letölteni :)

link

innen le lehet tölteni...
matyi0323
A nevem nem lehet színes? akiknek színes nevük van feketének látom? Honnan lehet letölteni normális verziót?:D:D:D thx.

SimaSuna
1. ugyanaz a mailcím
2. megmaradnak a partnerek
3. nem kell nekik miranda
4. többet tud, jobb az msnnél

-nincs reklám
-nincs vírus
-rengeteg skin
-saját magad alakítod ahogy akarod
-nincs színes név
-nincs teleszmájlivalamondatod

egyéb kérdés?
matyi0323
Hali. Nem ismerem ezt a programot azért jöttem kérdezgetni pár dolgot. Gondolom hasonló elven mûködik mint a windows live messenger, ugyanaz a mail cím jó hozzá? A partnerek megmaradnak akik az msnbe fent vannak, akiket felveszek nekik is mirandájuk kell hogy legyen vagy msn is jó? Többet tud/ jobb az msnnél? Bocs a sok (értelmetlen) láma kérdés miatt. A válaszokat köszönöm.

clist_modern volt a problema..
Koszonom a segitseget<#worship>
Ability
Az általam említett Frame menüben nézz szét. Options -> Plugins alatt pedig válts clist_modern-re. Én ezen kívül nem tudom hogyan mûködik együtt a többivel.
Meg persze.
Latom is ,csak nincs egybe a kontakt listammal.Szal mint kulon allo ablakot tudok barhova huzkodni az asztalon a miranda kontaklistajatol fuggetlenul
SimaSuna
mydetails plugin megvan?
hmm koszi, ezt olvastam de en mar itt elakadok

"1. options - contact list - window - frames

válaszd pl a FEKETE színt"

itt nekem nincs frames menu es nem tudok szint valasztani.

illetve

"Meg Miranda menü -> Frames -> MyDetails -> Show title pipa kivesz."

my details menu alatt sincs nalam show title box

lehet hogy rossz verziot hasznalok?
(0.7.19)

(sry ha benazok total uj vagyok)
SimaSuna
kösz a kiegészítést! :)
Ability
Meg Miranda menü -> Frames -> MyDetails -> Show title pipa kivesz.
Hello

a My details-t ,hogy tudnam osszeheggeszteni a contact listammal? :)
mint ahogy pl a #96-osban szerepel?
Ability
Azt használom, csak arra jó hogy ha ledob msn mondjuk net miatt akkor visszacsatlakozik. Nekem olyan kell ami detektálja a fullscreen programokat és abban az idõszakban elfoglaltra vág. Külön jó, ha még a hangokat is le tudja tiltani.
SimaSuna
keepstatus plugin asszem a neve..

de úgytudom h az ultoljára használt állapotodban jelentkeztet vissza..
Ability
Azt sem tudtam hogy van beépített. A régiben nem is volt. Sem popup, sem állapotfigyelõ. Auto elfoglalt pluginról tudsz valamit?
SimaSuna
pop up-ot csak a beépítettet használom..

120x20as méretben kidobja h ki jött online vagy ki ment offline-ba..ennyi...

pop up-ról annyit tudok h nem mindíg jó..
Ability
Illetve fullscreen módban auto elfoglalt állapotba váltásra valami plugin? Régen volt egy gamer plugin amiben volt ilyen, de az már elavult és nem valam mûködõképes. Kellene valami, hogy filmnézés közbe legyek elfoglalt és tiltsa le a hangokat is arra az idõszakra. Pl érkdes hogy a popup plus plugin tudja tetektálni a fullscreen alkalmazásokat mert akkor kikapcsolja magát. Csak készített már valaki ilyen plugint, de én anno nem találtam, lehet most megnézem újra.
Ability
Olyan kérdésem lenne még a Popup Plus és newStatusNotify pluginokról, hogy ha rá vagyok fókuszálva a kontakt listára (de asszem más helyzetben is csinálja), akkor nem írja ki a be és kilépéseket, nem hozza elõ a becsúszó ablakot a sarokba. Erre van valamilyen beállítás? Vagy a másik kérdés, hogy van-e erre a célra más plugin? Te milyet használsz?
SimaSuna
a státusz állítás sajnos csak a fontra kattintva mûködik..de próbáld a tálcán lévõ ikonról állítani :)
Ability
A kirsz-kraksz dolog megoldódott, volt ott egy olyan, hogy script, és azt kellett central european-ra állítani. A másik még mindig semmi. Amúgy köszi, nélküled tuti nem veszem észre, hogy ott lehet ilyet is állítani.
SimaSuna
options-> fonts-ba állíts más font-ot, hátha megoldja...
BB7
Köszönöm szépen! :)
Ability
Options -> Customize -> Fonts -> MyDetails

(Ha az új 0.8 van fent, akkor az Options után rá kell nyomni balra lent erre: Switch to classic options)
BB7
Nekem is egy problémám adódott a MyDetails pluginnal!
Azaz egy kérdés csak: Hol tudom megváltoztatni a szöveg színét? Tehát, miket a MyDetails ír ki!
Ability
Kérdés: MyDetails alatt a személyes üziben rossz a karakterkódolás. Ugyan ez a Miranda könyvtár, minden állománnyal, azonos profillal, máshol jó, ott nincs probléma. Nálam kriksz-krakszok jelennek meg. Ha a névben van ékezet ott jó, csak a személyes üzinél rossz. Másik érdekesség, hogy az állapotváltásnál nehéz rákattintani arra a lenyíló vacakra, mert nem az egész hasábon lehet kattintani, hanem csak éppen ott ahol a font van. Tehát nem az egész felületen, hanem arra a pár pixelre ahova éppen fontot rajzol, két betû között üres helyen már nem jó.

Legújabb 0.8 Miranda, Unicode verzió, legújabb MyDetails plugin.
csokalaci
ok csak újra kellett indítanom <#zavart2>
De azért köszi a segítséget :))
Végre jobban néz ki :P

http://facebook.com/musicleander

csokalaci
Rakok inkább be egy képet :P
Közben másnak az avatarja is színes lett de az enyém még mindig színtelen:/

Na de a kép:

SimaSuna
mármint miért szintelen?

avatarok: options - contact list - row items - show avatar :)
csokalaci
Ja most látom hogy egy embernek látszik az avatarja de az is színtelen

csokalaci
Azt még el tudnád mondani hogy miért színtelen?
És azt hogy az ismerõseim avatarja is látszódjanak?
Köszi

csokalaci
köszi szépen :)

SimaSuna
options..main menü..view/change my details..
csokalaci
Sziasztok hogy kell magamnak avatart beállítani :/ Mármint a MyDetails-sel

eZo
Igen fontosak :)
Próbáltam úgy is, hogy középen voltak, de így jobb, néztem azt is, hogy a csoportok létszáma is ki-be kapcsolható, de nekem így tetszett :)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

SimaSuna
fontosak az avatarok?

mit szólnál ha középen lenne a csoportok nevei? és el lenne tüntetve h hányan vannak benne? :D