SG szülinapi maraton

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
majd meglátom :p és már inkább True Neutral <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SRobert
Hát Te jössz-é, kedves Lawful Good barátom? 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Királylány
én se viszem a férjem
állítólag van, de én még nem vettem észre...

Tertovan
de jo a most hetvege es a kovetkezo hetvege.

Tertovan
nemjo a 13

péder
azt szabad😄

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

eLviRA
hagyd csak rá... álmodozik! <#vigyor5>

...what\'s for You, will not pass You by...

péder
<#mf2><#vigyor1>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

péder
remélem is<#vigyor>

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Jó,én nem hozom a feleségem,mert úgy érzem félreérthetõ információkhoz juttatnátok. <#csodalk>
Botond
A hosszú házasság titka. Most elviszed Pestre 10év múlva meg érte mész. <#gonosz1>
eLviRA
tök jó lesz! <#vigyor3>

péder
én is mozgósítom az ismerõsöket, mert valszeg a Párom is jön, mert neki hétfõn pesten lesz gyakorlata, és így akkor lenne egy hosszú hétvége, olyan második nászút <#vigyor>

dartonita
mondjuk ez is izgi h en innen delmagyarorszag politikailag es ideologiailag jocskan egyik legelmaradottabb telepuleserol probalok meg segiteni vkinek pesten szallast szervalni,ugy hogy az enyem is bizonytalan 😊)
de vmit kitalalunk pidör

péder
dart próbál segíteni😊

eLviRA
ezzel kapcsolatban én csak közvetítõként segíthetek. tárgyalj a hímekkel... <#hawaii>

péder
😄DD
fiatalkorú még, igaz Botondot csukják le, szal okés😄D

The Hedgehog
jipííí... élõben chatelünk... Botinak meg elhívjuk Crazygirlt 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

péder
helikopterrel<#vigyor>

Botond
Repülõvel jössz? Ilyen jól megy akkor minek neked a trezorból bármi is?<#gonosz1>
péder
persze szállás kédése is van a dolognak

péder
nekem inkább a trezorból osztogass pár kötegel <#vigyor>

Botond
Botond fun club-os pólókat osztogatok majd nektek.<#wilting>
eLviRA
remek ötlet. támogatom. majd veszünk mi Botondnak, ha õ nem venne. :-D

péder
Lehet én is tiszteletem teszem, de Botondon kívül senki ne vegyen mérget rá <#ravasz1><#gonosz1><#hehe>

Botond
Láttam ma egy kocsit aminek matrica volt a hátsó ablakában,amire az volt írva,hogy "Királylány".<#zavart1>
Királylány
az én lelkesedésem nem csökken <#vigyor2>

eLviRA
lál

Tertovan

eLviRA
rendben, Ter. majd ne felejtsd el mérni az idõt! <#puszis>

Tertovan
1 ora max.

eLviRA
addig maradsz, ameddig jól érzed magad. <#unalmas><#wink>

BEAST
<#vigyor2>

Tertovan
egy egész estéset-éjszakásat <#wow2><#conf><#csodalk>
encsak max 1 orara gondoltam.

eLviRA
vedd úgy, hogy 13 volt eredetileg is.

és gyere el!

dartonita
nincs ezzel semmi baj kedves Eva

nem kertem senkitol h tarja elem csaladja szovevenyes tortenetet,hisz sztem eddig beszelgeteseinkbol szamodra is nyilvanvalova valt h nekem kozel hasonlo az ertekrendem es mindenek felett all a csaladom.
mas kerdes h nemszeretem az ilyen vagy ehhez hasonlo 'kinevezett szeretet-csalad-nok-anyaknapja' dolgokat,probalok a 7koznapjaimban is ugy viszonyulni hozzajuk mintha unnep lenne.
Valszeg az sem mellekes korulmeny h az aki nem epp pesti v pest kornyeki annak azert elegge elore kell szerveznie-terveznie az ilyen utakat.Szivemszerint tenyleg lenne 1-2ember akivel meginnek par pohar jofajta vorosbort,de ha minden 7en mas idopontot olvasok mint lehetseges 'csapatosszetarto edzest' akkor az elveszi a lelkesedesem.
Lehet h ez mind sajat problema,nemszeretnem ha atcsapnank szemelyeskedesbe.Szeretlek,es meg Rajtad kivul is jo par embert itt.
Tuti h egyszer majd enis odaerek 😊
Joklegyetek*

eLviRA
nem fogom leírni ide a családom történetét, és hogy mit miért teszek, és mit miért érzek fontosnak.

sajnálom, hogy toltam, de egy hét nem a világ - szerintem. nem egy délutáni programot tervezünk - bár mindenki addig vesz részt rajta, ameddig kedve tartja - hanem egy egész estéset-éjszakásat. és úgy, hogy legyen rá idõ.

elég nehéz úgy összehozni, hogy mindenkinek jó és jókor legyen. nekem most nem jó. és már volt egy találkozó, úgyhogy a szándék nemhogy megvan, de össze fog jönni a következõ is.

ha ennyire könnyen lanyhasztható a kedved, akkor tényleg szomorú vagyok.

dartonita
ugyanigy gondolom.
nemertem mikoze a kettonek 1mashoz.
plane ha videkieket nem zavarja...zavarna
en ugyerzem a szandek kozel sem akkora mar mint amennyi a tali megvalositasahoz szukseges.bennem legalabbis minden 1es tologatassal lanyhul.
pisz

The Hedgehog
dehogy... Én is ezt mondom! Nálunk is fontos az anyák napja (legalábbis most nagyon) és én sem kapcsoltam, hogy vasárnap lesz :S

eLviRA
utálom, hogy variálok, hidd el. de nálunk az Anyák napja fontos... haza kell mennem.

mi a gond?

The Hedgehog
hopp ez azért nálam kicsit bekavar :S

eLviRA
az, hogy én pl hazamennék (nagyszülõk, temetõ, stb), és akik itt aludnának Bpen és nem bpi lakosok, nem hiszem, hogy tök fáradtan akarnak az anyukájuk elõtt megjelenni vasárnap egy csokor tulipánnal.

ez nem olyan tologatás, Ter, amibõl nem lesz semmi.

legalább Botond is tud jönni.

Tertovan
jaja de nemigazan ertem hogy mikoze az anyaknapjanak az egeszhez.
az ilyen tologatasokbol van az hogy nemlesz belole semmi.

bertino
már nem azért, de nem ott van, hogy 13 ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tertovan
vagyis nem lesz

Királylány
Ó!
vagyis?

eLviRA
egy nagyon fontos dologról elfeledkeztünk...

május 7én Anyák Napja lesz! <#miaz>

13?

dartonita
szia szoffancs 😊

megtalaljuk az egyeb utakat a kommunikaciora minden bizonnyal,ahogyan eddig is.
No cak beneztem mar rohanok is tovabb mert melo van estig.

szep 7veget minden sgs []-nak 😛

eLviRA
<#vigyor3> klassz! hümmögés helyett meg majd dumálunk.