118
Ird meg mi a baj vagy mi kell és segítek
  • Crem
    14 évesen nem is lehetsz... Pláne, hogy még a fejlécet se olvasod el.
  • Ersiman
    Semmi gond, én is kiakadtam a hülyeségükön.
  • Ersiman
    Semmi gond, én is kiakadtam a hülyeségükön.
  • EDS
    Lehet ha igen és nem ugy gondoltad vagy benéztem akkor bocsika csak az elején is szivták a vérem, és nem pont erre számitottam..
    Még egyszer bocsi
  • Ersiman
    Bocs, de szerintem én egyáltalán nem szóltam be neked. Sőt örülök a kezdeményezésednek, hogy segíteni akarsz másoknak. Szerintem valamit félreolvastál...
  • Super Mario
    Hü, hallod, ez nem semmi!
  • EDS
    Flower-> attol függ milyen csipp van benne.De álltalában a msáolt játékoknál fogod és simán ujrainditod a filmeknél meg kikapcs és bekapcs de ugy hogy 3másodpercig nyomvatartod.
    Super Mario-> nemcsak a tápok voltak xarok hanem a fejek is...
    Tarajos Sül-> hogy lenne számitógép topic amikor a konzol témába nyitottam????? :P
    Ersiman-> nemtoom mit kell okoskodni joszándéku az ember erre ti itt beszologattok.Ha nagyon unod magad kapd elő a kis p*csöd és jácc azzal....
    amugy nem sony párti vagyok, egyszerűen utálom a sony termékeit.Azt nem részletezem miért de utálom (hibás alkatrész felrobbant)
  • Super Mario
    Azt megnézném. Megy már a COOLon?
  • Super Mario
    Ez így is van!
  • Crem
    No Comment...:DDD

(Plusz 198 db téma a gumiszobában)
  • Frosty01
    pölö hogy isten teremtette... meg hogy milyen célból...
  • Frosty01
    Nézzzétek meg a south park 9.dik évadból a Best Friends Forever címü rész, és mindent megtudtok a PSP-ről! (sp.hostoffice.hu)
  • Ersiman
    Eléggé Sony pártiaknak tünnek. Bár jobban járnának ha a DS-t nyomnák, olcsóbb gép többet el lehetne adni belőle. Az már csak hab a tortán, hogy szerintem sokkal jobb játékok is vannak rá.
  • Super Mario
    Na jó, de a Nintendót, meg úgy szidják, mint annak a rendje.
  • Ersiman
    Mégis mit vársz, El akarják adni, minnél többet!
  • Tarajos Sül
    Most számitogépröl van szó???

Egy büntipont:összetéveszthetö topik cim :((

Nyugi nem vaok moderátor
  • Tarajos Sül
    Tök rendi,hogy másoknak akar segiteni!
    De sztem van ilyen topik!
  • Rafaelo
    terézanya topik !!!! bezárni :DDDD
  • Super Mario
    A Sony az mostanság elég sok hibát követ el. A első PSTwo gépek adapterei hibásak, most meg ez. Mi van még?
  • Flower
    Csippelt gép.
    Játék lemezt hogy kell betölteni?
    Filmet hogy kell betölteni?

Bekapcsolom a gépet, kinyitom a tálcát (eddig ugyanaz)...hogyan tovább?
  • EDS
    Hmm igen mert eddig ami nálam volt az nem volt a legjobb.Volt nálam japán europai és amerikai gép is mindeggyiknek volt vmi baja.Alapvetően jo a gép csak nagyon gyorsan akarja kiszorni a Sony és tele vannak gyártási hibákkal.Pl.:sűrűn beragado gombok,Kijelzőproblémák,gyenge akksik (ritka de idegesitő).Az 576rol meg csak annyit hogy szerintetek egy hét alatt kijönnek a hibái a gépnek? Nemnagyon...
  • Super Mario
    Lehet. Apukám megnézte, azt mondta, hogy valami ott hibásodott meg, ahová be kell dugni az AC adaptert a gépbe.
    Basszus, te vagy az első, aki ilyen magas szinten kritizálja a PSP-t. Az 576 Konzolba agyondicsérték!
  • EDS
    Na üdv.Először is: érdekes ez a vegyes fogattatás nem pont erre számitottam de mind1.több mint 6 éve elektrotechika, és több mint 2 éve a konzol szakmába vagyok de többnyire Playstationokat és xboxokat szervizeltem csippeltem.GC és NES az nemnagyon volt.PSP az egy kalap xar eggyenlőre senkinek nem ajánlom hogy megvegye.Eddig 20db volt nálam mindeggyik kijelzőjébe találtam hibát.Majd januártól elméletileg jobbak lesznek.
    Super Mario-> sztem táp hiba leginkább puffer kondi lehet.De látni kéne pontosan mit csinál.
    Flower-> hogy érted hogy betöltése?Mármint hogy honnan tuggya a PS2 hogy mikor és mit honnan olvason?
    Mucsácsó-> a gyerek az tulzás
  • Super Mario
    Egyébként tényleg érdekelne, hogy mit kell tenni, ha a NES szaggatottan kapja az áramot. Villog a képernyő. Volt már valakinek ilyen problémája?
  • mucsácsó
    hát énis, és örülök, hogy télleg vannak segítőkész emberek, mert télleg mostanság egyre több bunkó-paraszt-láma juzerekkel bővül szegény SG FÓRUM....sajnos
    de azért köszi télleg, hogy segítségedet felajánlottad!
    mellesleg legelső HSZ-e és egyben topicja volt ennek az EDS gyereknek, szal abszolút segíteni akart!
  • Flower
    Én már kérdeztem is!
  • Ersiman
    Konzolosok. Mit vártál?
    Én azért örülök, hogy valaki felajánlotta a segítségét, mivel bármikor adódhat valami amihez szükségem lehet a tanácsra.
    Én előre is köszönöm a segítséget.
  • Super Mario
    Hát ez sajna, így van...
  • Flower
    Chippelt PS2 betöltése hogyan zajlik (film/játék, CD/DVD)?
    Először el akarom olvasni a ti véleményeteket, aztán elmondom én hogyan csinálom (ami nem mindig műxik) :(
  • Crem
    Jópofa gyerekek járnak ide az SG-re...

5 év alatt az első olyan topic, ahol nem kérnek, hanem felajánlják a segítséget.
    Erre 1-2 butagyerek rögtön lehúzza.
  • The Hedgehog
    KLÓZ GEJÁC
  • 0Fritz0
    Mijaza konzol?
  • Rafaelo
  • nikike777
    Kettőt kattan amonitor és a játék kiszáll atálcára.rányomok,öt percig megy majd megint kiszáll.
  • Super Mario
    Villog a NES.
  • andriska
    nice topic
  • mod
    Close.
  • EDS
    PSX,PSone,PS2,Xbox-al kapcsolatos kérdéseiteket írjátok meg.
    E.D.S. console service & modding