118
Ird meg mi a baj vagy mi kell és segítek
  • EDS
    Helyesen szoltál...A progi nekem is kéne...szkopom nincs ugyhogy (az idő multával,értsd tapasztalat:P) már nem is nagyon kell a hangjábol tudom jo e vagy nem...Ha viszont vkinek megvan akkor érdekelne engem is...
  • petyka2
    Ha van ilyen nekem s küldjetek...
    Komolyra fordítva,léteznek tesztlemezek,amin imitálva vannak a külömböző karc,ujlenyomatok a HQ nedisnél cca.7e forint...
    Lehet még mérni a focus,ill track diagrammokat oscilloscop-al 100e~egészen a csillagos égig terjed az áruk/Ez létezik programban is,de ne ugy képzeld el,hogy letöltöd azt'kész.../
  • petra5
    sziasztok vki meg tudná-e mondani hogy milyen progival szokták megnézni a lézerfej vizszintes és függöleges beállitását és ha van ilyen vki-nek az tegye már fel légyszives és azt is hogy kell használni elöre is köszi
  • Lammer
    LÁÁL, mar megint identitaszavar rulez
  • orkenyid
    DS ügyben kérdezzetek engem nyugodtan :)
  • EDS
    Bárhova csak ne ide petra5 mert ez nem az a részleg...apronetre...
    Amugy meg e gépedre a probléma megoldása most nehéz...Mo.-n va nfej csa qva drága.Rendelni meg akárhonnan tucc rengeten oldal van ami ezzel foglalkozik.
    Majd nemsokára nekem is jön a szállitmány belőle.
  • petra5
    hová rakjam?
  • petyka2
    Ezt én mondom,csak az asszony nem jelentkezett ki...
    Lammernak lesz egy jó napja...
  • krisztike
    És ezt miért ide???
  • petra5
    tudok eladó villanyóra visszapörgetöt ha érdekel valakit van 220-as 15000ft-ért óránként 3kw-ot tud és van 380-as ami óránként 12-14 kw-ot tud ez 30000ft
  • petra5
    megtudnátok-e mondani hogy a ps2-nek mi lehet a baja mert délelött még játszottam vele és délután amikor bekapcsoltam már nem olvasott 1 lemezt sem 1 honapja lett chippelve és a gép is alig használt MAGIC V50K-s chip van benne a gép pedig 50004-es [meglett a hiba egy sorja összezárta a fejet és azért ment ki, de onlinban hol lehet rendelni fejet hozzá?V9-es alaplap 50004-es a gép]vagy van-e valakinek új lézerfejegysége eladó és mennyibe kerül?
  • kiskami
    Ahogy olvasom, nincsen
  • Flower
    Nem vicc, tényleg megtörtént és a card ® Sony!
  • EDS
    Ezek szerint nemnagyon...
  • buggyant
    másik kártyára is mentettünk, az jó volt. csináltuk azt is, hogy más játék állását mentettük a kártyára és az is működik. úgy néz ki minden működik, csak egyszeri hiba lehetett.... most kéne vennem egy másik kártyát csak a re4 miatt? nincs más megoldás?
  • petyka2
    Vicc volt...
    Eredeti sony kártya?
  • EDS
    buggyant-> csak a te gépedbe xar? probáltál más memoriára menteni?Igy ki lehet szűrni mi a rossz.
    Flower->jo kérdés..ilyet nem tapasztaltam még...
  • Flower
    Nem menet közben tettem. Agyam eldurrant!
    Nem azért van, hogy kivegyem? Szállításnál inkább kivettem. Ki gondolta volna, hogy valami gixer van. Se mágnest, se ütést nem kapott.
  • buggyant
    régi kártya, már nem garanciás. estleg egy formázás megoldhatná a gondot, de lehet egyáltalán ilyet csinálni egy memóriakártyával?
  • petyka2
    Ne húzd ki a gépből...
  • Flower
    Gari van még rá?

Nekem egyik memocard kihúzásánál elszállt az adat róla. De csak és kizárólag 1 mentés. Sajnos pont a legfontosabb. Egyszerre volt sír6nékom és ölhetnékem.
    Azt mondták a boltba, hogy ez nem történhet meg, bizonyitani nem tudom, igy nem cserélik ki a kártyát.

Mi a titok???
  • buggyant
    hali! nekem memóriakártya problémám van. a resident evil 4-el akartam játszani, de már a legelső mentésnél kiírta: save failed. a kártyán látszik a corrupt file, helyet nem foglal, de letörölni nemlehet. ez miatt nem tudok játszani a re4-el, mert érzékeli ezt a rossz mentést és nem engedi felülírni. mit lehet tenni?
  • Angyisz
    Nekem 2001-ben valami "Messiah" vagy mittudom én milyen chip lett beletéve azóta megy rendesen, pedig nem gyengén kapja az ívet, igaz már 1 éve winyó van benne. ja meg a gép Made In Japan, ne mondja senki, hogy a kínában készült PS2 ugyanolyan jó.
  • Anubys
    Oké, privát ment.
  • EDS
    Igen vállalok javitást is, szerviz vagyok.MEgnézhettyük mit lehet tenni...
  • Anubys
    Egyébként gép javítást is vállalsz? Konkrétan egy SEGA Saturn-ról lenne szó, egy rakás játékom van hozzá, és nagrészük fagy. Az az érzésem, hogy fejhiba, de azt nem értem, hogy ilyenkor nem szokás valami "Disk Read Error" szöveget kinyomni? Pl. a Mortal Kombat 2 fixen fagy a Portal pályánál, az Ultimate véletlenszerűen jáűték közben, a Resident Evil az intrónál, de tök változó, hogy melyik részen, etc. Egyszerűen elfeketedik a kép, de az audió track lejátszas megy tovább. Egyedül a Mortal 2 az, ahol nem megy el a kép... Szóval ez lenne a gondom.
  • EDS
    Huhh...ez igy keménydio...
    Először is: grais a gép? Ha nem akkor kapd szét.Ha csippelted valahol akkor lehet vmelyik kábel beszor amikor lecsukod a tetejét.
  • Horyk
    Hali.
    Segítsetek.]
    Beszart a Ps2-őm.
    Bekapcsolom menü bejön dvd-t berakom fedő lecsuk és egyből kikapcsol. Mi a rák lehet vele? Azt még el kell mondanom, hogy a kisfiam a kontroller kábeljénél fogva felemelte kb 15 cm magasra és elengedte, akkorát csattant mint az állat. De még utána műxött egy darabig, majd dvd cserénél adta meg magát.
    Segítsen aki tud.
  • petyka2
    Miért kell szétoffolni???
  • Frosty01
    nem, még nem megy ez az ujj évad (9dik) csak felirattal nézheted meg
  • EDS
    probáld meg ezzel a 3mp-s balhéval a filmeket...ha ugy sem megy akkor nézd meg milyen csipp van benne.Utánna már lehet tudni mit miért csinál.
  • Flower
    Én igy szoktam:
    Film: be, tálca ki, film be, tálca be és általában (nem mindig!) indul a film.
    Játék: be, tálca ki, játék be, tálca be, reset
    Nem szoktam nyomva tartani.
  • EDS
    Hmmm nemtoom nekem nem volt bajom a Magic III és Magic V csippekkel.Egy baj volt a Magic V-el: egy játékot nem vitt a Star warsot.Sokat filoztam rajta mire rájöttem hogy miért fagy be a játék.
    Petyka2-> ez eddig szép és jo de most pl kijött a TSX2 és az is nagyon jo, ha vki normálisan berakja akkor miután rányomsz a tálca behuzására magátol ujraindittya a gépet és ugy indul ahogy kell (értsd: film,eredeti vagy irott játék)
    Flower-> nézd meg milyen csipp van benne de én csak erre tudok gondolni mert sok helyen nem mongyák el hogy hogy kell használni.sztem Magic csipp van benne.És igen a bekapcs (reset) gombot tartsd nyomva kb 3 mp-ig.
  • petyka2
    DMS4 , O2 , Matrix ezek a"csúcs"chipek-nem teszik tönkre a gépedet.
  • Flower
    DMS4 az mi?
  • petyka2
    Minden chip más-és más.
    A régi ubicom alapu chipemnél-legolcsobb,legxarabb 1-2e forint 15-ért rakják bele...-beraktam a lemezt/biztonsági másolat Ps2 game/kikapcsoltam,majd újra bekapcsoltam.Nem mindig sikerült elsőre,a DMS4-el nem volt gondom-értsd nem kell bűvészkedni vele.
  • Flower
    Mit nyomjak 3mp-is, a reset(felső) gombot?

"Flower-> attol függ milyen csipp van benne.De álltalában a msáolt játékoknál fogod és simán ujrainditod a filmeknél meg kikapcs és bekapcs de ugy hogy 3másodpercig nyomvatartod."
  • petyka2
    Tudtommal a 7000x a vékony kivitel a PsTwo...
  • EDS
    Melyik tipusnál?3000x,5000x vagy 7000x?
  • petyka2
    Kérdés:
    A PsTwo-nál miből lehet tudni,hogy új,ill.még a régi fajta pickup-al van-e szerelve?