Baj van a géppel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E.D.S. -> Electrical Devices Service New games,movies.
level 18 playstation gamer.
Flower->jo kérdés..ilyet nem tapasztaltam még...
Nem azért van, hogy kivegyem? Szállításnál inkább kivettem. Ki gondolta volna, hogy valami gixer van. Se mágnest, se ütést nem kapott.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Nekem egyik memocard kihúzásánál elszállt az adat róla. De csak és kizárólag 1 mentés. Sajnos pont a legfontosabb. Egyszerre volt sír6nékom és ölhetnékem.
Azt mondták a boltba, hogy ez nem történhet meg, bizonyitani nem tudom, igy nem cserélik ki a kártyát.
Mi a titok???
PS4 PSN: angyisz
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Elõször is: grais a gép? Ha nem akkor kapd szét.Ha csippelted valahol akkor lehet vmelyik kábel beszor amikor lecsukod a tetejét.
Segítsetek.]
Beszart a Ps2-õm.
Bekapcsolom menü bejön dvd-t berakom fedõ lecsuk és egybõl kikapcsol. Mi a rák lehet vele? Azt még el kell mondanom, hogy a kisfiam a kontroller kábeljénél fogva felemelte kb 15 cm magasra és elengedte, akkorát csattant mint az állat. De még utána mûxött egy darabig, majd dvd cserénél adta meg magát.
Segítsen aki tud.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
practitioner of the forbidden arts of death
Film: be, tálca ki, film be, tálca be és általában (nem mindig!) indul a film.
Játék: be, tálca ki, játék be, tálca be, reset
Nem szoktam nyomva tartani.
Petyka2-> ez eddig szép és jo de most pl kijött a TSX2 és az is nagyon jo, ha vki normálisan berakja akkor miután rányomsz a tálca behuzására magátol ujraindittya a gépet és ugy indul ahogy kell (értsd: film,eredeti vagy irott játék)
Flower-> nézd meg milyen csipp van benne de én csak erre tudok gondolni mert sok helyen nem mongyák el hogy hogy kell használni.sztem Magic csipp van benne.És igen a bekapcs (reset) gombot tartsd nyomva kb 3 mp-ig.
A régi ubicom alapu chipemnél-legolcsobb,legxarabb 1-2e forint 15-ért rakják bele...-beraktam a lemezt/biztonsági másolat Ps2 game/kikapcsoltam,majd újra bekapcsoltam.Nem mindig sikerült elsõre,a DMS4-el nem volt gondom-értsd nem kell bûvészkedni vele.
"Flower-> attol függ milyen csipp van benne.De álltalában a msáolt játékoknál fogod és simán ujrainditod a filmeknél meg kikapcs és bekapcs de ugy hogy 3másodpercig nyomvatartod."
A PsTwo-nál mibõl lehet tudni,hogy új,ill.még a régi fajta pickup-al van-e szerelve?<#confused>#confused>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Még egyszer bocsi
Super Mario-> nemcsak a tápok voltak xarok hanem a fejek is...
Tarajos Sül-> hogy lenne számitógép topic amikor a konzol témába nyitottam????? :P
Ersiman-> nemtoom mit kell okoskodni joszándéku az ember erre ti itt beszologattok.Ha nagyon unod magad kapd elõ a kis p*csöd és jácc azzal....
amugy nem sony párti vagyok, egyszerûen utálom a sony termékeit.Azt nem részletezem miért de utálom (hibás alkatrész felrobbant)
(Plusz 198 db téma a gumiszobában)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
https://supermario4ever.wordpress.com
Egy büntipont:összetéveszthetö topik cim :((
Nyugi nem vaok moderátor
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
https://supermario4ever.wordpress.com
Játék lemezt hogy kell betölteni?
Filmet hogy kell betölteni?
Bekapcsolom a gépet, kinyitom a tálcát (eddig ugyanaz)...hogyan tovább?