118
Ird meg mi a baj vagy mi kell és segítek
-
horv52 #118 Sziasztok, János vagyok! Megjött a Network Access Disk (a vékony PS2-höz, PAL) és a tesztnél (DNAS) kiakad (piros lesz). Megmondaná valaki, hogy mi a hiba? ADSL (512) van és ruter. A ruter beállítások jók, másik három PC is rá van kötve.
Előre is köszönöm! -
#117 hali srácok meg tudná mondai vki miért kattaog a a gamecubom mikor behozom a térképet a metroid 2-be...ez normális vagy vmit rosszul csináltam?..4szeresen irom rá a gameket..most forult elöször elö..1 hónapos gépnél.. -
#116 hosszabb game-eknel 2 mentest csinaltam mindig PS1en, külön mem.karokra(FFVII, FFIX...) -
#115 valoszinüleg hibas a mentes, talan tul koran kapcsoltad ki menteskor a PS-t(gondolom PS1-en tolod, nem PC-n), vagy egyeb okbol elkurodott a mentes... kezd ujra, mast nem tehetsz sztem... -
#114 Üdv all.
Kis segícsédre lenne szügségem szal mondom
Nem rég töltöttem le a Resident Evil 2-t és mikor mentek elmenti a játék nincs gond de mikor vissza akarom tölteni azt írja ki hogy save failed ez vajon mért lehet?
És lehet e orvosolni ezt a bajt.
Előre is THX! -
Flower #113 Mi a problem? -
#112 attol még feljöhetne -
Flower #111 Sok melója lett -
#110 vajon hová tünt EDS nagyon népszerü volt novemberben -
Flower #109 Nem is kapott érte büntit! -
#108 kicsit felviditottad a topikot, sebaj, ennyit meger
ennel marcsak Krisztike nick alatt lett volna murisabb a kepeket posztolni -
#107 Most nézem rossz helyre raktam...megérdemlem... -
#106 Köszönöm Petyka, hogy válaszoltál a kérdésemre nagyon szépen köszönöm de ezért sztem fogsz kapni egy -ot! -
Flower #105 HUHUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.................................... -
csakhat ez nem az a topik, nemde? -
-
#102 EDS válaszolnál erre a kérdésemre >>> #89? -
#101 Kösz igy már teljse a kép és tényleg fainabb ez a link köszi! -
#100 hja télleg félig irtam választ, nem bele rakod hanem mellé-fölé-alá-mittomén hová a vinyot:P
De ez jobb oldal -
#99 thankx Banyapapa te vagy az egyetlen aki ha legalább félig is választ adtál a kérdésemre ezt köszi szépen!
Erisman ha ezt nekem írtad (márpedig ugy látom nekem írtad) akkor nagyon elvagy tévedve! Ugyanis én nem mondtam, hogy vinyot rakatok bele + chippet csak megkérdeztem, hogy mi ez a vinyos dolog meg, hogy, hogy mökxik de te erre mindjárt azt mondod, hogy viheted majd javitani a gépedet!
1. Én nem a PS2 minőségét kérdeztem meg a hozzászolásomban.
2. Pont azt csináltam megkérdeztem egy szervízest EDS-t csak nem a PS2 minőségéről hanem a a vinyos dologról és arról a bizonyos "berregésről"! -
#98 kukkerolni -
Flower #97 Ahány ember, annyi vélemény.
Egyik azt mondja kitűnő, másik azt, hogy egy kalap xar.
Persze az sem mind1, honnan nézzük. A szervizesnek az a jó, ami neked szar, neki ebből van pénze. -
Ersiman #96 Hát szerintem kérdezz majd meg egy szervizest, mi a véleménye a PS2-k minőségéről mikor majd viszed javíttatni a géped. -
#95 EDS nem sürgetlek de azért jó lenne ha majd válaszolnál!javascript:close();
Bezár -
#94 Ja hát vhogy igy gondolom én is azért jó "legálnak" lenni vágod!? -
#93 Látom voltál elvonókurán,minden warezmentes nap ajándék...
-
#92 "És mé' vagy rá büszke?"
Azért vagyok rá büszke mert ezelött PC-n gammereltem és ott orba szájjba nyomtam a warezt de olyan szinten (mikor még nem notebookom volt hanem desktop gépem), hogy játékból, naponta olyan 40-50 GB-nyit kaptam kézhez a spanoktól winyon + ba még akkor mentem fájlt cserélni DC++-ra, Torrentere és társaikra egy kis kiegészités képpen! Ennek ellenére most mivel, hogy PC-et már csak netezésre és munkára használom átáltam konzol-ra mint írtam ez 5 hónapja és 8 nappal ezelött következett be és a warezolásaim 85%-kal lecsökentek már ugye nem jáccok és abban a 15%-ban már csak filmekért nézek fel pl: a DC-re!
"A soni annyira szarik a userekre,hogy a gépei még az eredeti lemezt sem bírják sokáig..."
Ha igy lenne a "Soni" a bányász béka feneke alatt volna sztem!
"A vinya kib****tt jó dolg-késöbb kell fejet cserélned-ha van rá zsetonod:Hajrá..." >>> Ebben pedig inkább EDS véleményére hagyatkoznák! -
#91 És mé' vagy rá büszke?
A soni annyira szarik a userekre,hogy a gépei még az eredeti lemezt sem bírják sokáig...
A vinya kib****tt jó dolg-késöbb kell fejet cserélned-ha van rá zsetonod:Hajrá... -
#90 Tudom van egy ilyen topic is de jobban szeretném ha te válaszolnád meg a kérdésem ebben a wincsis témában mert nincs kedvem olvasgatni órákon át + nekem igy az jött le végigolvasva ezt a topikot, hogy te egy igazi kiss konzol buherátor vagy igy jobban adok a te szavadra meg te ebből élsz ugyebár ezért duplán adok ezáltal a véleményedre! -
#89 Az érdekelne, hogy minden PSTwo berreg azaz berregő hangot ad ki jáccásnál vagy csak az enyém? Tudni kell róla, hogy nincs chippelve és eddig még egyetlen egydarabb "illegális CD-sem ill. DVD sem" volt még benne (amire nagyon büszke vagyok pedig már lassan fél éves egészen pontosan 5 hónapos és 8 napos a gépecske)! Plusz-ba még az izgat, hogy emlitette egy srác itt a topikban, hogy neki vinyó van a gépébe és ezt nem csak tölle hanem már másoktól is halottam de nem tudom, hogy hogyan mükxik egy ilyen vinyos PS2 és egyáltalán belehet e rakni ilyet a PSTwo-ba is a 70004-es sorozatúba? Amugy, hogy vélekedsz erről a wincsis dologról mi a véleményed róla kérlek oszd meg velem a hozzá füzödő tapasztalataidat, elméleteidet! Előre is köszi! -
EDS #88 Hmmmmmm rollab-> kapd szét...nézd meg milyen csipp van benne és mondom mit nézzél
ha magic5 van benne te is megtood csinálni ha más azt is csak bonyásabban... -
Flower #87 Szerintem arra már nincs garija. -
#86 Vidd vissza a chipnagymesternek-akivel chipeltetted. -
rollab #85 na, szétkaptam, nem tudom mi lehet a reset gomb megfelelően működik (azt hittem be van ragadva, de nem), meglepő a belseje a kicsikének, nagyon meg van csinálva, és még nem is poros szegényke
akkor a csipp romolhatott volna el? tapasztaltatok már ilyet? tegnap még vitte a másoltakat, de egy idő után meg nem, azt hittem a lemezeim mentek tönkre, de egyszerre mind? nem hiszem -
rollab #84 okés, megnézem holnap :) köszi -
#83 Tessék. Ezt egy másik totyikban Al Age kollega linkelte-nem akarok a babérjaira tőrni... -
rollab #82 szóval ahogy nézem, olyan mintha a mahinálás kikapcsolódott volna, a slim változat van meg, és ott a másoltat a resettel lehetett indítani, de most nem indítja, sőt azzal is az eredetit indítja (eddig ez nem így volt)
elállítódhatott valami? mi lehet vele? hogy lehet szétkapni a slimet? nem láttam rajta csavarokat, csak lukakat, ezzel kellene? vagy pattintós? -
rollab #81 nekem most a gépem tegnap óta a biztonsági másolataimat nem viszi :( nem tudom mi lehet a baja, a gyári megy mind pöccre, a többi meg nem -
#80 És ezért miért kéne bezárni??? -
EDS #79 OPOK! -> köszi a topicot be lehet zárni...
Ugyláccik mindenkinek jo a gépe...