578
Ogame Starwars-os űrstratégia
  • Thanatos
    okés probálkozom :D amugy a ynersanyagot ugy értettem hogy megépiteni nincs ynersanyagoma large cargot..., szal egyelőre marad a védelem tápolás :D
  • Amergin
    Nyugi.Mindenre van megoldás Úgy hívják hogy fleetsaving. Large transport azért kell hozzá. Mielőtt kilépsz a játékból tervezd el hogy mikor fogsz újra belépni. Küldd el a hajó(i)dat egy másik bolygódra. A sebességet be tudod állítani így akár 10+ óráig is tarthat az út és a hajók bármikor vissza is hívhatók amíg odafelé mennek a célpontra. Közben a hajóidat nem lehet megtámadni így a rajta lévő nyersanyagok is biztonságban vannak.
    Ha még csak 1 bolygód van akkor meg építs inkább védelmet hogy az a 9k crystal ne legyen olyan vonzó...
    Más: belépni az alliance-ba így lehet:
    1. Alliance menüpont
    2. search for an alliance
    3. a keresőmezőbe beírod hogy "sith"
    4. kiválasztod a ..SITH.. alliance-t
    5. elküldöd a jelnetkezést a send gombbal
    és ennyi
  • Thanatos
    :D mongyuk perpill ahoz sincs nyersanyagom :) meg én azért nem tok a nap 24 órájában a gameval foglalkozni... :/
  • Amergin
    Megoldás a problémádra: amikor megtámadnak legyen ott egy large transport. Támadás beütése előtt 1 perccel töltsd meg ásványkincsekkel és küldd el a melletted levő akárkinek a bolygójára mint transport. Támadás után közvetlenül hívd vissza a recall paranccsal oszt puszi. Árnyékra vetődött a támadód
  • Thanatos
    okés mongyuk eddig nekem max light laserem van...
    nyersanyagot meg ha mindig elköltöm akkor nem tok colony shipet épiteni :D
  • Amergin
    Ha foglaltak a bolygók no problem. Kolonizálj más naprendszerekben. Próbáld a 4,5,6-os bolygók valamelyikét elfoglalni de ha nincs szabad akkor a 4-12 bolygó is jó.
    Védelem: akkor jó,ha soha nem kell használni!!!!
    Kifejtem bővebben: akkor a jó, ha az ellenfeleknek nem éri meg megtámadni a bolygódat mert annyi védelem van rajta, hogy a csata esetén a hajó vesztesége nagyobb lesz mint az a nyersanyagkincs amit el tud hozni a bolygódról. Tehát ezt úgy lehet elérni, hogy mindíg kevés nyersanyag van a bolygódon (=elhasználod építkezésre) és jó sok védelmed van.
    Az én szisztémám a védelem építésekor a következő (arányszámok jönnek):
    10 heavy laser-re jusson:
    40 light laser
    30 missile
    3 gauss cannon
    5 ion cannon
    Ahogy nő a beépített terület a bolygón úgy nőjön a védelem is vele VAGY legyen ott szállítóhajó és vigye el az ásványokat. (ilyenkor nem is szükséges védelem, csak gyakran kell online lenni hogy látsd mikor támadnak meg).
    Nem árt tudni a következőket:
    A védelem NEM foglal el helyet= akármennyit építhetsz. Csata esetén a védelem 70%-a újáépíthető= nem semmisül meg.
  • Thanatos
    kereszteskérdés: védelemnek mit érdemes épiteni? mert msot vittek el 9k kristályomat :/ igy életben nem gyülik össze colony shipre...
    jah és méh az hogy mivan ha az én rendszeremben majdnem összes bolygo foglalt?
  • Thanatos
    okés :) termelésben elég jol állok szvsz, mindig futja egy nap egy két nagyobb fejelsztésre :P, najó lehet nem elég de azért haladok, szállitó hajó technologia már rég megvan meg a colony ship is csak az azér tkruva sokba kerül :/
  • Amergin
    Hát igen.. az angol helpet érdemes olvasgatni. Csinálj sok bányát, pörgetsd fel a nyersanyagtermelésedet. Ne hagyd nagyon felgyűlni, hanem mindíg költsd el hamar. Kezdj neki a kolonizálásnak érd el hamar a 8 db kolóniát. Próbáld a 4,5,6-os bolygók valamelyikét kolonizálni mert statisztikailag ott adja a legtöbb land-et. Azután fejleszd ki és építsd meg a szállítóhajókat. Ezekkel fogod szállítani a fő bolygódra folyamatosan a nyersanyagokat amik kellenek a fejlesztésekhez. Ha eddig elértél akkor szólj majd folytatom
  • Thanatos
    esetleg mgé a klánodba is belépnénk csak gőzünk sincs hogyan..., eddig gyk még csk épitkeztem meg fejlesztgettem :D msot volt épp nemrég hogy emgtámadtak de 0 veszteséggel visszavertem őket :D
  • Thanatos
    amugy ha enyire unatkozol hogy midnig irogatsz ide nyomathatnál ide ötleteket a gameból, infokat, mire érdemes fejleszteni, mit érdemes épiteni, etc etc
    meg startégia tanácsokat meg hasonlokat :)
  • Amergin
    Aha
  • Thanatos
    klánodba??? :P
  • Amergin
    hö, kokass!
    Akkó hogyhogy még nem vagytok a klánomba?
  • Thanatos
    izé 3 emberke, bár a 3. haver nem tom menyire aktiv :D
  • Thanatos
    jah, emg még én meg mgé két haverom akit elcsábitottam :) igaz mgé ekzdeti stádiumban vagyunk az is tuti :)
  • Amergin
    Kár, hogy Magyarországról csak én egyedül játszom ezzel a játékkal...
  • Amergin
  • Amergin
  • Amergin
  • Amergin
  • Amergin
    Nem baj én addig is építgetem a birodalmamat
  • Thanatos
    nagy itt pangás... :D
  • Amergin
  • Amergin
  • Szega87
  • Amergin
  • Thanatos
    loál :DDDD
  • Amergin
    Ki az a micimackó?
  • Thanatos
    tény de ez nem nem tökéletes hanem egyszerüen hanyag összecsapott hülyeség esete szvsz..., kb olyan mintha egy sw-szinbe micimamckós karaktereket raknál...
  • Amergin
    Ízlés dolga. Egyébként meg semmi sem lehet tökéletes
  • Thanatos
    megnéztem a skin-t...., hát egész jó de szvsz ennél nagyobb baklövést nem lehet cisnálni hogy épületekhet total anihilationos képeket raknak be..., eheheh, én vissza alap skinre :(
  • Thanatos
    cak egy krédés: ha ezt a skint berakom ugye nem elsz tőle német a game? :D
  • Amergin
  • Szega87
  • Amergin
  • Szega87
    sztem nem egy játékról beszéltünk
  • Amergin
    Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4
    Lehet hogy mi nem egy játékról beszélünk?
  • Szega87
    jó legyen star wars , nekem nem jut eszembe róla
  • Amergin
    #14, #15